Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 1 de maig del 2015

XIIIè Torneig Ciutat de Tàrrega


Bon torneig realitzat pels nostres nois, aconseguint una molt meritòria quarta posició. 
A la fase de grups ens hem enfrentat al UE Sallent (4-1), UE Bordeta (4-0) i FIF Lleida (5-0). Aquestes victòries ens han fet passar com a primers de grup i a quarts de final ens hem trobat l'UE Rapitenca, equip molt ben posicionat i lluitador. A la semifinal el rival ha estat el RCD Espanyol, que ens ha derrotat 0-1 amb un gol de "pixarrí", però que també pugen al marcador. Tot i gaudir de les millors ocasions no hem pogut marcar.
El partit pel 3r i 4t lloc l'hem disputat contra el Gimnàstic de Manresa, que després d'igualar-nos el marcador en dues ocasions s'ha acabat imposant a la tanda de penals.
El Bruno ha estat escollit en el 7 ideal del torneig, felicitats crack!
Ara toca pensar ja en el proper rival a la lliga, l'UCF Cambrils, equip que està fent molt bons resultats en les darreres jornades.
Força Reus!!!











2 comentaris:

  1. Enhorabona peques! Jo no he pogut venir però tot el que m'han explicat ha estat molt positiu. Molta lluita i esforç i això ja us fa molt grans. Felicitats a tots. Un bon torneig!

    ResponElimina
  2. Llegint la crònica em faig una bona idea del que ha passat avui. El fútbol té aquestes coses. Bruno felicitats! I dir-vos a tots que sou molt grans peques!!

    ResponElimina