Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 8 de març del 2015

C.Gimnàstic Tgna A - C.F. Reus Deportiu A

Mini clàssic intens, trepidant i igualat, tal com reflecteix el marcador final d'empat a 3.
Partit molt físic i tàctic, on els locals tenien molt ben estudiats els moviments i jugades dels nois de Joan Mérediz, però el bon posicionament al terreny de joc i la gran solvència defensiva dels nostres centrals, juntament amb la fluidesa del joc al mig del camp i la velocitat dels extrems i els puntes, han fet que durant tot l'encontre anéssim pel davant al marcador, avançant-nos 0-1 (Pol), 1-2 (Iker C. "Nene") i 2-3 (Bruno). A pocs segons pel final i amb 3-3, hem tingut una magnífica ocasió, però l'Alex Peiri (porter del Nàstic) ha sortit molt bé i ha salvat el seu equip de la derrota.
Just repartiment de punts, amb ocasions a ambdues porteries, que deix la classificació tal com estava a l'inici del matx, és a dir, amb el CF Reus Deportiu Benjamí "A" líder amb 58 punts, seguit del C.Gimnàstic Tgna "A" amb 56, i ja més al darrera el CFEFB Calafell "A" amb 53.
Ara toca pensar en el proper rival, el CD La Floresta "A", classificat en 6ena. posició amb 34 punts, una de les 9 finals que ens falten per assolir l'objectiu final.
FORÇA REUS!!!












En absència del "Campa", els nois van tenir l'agradable sorpresa de tenir com a segon a l'Andreu, l'entrenador de l'exitosa temporada passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada