Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 26 de febrer del 2011

Santes Creus vs. Torredembarra

Victòria plàcida i treballada dels nostres cracks contra el Torredembarra.
Avui ha debutat l'Antonio i no ho ha pogut fer de millor manera que marcant, felicitar-lo i donar-li la benvinguda. També han marcat el Pol, l'Adrià i el Joan Anaya.
L'Arnau ha estat malalt i no ha pogut venir però no ha deixat de preguntar si sabiem el resultat. Quan l'ha sabut li ha canviat la cara.


TERCERA JORNADA 26/2/2011:
SANTES CREUS 7- TORREDEMBARRA 2.
“UN GRAN PARTIT. UN GRAN RESULTAT. UN GRAN COMBINAT”.
Una vegada més hem de felicitar als nostres grans herois. Avui, novament un gran partit. El secret? El plantejament del míster + les ganes dels jugadors.
Ha estat un partit ràpid, amunt i avall, amb grans corredisses i galopades dels nostres. Als pocs minuts de joc, el Pol, ha inaugurat el marcador i això ens ha fet crèixer. El Torredembarra, no ens volia deixar escapar, i ens ha fet un gol, 1-1, poc després el Joan Anaya 2-1 Però, la combinació Pol-Joan Anaya-Adrià-Antonio amb el recolzament del Roc, la Paula, el Gerard i del petit Joan, la defensa infranquejable del Joan Carbasse, l’Anuard i l’Òscar i les gran intervencions i parades del nostre porter, el Raúl han estat les claus per aconseguir aquesta nova victòria per 7 gols ( Pol (2), Joan Anaya (1), Adrià (2) i Antonio (2)) a 2. FELICITATS BABYS!!
I felicitats a l’afició, incondicional i entregada, com a cada partit. 
Gràcies babies per fer-nos vibrar i esperar cada partit amb la il-lusió dels campions.

Crònica facilitada per Sònia

4 comentaris:

  1. Doncs sí, victòria marescuda. Tots els nens i nena de l'equip van treballar moltíssim durant tot el partit, no van baixar la concentració en cap moment, i això va ser decisiu. Els nois del Torredembarra no van posar les coses fàcils. Voldria felicitar al nostre porter Raul que en cada partit surt a defensar la nostra porteria, treball importantíssim.

    ResponElimina
  2. Molt bona i contundent victòria la del nostre equipàs!!! va fer falta lluita però amb la col.laboració de tot l'equip ho van aconseguir. Enhorabona de nou nois!!!

    ResponElimina
  3. Hola a tots/es, un petit incís, la crònica del partit de dissabte, tot i haver-la facilitat jo, l'autora de l'escrit es la Montse Domingo (mare del Joan Gavarró) que com podreu comprovar l'escriptura la te del tot dominada, MOLTES GRÀCIES MONTSE!!!

    ResponElimina
  4. EP QUE FALTAVA L'ANÒNIMO, ÉS A DIR JO. NO HAVIA VIST LA CRÒNICA DEL PARTIDÀS. NO M'EXPLIQUEU MÉS COSES QUE JO NO VAIG SER-HI EN AQUEST ENCONTRE I COM MÉS COSES ESCRRIVIU MÉS ENVEJA EM FA NO VEURE EL BONIC FUTBOL QUE VAN FER ELS NOSTRES PETITONS I PETITONA. NO HOME ÉS BROMA, ENCANTADA DE SABER ELS PROGRESSOS QUE VAN FENT.
    EL TREBALL EN EQUIP NO TÉ FRONTERES. PETONETS.

    ResponElimina