Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 6 de maig del 2012

C.E. Santes Creus C - A.E. Pare Manyanet A

Dura derrota 2-7 contra un rival molt fort físicament. El partit ha començat com a la primera volta, amb tres aproximacions del Pare Manyanet i 3 gols. Els nostres petits cracks han intentat desplegar el seu joc, però la bona defensa del rival i el poc encert dels nostres ha fet que la pilota no entrés. El segon quart ha estat una còpia del primer, amb molt d'encert per part dels visitants i poca profunditat nostra en atac. Al tercer quart hem aconseguit el control i domini del partit i s'han generat moltes ocasions i en dues hem pogut marcar (Joan Carbasse 1-6 i Antonio 2-6). En el transcurs de l'últim quart i quan estavem obocats a l'atac per aconseguir un resultat més just en han marcat el definitiu 2-7.
Novament felicitar a tots els nens per l'esforç i la lluita i als entrenadors per la bona feina feta durant tota la temporada. MOLTES FELICITATS CAMPIONS !!!
També vull donar les gràcies a la família Carbasse-Balañá per fer possible el dinar després del partit i on tots junts hem pogut passar una estona molt agradable.

 Avui hem tingut una espectadora de luxe, la MARTINA.

 A qui li hem de reclamar que es planxin les samarretes?

 Xarradeta per corregir algun error.

 La felicitat del gol del Joan Carbasse.

 L'Antonio ha dedicat el gol a la Loli, la seva mare.


 Gran dinar futbolístic, primer els nens...

 i mentrestant en Gerard ha preparat la brasa per fer la carn.

 El futbol no ha faltat.

 L'Alfonso ha mostrat les seves dots culinaries...

 mmmmmm....

A l'Alfonso li va el risc. 


FELICITATS MARES !!! Sense vosaltres tot això no ho podriem explicar.

9 comentaris:

  1. Hola Bon dia a tothom! Gràcies Joan per les felicitacions a les mamis què farieu sense nosaltres ehhh! Ep i nosaltres sense vosaltres!
    Si senyor dura derrota però en fi així és el futbol com la vida a vegades es guanya i a vegades es perd, a vegades aconsegueixis el que vols i a vegades no! Però en fi quedem-nos amb el positiu de les coses, ahir vam fer un dinaret tots junts invitats per la família Carbasse-Balañà on vam estar molt a gust i amb bona companyia fins i tot per la pluja!
    Ahir al vespre la cosa ja no va ser tan alegre, breu comiat del nostre Pep, perdó del meu Pep. Gràcies per tot el que ens has fet viure!
    Ep m'ho deixava! Martina ets una monada, benvinguda al teu primer partit com espectadora! Que de ben segur no serà l'últim!
    Bon dia de la mare guapetones i a les àvies també!

    ResponElimina
  2. Xenia que vagin molt bé els tres tombs! Vigila!!!

    ResponElimina
  3. Bon día família , gràcies Joan per la felicitació , sempre tan atent!, FELICITATS MAMIS !.
    GRACIES FAMILIA CARBASSE-BALAÑÀ, ens ho vam passar molt bé, els nens van disfrutar molt, i l´entorno excelent!, gràcies per tot.
    Martina ets molt bonica benvinguda al mon futbolístic t´ho passaras pipa!.
    Xènia que disfrutis molt avui.
    Del partit nomes dir que hem acabat la lliga amb mal sabor , gran derrota i un partit del tot fluix, pero com diu la Natalia aixó és el fútbol, hi han dies,de tot, sense oblidar que no jugavem en igual condicions, un any més en aquestes edades és molt. I ara a disfrutar del torneos oi?.
    Que acabeu de disfrutar d´aquest día!
    fins Dimarts!

    ResponElimina
  4. Hola Família, a veure per on començo..., perque això de ser la tercera.. el que té es que ja ho heu dit tot!! je je, però bueno!! repeteixo... i punto!!

    Primer que tot, gràcies Joan per pensar en nosaltres, les mames, a tu no se t'escapa res... i ai el dia que se t'escapi...!! je je je.
    Del partit, poca cosa a afegir que no hagueu comentat, el que és una llàtima és que tot i jugant tant bé com ho fan els nostres, encara que ahir no fós el cas, acabem perdent d'aquesta manera, pero que hi farem.. les coses van així.
    Martina guapíssima!! Rosa enhorabona, has tardat a fer una nena, però la veritat, t'ha sortit molt, molt bé!!
    Gràcies noies per pensar en la Xènia, acabem d'arribar fa una estoneta i la veritat a anat tot d'allò més bé, molt cansats però... és el que toca...!!
    Carbasse-Balanya, em reiteiro a donar-vos les gràcies com la resta, ho varem passar d'allò més bé, bon menjar, bona companyia, sol, pluja, fred, calor.... que més és pot demanar??
    Bé, que acabeu de passar un bon dia de la mare, que tot sigui dit, SOM COLL....NUDES!!!!

    Fins dimarts!!!

    ResponElimina
  5. Felicidades a todas las mamas !!!! Os mereceis no un dia al año si no tooodos los dias por que sois lo mejor del mundo, martina guapisssima!!!! Familia carbasse balaña el antonio se lo paso muy muy bien y veo que todos vosotros tambien jejejeje aver si la proxima vez podemos ir no quedemos con las ganas la loli y yo, y de los nuestros muy buena tercera y cuarta parte lastima no aver jugado asi las dos primeras,

    ResponElimina
  6. Hola família, tinc notícies de cara a dissabe.
    Com a informació del torneig, dir-vos que son 2 grups de 4 equips. 1 grup amb equips de segon any (Falset, Riudoms, Baix Camp i Calafell) i una altra grup de primer any (Falset, Sant Pere i Pau, La Floresta i SANTES CREUS).
    El primer partit el juguem contra el Falset a les 10 del matí.
    I això és tota la informació que tinc.
    Salut.

    ResponElimina
  7. Segona fase:
    4art vs. 4art.
    3er vs. 3er.
    2on vs. 1er (A)
    1er vs. 2on (B)
    guanyador A vs. guanyador B FINAL
    perdedor A vs. perdedor B 3er i 4art lloc

    ResponElimina
  8. Moltes gracies per tota l´informació Joan!.
    Segur que us ho passeu molt bé, jo estaré dels nervis, quina feinada perdrem aquest torneo,pero us asseguro que no em perdré detall.
    ÁNIM CAMPIONS QUE PODEU , SABEU I US HO MEREIXEU!.
    Fins demà companys!

    ResponElimina
  9. Quina cobertura... deu meu senyor!!! es que.... formem un equipàs!!!!
    Moltes gràcies Joan!!!

    ResponElimina