Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 27 de juliol del 2012

Sopar inici temporada

Hola família, el proper dia 25 d'agost farem un sopar de pares i mares a Cambrils al restaurant The Pig Pink.
L'hora de la trobada es a 2 quarts de 10, es a dir, les 21:30.
Queda oberta la convocatòria, confirmeu l'assistència el més aviat possible per fer la reserva.
Recordeu, sopar de pare i mares.
Salut i bon estiu.

18 comentaris:

  1. Ok apuntat em sembla que no tenim res! Com va l'estiu? Segur que tots ja debeu començar o bé acabar les vacances oi?
    Bé esperem el dia 25 per començar la nostra particular pre temporada.
    Siau i quina calooooor que fa avuiiiiiiiiiiiiii!
    El Joan el dia 7 el més segur que li treguin el guix! Bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

    ResponElimina
  2. Ànim Familia Anaya que ho porteu MOLT BÉ!!, Aixó ja ho teniu superat ara a preparar les vostres vacances tan be merescudes que segur que us ho passeu pipa!.
    Nosaltres també ens apuntem al Sopar !!.
    Rosa on estás ? ens tens abandonats, la Martina deu estar guapíssima. Juan i tú que también estas desaparecido qué tal el verano? va, a veure si expliqueu alguna cosa no?.
    tic tac tic tac... vinga Joan A. que ja queda un día menys.
    Petonets per tots!.

    ResponElimina
  3. Ei,bon dia família futbolística. Com va tot? Els pares del Joan Carbasse també ens apuntem al sopar del dia 25. Encara no us podem enviar cap fotografia divertida de l'estiu,aviat arribarà,esperem poder fer els deures. Joan Anaya,ànims,aviat et podran treure aquest guix,però t'hem de dir que ens has demostrat ser tot un valent,ho has portat molt bé,com un gran futbolista quan es lesiona. Espero que no t'hagi agradat lo de ser àrbrite!! Ens veiem aviat.

    ResponElimina
  4. ei hola !!!
    nosaltres al sopar no podrem venir perque el meu home està de guardia tota aquesta setmana,pero no pasa res aviat ens veurem tots.
    nosaltres estem portant molt be l'estiu amb la Martina, la veritat es que és porta super bé i està guapissima (jejeje que tinc que dir jo amor de mama).
    Joan que bé ja està eldia 7 a punt d'arribar, m'alegro moltissim.
    Bé acabar de disfrutar de l'estiu i un petonet a tots.

    ResponElimina
  5. Hola family!!!

    Els Salas-Borrull ens apuntem a aquest sopar que promet ser divertit!! segur!!
    Joan A., comença el compte enrere demà dia 1.... fins el 7 això ja està superat!! ets un campió en tots els aspectes!! t'ho dic de cor!! ens has donat un altra lliçó, no tothom ho haguès portat com tu!! un petonàs guapíssim!!

    ResponElimina
  6. Xatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus i xateeeeeeeeeeeeeeees gràcies per les paraules dirigides al Joan esperem que no passiiiiiii però estic segura que tots ho portarien com a verdaders professionals del futbol!
    Bé bé diumenengeeeeeeeeeeeee demà dilluns i dimart al metge a veure què diu! Dos dies, dos diets, 48 horetes...ja està això s'acabaaaaaaaaaaaa! Visca, Visca!
    Petons i abraçada per tots!

    ResponElimina
  7. Felicitats Joan Anaya,ja no portes el guix! Ara poquet a poquet podràs començar a posar el peu al terra, i per fi,et podràs banyar!!! Ara comença de veritat l'estiu per tu. A veure si et veiem aviat i podem veure com vas caminant.
    Un petonàs.

    ResponElimina
  8. FELICITATS JOAN ANAYA , Estem molt contents a casa nostre de que ja poguis disfrutar de les teves vacances , i recuperarte poc a poc , ara ja pots disfrutar de la platja , piscina... i aquest viatge tan xulo que fareu tota la familia junts, et dessitjem tots que t´ho passis bomba , i disfrutis a tope amb els teus.
    Estem molt contents, petons guapo dels teus companys Juan i Alfonso , de Lucía i els papis.

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats Joan !!! Ara no et vulguis fer el valent i fes bondat, així de ben segur que podràs estar el 28 d'agost amnèsia els teus companys. T'esperen tots amb moltes ganes. Som-hi CAMPIÓ !!!

    ResponElimina
  10. Sou genials ens heu donat ànims al llarg d'aquest període de lesió i us ho agraïm moltíssim, sense vosaltres encara hauria sigut més dur! Gràcies i mil vegades gràcies a tots/es.
    Bé el Joan ara té por d'apoiar el peu a terra, tot i que ja ho pot fer. Segur que a poc a poc anirà millorant i evolucionant.
    La cama la té inflada, jo em pensava que sortiria una caminya i ha estat al contrari li veig inflamada i amb algun vermell/moradet.
    El dia 5 de setembre tenim visita al metge, per tant no podrem començar els entrenaments de moment.Ohhhhhhh! Snifffffff!
    Però segur que s'anirà recuperant i aviat tornarà a ser el meu Joan de sempre oi que sí? Vinga!
    Tornar-vos agrair a tots la vostra preocupació, interès i companyia això no s'oblida. Una abraçada ben forta per tothom, bona nit i bon estiu!Fins aviat!

    ResponElimina
  11. Hola família, per compromisos esportius i socials el sopar que teníem previst pel dissabte 25 d'agost, es passa al dissabte 1 de setembre. Dimarts 28 a l'entrenament ho acabem de confirmar.
    Joan Anaya!!! com va la recuperació? Esperem veuret aviat.

    ResponElimina
  12. Holaaaaaaaaaaaaaaaaa ja som aquí, ja hem tornat de vacances! Ohhhh no hi ha soparet! Bé el dia 1 ens va bé també, en principi. El Joan ja no porta el guix aquests dies ha anat evolucionant però encara va coixet. Poc a poc anirem millorant i posant-lo en forma. Bé guapets ens veiem aviat!

    ResponElimina
  13. Benvinguts a casa família , segur que ho heu passat molt bé. Estem molt contents de que Joan A. poc a poc vagis millorant, ara toca fer passeigs per la platja fent una mica d´exercici no? sense presses pero començant poc a poc, diuen que caminar per la sorra va molt bé. Lo important és que estiguis content i que tinguis moltes ganes de recuperarte del tot i amb aixó aviat ja estarás al 100% ja veuràs.
    Ens veiem aviat molts petonets per tots!!.

    ResponElimina
  14. Bon dia a tothom,que tal família Anaya,les vacances han anat bé? Segur que sí.Ens alegrem que el Joan estigui més animat,poc a poc anirà caminant més bé.Ara toca que vagi posant el peu al terra i que no li faci mal.A veure si ens veiem aviat i podem veure'l sense el guix.Potser fins i tot després d'aquest viatge el veurem una mica moreno.Si ara ja es pot banyar i caminar per la platja ja li tocarà el sol.
    Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  15. Hola família, ja tenim aquí la nova temporada, avui no he pogut venir però m'han explicat que podem jugar perfectament en una lliga de futbol 11, que de nens no en faltaran. Quina feinada tindrà el Ricard per poder-los fer jugar a tots...

    ResponElimina
  16. Per cert, l'actualització del bloc la faré una vegada i siguem tots, no sigui que encara falti algun jugador més...
    I no sabem qui es el segon entrenador, així que quan el Míster digui que la plantilla està tancada, donarem la benvinguda als nous i despedirem als que no hi son.
    Algú sap si es juga aquest cap de setmana?
    Fins dijous.

    ResponElimina
  17. Bona nit Joan avui T'hem posat falta.Ja ha començatla nova temporada que donara molt de joc estic convençuda.Plena de qualitat iganes una bona barretja.
    Molta pena pels companys que no hi son amb nosaltres pero que continuarem en contacte i benvinguts les noves incorporacions i lo mes important que el nostre company i amic Joan A no trigui en incorporarse q el trobem a faltar.
    Molta Sort a tots en aquesta niva temporada.
    Vinga equip a on sou? El blog us troba a faltar...

    ResponElimina
  18. Visca això ja torna a funcionar!!!! Bé primer dia d'entrenament, sincerament una mica trist ens han deixat, de moment, tres companys: Óscar, Edu i Raúl. Us desitjo molta sort a tots tres i segur que ens seguirem veient. Trist també perquè el Joan encara no pot començar. Desitjo que ho faci aviat.
    No sé si l'equip és el definitiu, això ja ho hem patit al llarg d'altres temporades, de totes maneres benvinguts a tots de nou.
    Joan on erets ahir? Debies estar molt cansat o liat perquè tu si pots no t'ho perds! Et vam trobar a faltar?
    Estic totalment d'acord amb vosaltres, quina canallada que som! Ostres aquest any serà complicat el tema!
    Per cert el segon entrenador no serà el Robert? Jo em pensava que treballava i tornaria al setembre.
    Xatinus us vindrem a veure com jugueu sempre que ens sigui possible!
    Blogueros al loro que avui juga el Barçaaaaaaaaaaaaaaaa amb els blancooooooooooos!

    ResponElimina