Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 13 de setembre del 2011

Pre-Benjamins temporada 2011-12

Santes Creus vs. Pare Manyanet
Primer partit de la pretemporada com a pre-benjamins contra el Pare Manyanet (19-0).  Per començar, potser massa fàcil, però ja està bé, s'ha d'anar agafant confiança i ritme de partit. No hi ha grans canvis respecte la temporada passada, però les noves incorporacions s'han d'adaptar, cosa que no els serà gens difícil veient com juguen.

 Xerradeta tècnica abans de començar...
 Sota l'atenta mirada dels papis/mamis....
 i com no, dels reportres, que com és pot veure, aquesta temporada n'hi hauran molts.

 Les celebracions, com sempre, molt emotives.
 El Joan Anaya és va estrenar durant la tercera part com a porter.
Els nous ja marquen també.  Benvinguts al grup Alfonso i Juan.

8 comentaris:

  1. Eii noies, ja teniu les fotos del partit de dissabte. Jo m'he retrassat una mica, espero molta participació al blog després de veure aquest neguit per la crònica i sobretot, per les fotos.
    Per cert, quina llàstima el partit del Barça. No passa res, això acaba de començar.
    Força Barça i visca els nostres cracks, que no deixen de créixer com a personetes i com a futbolistes.

    ResponElimina
  2. Hola Tati, ja tens unes quantes fotos. Com sou, un no és pot despistar o tenir feina ni un sol dia !!!
    La pregunta que fas, és cert que ja son pre-benjamins, però que voleu fer, una altra blog, o esperem a tenir la foto oficial d'aquesta temporada i "modifiquem" o "retoquem" l'actual?
    Al proper partit ho parlem.
    Quina llàstima el Barça, però no passa res, el que comença malament, acaba bé.
    P.D. Les fotos porten penjades més de 13 hores i encara no he vist cap comentari...
    Jo tambés se posar presió.
    Jajejijoju.

    ResponElimina
  3. Alfonso Rivera "gemelos"15 de setembre del 2011, a les 0:03

    Hola! en primer lloc donarvos les grácies per la benvinguda a Juan i Alfonso segur que s´ho passaran molt bé amb tot l´equip, els hi está costan adaptarse pero segur que aviat ho aconseguiran.
    En segon lloc felicitarvos pel blog,és molt divertit i está molt ben currat i per últim presentarnos que com ja haureu vist som els papis de Juan i Alfonso.

    ResponElimina
  4. Primer que tot donar la Benvinguda com a bloquista a l'Alfonso i familia!!! En aquest bloc passaràs bons i divertits moments, som pitjor que la canalla!! ja ja però ens ho passem d'allò més bé. I... si ets del Barça... doncs millor!! es un punt a favor, de moment nomès tenim un parell o tres d'intrussos del Madrit, però estan controlats !!! Ah! i un altra cosa!! si encara no s'han adaptat el Juan i L'Alfonso doncs quan hi estiguin ja podem tremolar!! ja ja ja, ho fan molt bé !!! Fins aviat

    ResponElimina
  5. Ara vaig per tu cronista !! ja ja ja. Que és això de presionar a les teves "xatis" del bloc !!! després del que hem tingut d'esperar a veure les fotos...,mmmm!!! ja ja ja. Mira Joan a tu t'ha passat com al Barça, que com vas posar el llistó tant alt la temporada passada, que arribavem del partit i ja estaven les fotos penjades..., doncs ara... es clar.., això es va fer llarg. Però va!! per aquesta vegada et perdonem !! ja ja ja . Gràcies crak, les fotos i la crònica com sempre bones !!

    ResponElimina
  6. Hola "xati", t'ha pogut la presió, eh...
    Gràcies per perdonar-me el retard, espero que no torni a passar, però amb tot l'enrenou del trasllat de Salou a Reus he estat liat.
    Apa, fins aviat.

    ResponElimina
  7. Xati, xatu, xatus però què és aquesta conya!!Xatines....bé posem-nos seriosos felicitacions per les fotos, la crònica i els comentaris com sempre genial tot i esperadísssim. Joan ens tens mal acostumades i enganxades al blog!Però evidentment que et perdonem el retard però....QUE NO PASSI MAI MÉS!!! Ja ja ja és broma!
    Encantada que tinguem nous blogeros, Juan, Alfonso and family benvinguts!Aquest blog us arrencara un somriure al llarg de la rutina de la setmana i del dia a dia. Això sí, ser del Barça té més punts ja ja ja broma!!!
    Descanseu.

    ResponElimina
  8. Hola bloggers, estinc fent proves, si hi ha alguna cosa nova que no us agrada, feu-m'ho saber i ho trec.
    Gràcies i bona nit.

    ResponElimina