Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 20 de juliol del 2011

Fotos divertides estiu'11

Família futbolística, comença el concurs per escollir la foto divertida de l'estiu 2011. L'adreça on enviar la/les foto/s es: jgraset@hotmail.com Si ve acompanyada d'un comentari, millor, així m'estalvio de fer-lo jo, jejeje. Tot i que ja en faran els crítics del blog.
Ja tenim les primeres fotos, com m'agrada la voluntat i les ganes que hi poseu. Aquesta primera, a part de ser divertida, és amb endevinalla.

Foto 1
Hola companys, algú sap qui sóc ???


Foto 2
Foto 3
La família Carbasse- Balañá vam fer una visita al Camp del Barça. Al Joan i a l'Anna els hi va agradar molt, aviat volen repetir la visita al Nou Camp i poder animar al seu equip preferit i poder veure als seus ídols.


La família Salas - Borrull també fa la seva aportació. 

Aquest cap de setmana el Pol va fer de paleontòleg, i l'excavació va acabar amb gran èxit com la foto ho demostra. Com a recompensa de la bona feina, un banyet a les fresquetes aigües del Matarranya!!! que valents que són aquesta quitxalla!!!

Foto 4
Foto 5
Foto 6

L'altre dia, tot fent un tomet amb bicicleta, els Graset ens vam trobar, a l'alçada del Reus Mediterrani, amb els Anaya-Balañà i Carbasse-Balañà, com us podeu imaginar la festa va ser total, com a mostra de la trobada ens vam fer unes fotos que us volem mostrar.

Foto 7
Moments abans de sortir amb bici.

Foto 8
Els Graset en acció.

Foto 9

Foto 10
Moments divertits entre Anaya, Carbasse i Graset.

Companys, bon estiu i espero les vostres fotos.

Foto 11

Els Graset preparant la propera temporada.

Foto 12

Joan Anaya fent el loco a la piscina!!!. Des del Cabo de Gata una abraçada ben forta.

Foto 13

Disfrutant plenament de l'estiu. 
Companys/es, aquesta foto ha estat enviada fa molt poca estona pel Ricard, divertida no ho és gens, i gràcia, tampoc n'hi dèu haver fet, i ves quina casualitat, li ha tocat com a número de foto el 13. Quina mala pata...
Ricard, ja et portarem el teu premi per col·laborar en aquesta secció del blog.


39 comentaris:

  1. Ei !! molt bé companys!! quina rapidesa !! qui deu ser aquest/a desdentegat/ada ??? no se, no se, tinc els meus dubtes...., pot ser... la Paula graset????

    ResponElimina
  2. Bé, i que dir dels Carbasse-Balanyà!!! Guapíssims!! i els colors de les samarretes? quins colors !!! I es clar que si! els nostres colors!! Un petonàs

    ResponElimina
  3. Ho sento Sònia, pero no és la Paula Graset... Però no passa res, ho pots tornar a provar.

    ResponElimina
  4. Cachis!!! continuaré observant!! la veritat es que em te intrigada eh??? va companys, col.laboreu una mica, no?? i alguna pisteta que seria possible?? ja ja

    ResponElimina
  5. Sònia, prova-ho una vegada més i si no saps qui es ja et donaré una pisteta. Va, que tu pots.

    ResponElimina
  6. Bé, després d'investigar....., pot ser el Joan Carbasse??????

    ResponElimina
  7. Sí, Sònia,sí!!! Per fi ho has encertat.
    A veure si us animeu els demés i comenceu a enriquir el blog amb fotografies divertides d'aquets estiu.
    Ens veiem.

    ResponElimina
  8. Molt bé Sònia, ja començava a patir.

    ResponElimina
  9. Hola de nou conectada bona idea això de les fotos divertides, intentaré, no prometo res, participar-hi. Joanet t'haurem de dir cap sense dents però moníssim igual.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  10. Ja ja ja, que hi ha premi per mi?? em va despistar el moreno !! vaig trobar que no estava gaire morenet i per això vaig pensar en la paula, però després tornant a mirar la foto barcelonista, vaig fer un ampliar imagen i vaig dir..... tate!!! aquesta boca.... es del Carbasse!!!! Guapíssim estàs Joan !!! amb dents i sense!! el que es guapo ho és !! Bé en breu miraré de passar alguna foto d'aquest cap de setmana que ens ho hem passat d'allò més bé!! Fins aviat bloqueros!!

    ResponElimina
  11. Hola Sònia, després de mirar les bases del concurs i deliverar amb el jurat, s'ha decidit que... tu també rebràs una bossa de gominoles !!!

    ResponElimina
  12. que guay!!! es que aquest bloc es massa!!! venga companys animeu-vos que tot te la seva recompensa!! ja ja ja

    ResponElimina
  13. Més val tard que mai, però com pots veure, ja que no hi participes, nosaltres pensem en tu, MOLTES FELICITATS JAUME !!!

    ResponElimina
  14. Felicitats atrassades pel Jaume!
    Aprofito i també felicito a les mares i germanes de l'equip que es diuen Anna, avui fan el sant,MOLTES FELICITATS!!!
    Pol,estàs fet tot un excavador!!! Estàs guapíssim.

    ResponElimina
  15. Es veritat !!! Felicitats Jaume , mes val tard que mai!!
    I a les Annes, que passeu un gran dia, MOLTES FELICITATS !!!

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats a totes les Anna de la família futbolística !!!

    ResponElimina
  17. Si hi tenim algun Joaquim, també va per ell.

    ResponElimina
  18. Xatines ja us trobava a faltar!!! El meu Pol esta fet un aventurer, així així descobreix, experimenta i disfruta. Un petonet, per cert una monada de fotos.
    Perdoneu el retard i la desconexió però us vull felicitar a tots/es Cristines, Annes, Jaumes i Joaquims.
    Tot i que l'estiu no és massa calorós i si molt ventós desitjo que gaudiu a la platja, a la piscina a la muntanya allà on sigui.

    ResponElimina
  19. Boniques fotos!!! esteu tots "Estupendus", quins esportistes que tenim!! Un petonàs a tots!!

    ResponElimina
  20. Bon dia futboleros,com va l'estiu? Els que som culés no podiem començar millor que guanyant una copa i al Madrid,som els millors.Visca el Barça!!!
    Aviat ens veiem al Santes Creus, el dilluns 5 ens veiem al primer entrenament.

    ResponElimina
  21. Culeeessss!!! ja tenim aquí la primera COPA!!! i guanyarla a casa i al Madrit, un plaer quasi bé insuperable !!Força Barça !!!
    Per cert, aquests graset són la bomba !! molt xulo el video, encara que he de dir que com no la veu cantant, mai millor dit , la porta la doneta de la casa!! ja ja ja Fins aviat!!

    ResponElimina
  22. Eeeiiiiii !!!!!! família futbolística, felicitar a tota la culerada per la Supercopa i com diria en Laporta, QUE N'APRENGUIN !!!
    Força Barça, força Santes Creus i visca Catalunya !!!

    ResponElimina
  23. Xatus Visca el Barça!!! No sabeu el que vaig xalar al camp veient com els hi preniem amb un gran joc i NET, el primer titol de la temporada als blancs!!!! Ja ja ja por que porque ja ja jaaaaaa. A mes a mes no saben perdre, i el mou ja es podia posar el dit al...... Impotencia!!!! Son un equip brutal tot i que estic enfadada amb el PEp per no voler al meu amic Bojan!!! Petonets a tots des d'Almeria!!!!

    ResponElimina
  24. Natàlia !!! perdona al Pep, tot se li pot perdonar!! No veus que al nen bojan l'ha enviat a fer un màster a l'estranger per desprès poder venir a casa i donar-nos millors moments dels que ens ha donat?? I ahir al Gamper que me'n dieu?? quin joc.., quin planter.., quin de toootttt!!! Visca el Barça!!!!I passa-t'ho molt bé que ja et queda poquet !! je je je

    ResponElimina
  25. Ahir vam anar al Camp Nou a veure el Gamper i quin joc que tenen tot l'equip,és fantàstic!!!A la segona part teniem a dos jugadors de Reus,quin honor,són de casa nostra i juguen amb aquest gran equip.
    Aviat ens veiem,el Joan ja té ganes de posar-se les botes,aquests dies se les està posant per casa i fa uns xuts a dalt el terrat,pares i fill ja tenim ganes de començar una nova temporada.

    ResponElimina
  26. Companyes, i dic companyes per què els únics que hi diem la nostra som vosaltres 3 (Natàlia, Sònia i Mònica)i servidor. Vist que la gent no ha pensat en prendre la càmera de fotos per vacances i que ven aviat començarà la pre-temporada, he pensat que el premi a foto divertida serà per tots els que n'han enviat alguna, és a dir, Joan Carbasse, Pol Salas, Arnau Graset i Joan Anaya.
    En cas de rebre una allau de fotos abans de començar els entrenaments, aleshores faríem un petit sorteig per decidir la foto guanyadora.
    Sònia, pensa en reclamar el teu premi per encertar el company de la foto 1.
    Som'hi i fins aviat.
    Per cert, FORÇA BARÇAAAAA !!!!! Divendres tornem a disputar un altra títol.

    ResponElimina
  27. Hola família, quina emoció, avui tenim jornada de retrobament...

    ResponElimina
  28. El retrobament va estar "ESTUPENDU",i mantenir el grup ha estat el millor regal que ens podien fer. Demà partit, torna la emoció....Ah!! per cert bloqueros penseu que avui s'ha de felicitar al fundador i editor d'aquest bloc!! el Joan Graset fa anys!!! no gaires..., però en fa.., ja ja ja MOLTES FELICITATS COMPANY!!!!!

    ResponElimina
  29. Gràcies Sònia, jo també estic molt content de seguir formant part d'aquest grup tan "maco" que durant tota la temporada vam anar formant, i hagués estat una llàstima desfer-lo.
    Demà hi haurà repartiment de premis als guanyadors de la foto divertida. També hi ha el teu Sònia.
    Els Babys s'han fet grans, ja son Pre-benjamins !!!
    Força Santes Creus i fins demà.

    ResponElimina
  30. un se'n va de vacanses i es troba amb tot aquest merder al bloc, sense paraules

    ResponElimina
  31. 1)Joan ja t'he felicitat avui al partit! Sorry per no haver-ho llegit abans!!!
    2)Gràcies pel premi!!! Boníssim.
    3)Un altre premi esta de nou tots junts, de moment no ens han separat... i que duri. Creuem ben fort els dits.Però trobaré a faltar a la Paula, la Mireia, l'Anna i el Xavi.
    Adéu guapetons/es!!!

    ResponElimina
  32. Tornem a posar el blog en marxa,tot felicitant a tots els jugadors del nostre equip pre-benjamí que han fet un gran partit.Donar la benvinguda al Juan i a l'Alfonso,i estic d'acord amb la Tati que trobarem a faltar als qui aquest any no compartiran amb nosaltres tota aquesta nova temporada que ens espera amb els nostres petits futbolistes(a la Paula, Joan G., Gerard, Anward, Roc).
    Ens veiem el dimarts.
    Per cert, Joan Graset, MOLTES FELICITATS!!!

    ResponElimina
  33. Ostres me n´he deixat molts que no jugaran amb nosaltres aquest any!!! Jo he fet referència a la Paula perquè és la més propera i sabia segur que no vindria, el Joan G. tot i que aquesta temporada no formara part del nostre equip de ben segur que el veurem pel santes, espero. El Gerard i el Roc tampoc segueixen? Bé a tots els que no seguiu una abraçada i un plaer haver compartit amb vosaltres la primera etapa de futbol. Us recordarem.
    Juan i Alfonso, como no, benvinguts!
    Bona nit!!!

    ResponElimina
  34. Gràcies guapets/etes.
    Tot i tenir baixes importants, perquè a l'equip Baby Santes Creus "B" tots erem importants, l'equip avui ha mostrat un gran nivell i les noves incorporacions si han adaptat molt ràpid (Juan i Alfonso).
    Còmoda victòria la d'avui, però no us penseu que tot l'any sigui així, aquesta temporada toca patir.
    Fins dimarts, força pre-benjamins.

    ResponElimina
  35. D'acord amb tot el que heu dit companys!!! I Ricard....., que ha passat?? això si que és tenir "mala pata", mai millor dit!!
    Per cert bona victòria, però una cosa he de dir a favor dels contraris, no ens enganyem eh?? l'equip contrari eren novells, novells, vull dir..que era el primer any que jugaven, el primer partit i només portaven un entrenament!! així ja podrem eh???? Perdó... però algú ho havia de dir!! ja ja ja. Fins demà tribu!!!

    ResponElimina
  36. Per cert !! Joan Graset!! com és que no hi ha fotos del partit?? ai, ai, ai que t'haurem de tornar a rebaixar la categoria....., ja ja ja (es broma, eh?)

    ResponElimina
  37. Ricard més val que no preguntem com va passar això de la foto...potser jugant a futbol, potser fent uns dancings en una party amb els amics/gues....bé sigui com sigui quina mala passada lesionar-se a l'estiu amb la calor que fa i gaudint de les vacances. Desitjo que estiguis recuperat del tot, de l'operació i de la lesió d'estiu.
    Esperant amb candeletes les fotos del partit us desitjo bona nit. Quin rodolí!!!Ja ja ja.

    ResponElimina
  38. Joan ens vols fer patir, estem esperant les fotos amb candeletes!!!No et vull donar cap pressa, segur que tens feina o altres coses. No pateixis demà tornaré a entrar al nostre estimat blog i esperaré alguna fotico o algun comentari que m'arranqui una rialla, com sempre.
    Ostres ostres el Barça, què passa aquesta temporada.... va d'empats la cosa...què hi farem estem massa ben acostumats. Però quina mala sort primer i últim minut i dos goletes de regal! Toma. Potser badem una miqueta, no? Ara que el joc maco no l'han perdut!!!
    El pitjor la lesió de Don Andres. Que tingueu un bon dia!!!

    ResponElimina
  39. Companys/es una pregunta, encara serà el blog babies santes creus? Ja no som babies, ens hem fet grans i hem pujat de categoria!!! Som pre-benjamins, i molt eixerits!!
    Què em dieu?

    ResponElimina