Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 25 de maig del 2013

X trobada ftbol base Les Borges

Gran torneig el viscut durant la jornada d'avui a les Borges del Camp. Felicitar als organitzadors i a tota la gent del C.D. Les Borges del Camp per la feina tant ben feta durant l'esdeveniment.
Gran inici dels nostres petits contra el Gimnàstic de Tarragona amb una clara victòria 4-0. El següent partit també l'hem resolt per la via ràpida, guanyant 6-0 al C.E. Anoia i sense donar opció a l'equip rival. L'últim partit de la fase de grups ha estat contra el tot poderós Gimnàstic de Manresa, que tot i perdre 5-1 hem oferta una molt bona imatge i els hem aguantat molt bé durant tota la primera part, arriban al fi de la mateixa amb empat a 1 al marcador. A la segona meitat, 3 errades nostres han permès que els manresans agafessin una renda considerable i nosltres ja no hem pogut fer res. Amb aquest resultat ens hem classificat com a segons de grup, i tot i tenir un bon camí per poder arribar a la final, el C.D. Torreforta i la presió, han acabat amb les nostres aspiracions al torneig. 
Moltes felicitats a TOTS, jugadors i entrenadors, pel gran torneig realitzat, per la lluita, entrega, voluntat  i per no perdre mai l'esperança de capgirar el resultat en l'últim partit, moltes felicitats i gràcies per fer-nos disfrutar tant.

 Després del primer partit i per celebrar la victòria contra el Nàstic, res millor que un bon esmorzar.

 El gran capità d'avui, el Joan Anaya, ha fet un grandíssim torneig. Millorat aviat d'aquest mal de panxa!

 Assegurança defensiva, molt bona actuació de l'Arnau Casadó.


La "pinya" feta per TOTS els companys d'equip.

3 comentaris:

  1. Peques, quina llàstima! Aquest cop no ha pogut ser. Bon torneig amb ensopegada imprevista inclosa, però així és el futbol i no passa res! Endavant i amunt! Peques sou molt grans.

    ResponElimina
  2. Molt bon torneig!! No sempre es guanya ( fins i tot els millors equips perden de vegades).
    Amunt els ànims que seguiu sent uns petits cracks i un equipàs.

    ResponElimina
  3. Felicitar-vos per la lluita, l'entrega i l'esforç que heu posat tots durant el torneig.Endavant que ens queda molt de futbol per gaudir conjuntament.

    ResponElimina