Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 19 de maig del 2012

C. Atl. Roda de Barà - C.E. Santes Creus C

Matí fred i gris a Roda de Barà,  però amb bon joc dels nostres.
Poca cosa a dir del partit,  còmode victòria 3-10 amb domini i control total, tant de pilota com de possessió i amb moltes ocasions per fer algún golet més. 
El que havia de ser un torneig, ha passat a ser un amistós tirant a "paxangueta".

 L'alegria de sumar. Avui el càmera oficial fa anys, moltes felicitats Gerard.

 Celebrant un dels gols.

 Gran aturada del penal que li han xutat al Raúl

Felicitacions finals entre jugadors i l'arbitre. Avui li ha tocat al Robert.

6 comentaris:

  1. Bonic partit el d'ahir, tot i que el contrincant era fàcil, els nostres van fer bones jugades i ens van demostrar un cop més les ganes i l'esforç que posen partit rere partit.
    Felicitats nois, això ja s'acaba i vosaltres continueu amb les mateixes forçes que el primer dia o fins i tot més.

    ResponElimina
  2. I tant Sònia, bonic partit i un molt bon joc per part dels nostres peques. He xalat molt, molt i molt. Veient com jugueu val la pena matinar!
    Per cert, l'esmorzaret a la fleca ens va anar d'allò més bé per aguantar la rasqueta que ens esperava.
    Si dissabte vinent a la tarda no teniu res a fer podríem anar a veure el partit dels místers i animar-los, què us sembla? Em sembla que és el darrer partit que juguen a casa.En parlem.
    Fins dimarts i bona setmana a tots/es.

    ResponElimina
  3. Hola família, dimarts S'ha de parlar del torneig a Cervera, hem de saber quanta gent hi anem per mirar de fer un bus o pel contrari anar en cotxes, a veure si entre dimarts o dijous ho podem tancar per poder estar tranquils i si S'ha de contractar un bus fer-ho amb temps i poder mirar varies opcions

    ResponElimina
  4. I tant que va anar bé l'esmorzaret.... amb la caravana de "mujeres"...je je je.
    Natàlia lo de dissabte a la tarda ho trobo "estupendu" en parlem dimarts, en un principi no tenim res.. i el Pol s'apunta segur!!

    Joan el tema Cervera... això no ho organitza el club??? ho hem de mirar nosaltres? jo esperava que aquesta setmana els coordinadors ens donèssin noticies... bé, en parlem dimarts, cap problema!!

    ResponElimina
  5. Quin poc moviment! Què passa? Per cert l'altre dia em vaig deixar de comentar que en el partit amistós del Roda vam tenir un àrbitre molt especial que amb la seva rialla intentava trempejar els pares. Ja, ja,ja molt bé Robert ho vas fer molt bé!
    Bé xatus i xates sembla que encara hem d'acabar de decidir si bus gran o petit. Jo crec que per la diferència de preu potser val la pena el gran. Ja parlarem i concretarem.
    Siau guapets i guapetes! Demà serà un gran dia, com diu una amiga meva que és molt positiva.

    ResponElimina
  6. Ei,Tati,ja sóc aquí!!
    Hola a tots,avui no he pogut anar a l'entrenament i no sé com heu quedat o si encara no està decidit el tema del torneig de Cervera.Dijous,si tot va bé,sí vindré a l'entrenament i m'informeu.Encara no havia pogut fer cap comentari de l'últim partit dels nostres nens,la veritat és que em van agradar molt,fins i tot uns pares de l'altre equip ens van felicitar del bon joc que tenien els nostres peques.Ja podem estar ben orgullosos.
    Bona nit.

    ResponElimina