Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 24 de setembre del 2011

Santes Creus "C" - Montblanc "B"

Partit fàcil i còmode el jugat aquest migdia contra el Montblanc "B". En aquesta victòria d'avui (4-1) els nostres petits han fet una gran demostració del que és el treball en equip i el joc col·lectiu amb grans dosis de passades i sense perdre la possessió de la pilota. Poc a poc això sembla un equip de debó, si ara ja comencen a fer-se aquestes passades, no hem vull imaginar el que faran a final de temporada...
Donar la benvinguda a l'Alvaro, que també ha fet un gran partit i felicitar al cos tècnic per fer-nos gaudir del joc que fan aquests "fieres". Fer menció també a la gran actuació del Raul,  que ha fet dues sortides providencials davant els davanters del Montblanc.



Segona foto oficial, esperem que sigui la definitiva.

 Xerradeta tàctica, sempre atents.

 L'Alvaro.


 La pinya inicial, una bona manera de motivar-se.

 Com els agrada celebrar gols...

Com sempre, fair play al finalitzar el partit.
Seguiu així campions que ens feu disfrutar molt.
Força pre-benjamins "C" !!!

13 comentaris:

  1. Hola família, us he posat l'enllaç de la pàgina de la Federació on hi trobareu el calendari de partits d'aquesta temporada.
    A esperar el partidàs de la nit per acabar d'arrodonir el dia.

    ResponElimina
  2. El link apunt a la temporada 2010-2011, i no ens trobem a la temp 2011-2012?

    ResponElimina
  3. Fantàstic,han jugat un gran partit!!!
    Estan molt concentrats i això és important per poder fer millor les coses i així aprendre millor a jugar a futbol.Cada cop juguen com un equip més unit,passant-se la pilota entre tots,es nota que s'han fet més grans i sobretot a la feina dels nostres entrenadors,Ricard i Robert.
    Felicitats Pre-benjamí "C"!!!!

    ResponElimina
  4. Per cert,a la foto estan tots guapíssims.

    ResponElimina
  5. Anònim, ja he vist que hi diu temporada 2010-11, però ha de ser un error de la federació, en tots els llocs hi diu 2011-12, però quan entres per veure el calendari, t'hi posa 2010-11. Per tant, jo crec que és correcte.
    Per cert, si no és molta molèstia, feu els comentaris identificant-vos, més que res per saber amb qui parlem.

    ResponElimina
  6. Però quina rapidesa!!! Crònica i fotos penjades i fin i tot 5 comentaris quan he obert el blog. Sabeu qui falta per escriure oi? Sònia que fas tard i això que quasi bé sempre ets la primera en escriure.
    Sincerament no em deixen de sorprendre aquests bitxos, com juguen, com la passen, com veuen el joc, quins gols fan...és una alegria veure un partidet tan maco.
    Avui he sentit un comentari dels pares del Montblanc i era el següent (i ho han dit molt sorpresos):" Si aquests nens juguen a passar-se la pilota!!!" Vull dir amb això que no és solsament amor de pares per part nostre, que els mirem amb bons ulls, sinó que els de fora també valoren el joc que fan.
    Que segueixin així i tot i que existeixi la possibilitat de perdre que gaudim amb el seu joc.
    Força Santes!
    Siau guapetons i guapetones.
    Em sembla que sé qui és l'anònim però esperaré a que s'identifiqui.

    ResponElimina
  7. Ei ei ei !! ja sóc aquí !! però que ve ser aquest bé de deu de comentaris!!! ja ja ja. Això es massa!! però quin equip de nens i de pares que tenim! perque el secret de tot això no es més que la unió entre tots!!
    "Pedasso" de partit el d'avui, cada setmana xalo més veient els partits d'aquest "micos" que tenim per fills !! només puc dir que M'AGRADA, M'AGRADA, M'AGRADA MOLT el que veig!!
    Gràcies místers per la feina que esteu fent!! Força Pre-Benjamins C!!

    ResponElimina
  8. Per cert Mònica !! estic d'acord amb tu GUAPIIISSIMMMSS!! a la foto de temporada !!!

    ResponElimina
  9. Hola a tots, Joan molt bona la foto "oficial", estan guapíssims, igual que la resta de fotos d´avui , també la crónica quina eficácia!, grácies per l´enllaÇ.
    Sònia tens tota la raó, és un equip "MAQUÍSSIM" a mí també m´agrada molt.
    Per cert de moment guanya el BarÇa no cridaré massa que encara no ha acabat.
    Bona nit a tots!

    ResponElimina
  10. Alfonso Rivera "gemelos"24 de setembre del 2011, a les 23:44

    Bona nit, de verdad Joan que lo tuyo es agilidad y compromiso.
    Como apunta Joan es bonito verlos jugar, controlan la pelota, levantan la cabeza y buscan al compañero para poder pasar la pelota. Estos detalles son díficiles de ver en estas edades y los peques lo hacen como mucha naturalidad.
    Y si le sumamos lo decididos que corren a recuperar la pelota cuando no la tienen..., creo que esta temporada vamos a escuchar más de un elogio Natalia.
    Bona nit papis.
    Joan te he pasado un correo, con una aportación.

    ResponElimina
  11. Bon dia cules !! Gran victòria del Barça la d'ahir, quin partit! la veritat que amb aquests dos equips que tenim (el Santes Creu "C" i el Barça) que mes podem demanar els futboleros!!! A disfrutar !! Força Santes Creus "C" i Força Barça!!! Ens veiem dimarts!!

    ResponElimina
  12. Ei bon dia!!!
    Un dia després del partit i tot aquest munt de comentaris i és que no n'hi ha per menys amb el que ens fan disfrutar aquests craks tens un munt de coses per dir.
    Us he de dir que tots els que havia per allí del Santes Creus i van veure el partit em van felicitar per l'equipàs que tenen.
    A seguir disfrutant la setmana vinent.
    Adèu.

    ResponElimina
  13. Somos los mejores!!!!! Que alegria de equipo verdad?

    ResponElimina