Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 17 de juliol del 2011

Berenar i platja al Reus Mediterrani

Màgnifica tarda de diversió, platja, jocs i piscina dels nostres petits al Reus Mediterrani.
Gràcies a les families Anaya-Balaña i Carbasse-Balaña, varem gaudir d'una tarda de platja increïble, "tret del vent", l'únic inconvenient, però tot i així vam aconseguir l'objectiu: retrovar-nos i passar-nos-ho d'allò més bé, COM SEMPRE!!!!!
Vam tenir temps de jugar a la platja (com no un partidet de fútbol), banyar-nos una miqueta a la platja ( ja que la mar no estava com per fer tonteries..), fer uns llargs a la piscina i com els politics i famosos ho vam acabar amb un bon berenar.., tant pels nens com pels pares!!!!
Com bé diu la dita " d'una trobada en surt una altra", bé doncs comensem a pensar en la propera!!!!!!!!











9 comentaris:

  1. Molt bé cronista!! però que sàpigues que els comentaristes fem més via que tu i ja em escrit els comentaris a l'anterior crònica!! ja ja ja, però bé per ser tu, ho tornarem a fer.
    Tota la raó, una molt bona tarda amb una molt bona companyia! Fins la propera!!

    ResponElimina
  2. Hola Sònia, ja se que feu més via que jo, però a l'estiu a Salou estic més limitat que quan soc a casa, però ja m'agrada, així hem feu treballar.
    Salut i força Babies !!!

    ResponElimina
  3. Per cert, penseu en felicitar la Rosa (mare de l'Adrià), avui fa anys.

    ResponElimina
  4. ROOOSSAAAA!! Moltes Felicitats !! vinti quants?? Espero que passis un gran dia. Petonets

    ResponElimina
  5. Rosa per molts anys!!! Un petó i que sigui un dia molt especial!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats Rosa!!! Avui és el teu dia i amb tres princeps que tens a casa avui t'han de cuidar com a una princesa.
    Petonets i fins aviat.
    Per cert,moltes gràcies pel cronista,la veritat és que ens ho vam passar molt bé,i com no també queda constància amb fotografies al nostre estimat blog dels babies.

    ResponElimina
  7. Família futbolística, per fer més curt l'estiu i poder continuar sempre en contacte al blog, podriem fer una publicació de fotos "divertides", i les aniriem penjant al blog. D'aquesta manera veuriem el bé que s'ho passeu tots plegats. El guanyador de la foto divertida de l'estiu, serà premiat amb... una bossa de gominoles !!!

    ResponElimina
  8. Ja , ja , ja..., es que el que no se li acudeixi en aquest cronista que tenim!! pot ser divertit!!i jo per una bossa de gominoles......MA-TO!!!!!

    ResponElimina
  9. Papis i mamis moltes gràcies per recordar-se de felicitar-me, m'ha fet molta il-lusió.

    També he de dir que la trobada a la platja de l'altre dia va ser molt diver, hem de pensar alguna cosa per fer una altra trobada, oi???

    I el que se li ha acudit al Joan de les fotos hem sembla perfecte i com diu la Sonia jo tb. per una bossa de xuxes MATO!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina