Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 11 de maig del 2014

CF Reus Deportiu B - AE Pare Manyanet A

Ultim i decisiu partit de lliga a casa, on els nostres petits han sortit súper motivats i concentrats, amb molta paciència i amb cura de no perdre pilotes, assegurant cada passada i buscant sempre la millor opció per jugar l'esfèric i trobar el forat per generar perill. Tot i el curt resultat final, 4-1, els nostres nanos han estat molt superiors a l'equip visitant, que només ha pogut fer el que a vingut a fer, és a dir, defensar-se i esperar poder sorprendre el líder de la classificació a la contra, però la serietat defensiva, el molt bon control del mig del camp i la sang freda al davant, no han permès generar perill per part dels jugadors del Pare Manyanet. 
El xiulet final de l'àrbitre ha desfermat l'alegria entre jugadors, entrenadors i afició, ja que amb aquesta victòria els nostres petits herois s'han proclamat CAMPIONS de lliga de Primera Divisió. Fet que encara té més mèrit essent un equip format integrament per nens de primer any i jugant tota la temprada amb la majoria d'equips amb nens de segon any.
Moltes felicitats a tots els jugadors i a l'Andreu i al Gerard per aquesta màgnifica temporada i també als coordinadors, per haver format aquest grup tant especial de nens. I com no, felicitar també a tots els pares, mares, germans, germanes, tiets, tietes, padrins, padrines, cosins, cosines, avis, àvies, amics i amigues per recolzar i donar suport als nostres petits CAMPIONS.
FORÇA REUS!!!








2 comentaris: