Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 22 de juny del 2012

Sant Joan


Aprofitant que l'equip està ple de Joans i Juanes, desitjar-los una molt bona revetlla de Sant Joan i felicitar-los pel seu dia gran. Moltes felicitats !!!

26 comentaris:

  1. Aprofito per felicitar a tots el Joans de l'equip, que en tenim uns cuants, ara que encara no tinc ressaca!!!je je je Felicitats a tots , gaudiu de la vostra gran festa!!!

    I ara, tema a banda, Graset sento ser tant pesadeta... jeje je, pero el Pol m'esta marejant cada dia dient que el video del partit amb el Falset no surt al bloc!! oh!! quin mal de cap que tenim!!! Com compendràs a tots els hi agrada veure cuan fan els golets, i tenint en compte que no es un dels que en fa més.. doncs... li fa molta il·lusió veure's, com a tots baja!! Se que m'entens... si tens cap problema tècnic per penjar-lo digue-ho i et podem donar un cop de ma!! Se que faràs tot el possible!! gràcies maquet!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El vídeo està en procés, però el teniu en DVD, per tant, el Pol ja es pot veure marcant gols.

      Elimina
  2. feliç san joan avui a tira mols coets al disapte o vau fer mol bé no pasa res.feliç san joan.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats a tots els Joans i Joanes.Que passeu una bona revetlla.

    ResponElimina
  4. Ei família us desitgem una bona revetlla. Vigileu amb els petards! A tots els Joan, Juan que per cert tenim la sort de tenir-ne uns quants moltíssimes felicitats! Que tingueu un gran dia! Petonets!

    ResponElimina
  5. Ei bon dia! JA esteu desperts? Bé felicitats Joans, Juanes i a les respectives famílies! Bon estiu!Bones vacances i fins aviat!

    ResponElimina
  6. bones Joans i Juanes, qué ja s´acaba el día!. Espero que hagueu disfrutat de la revetlla , i d´aquest día de San Joan. Com molt be diu la Natalia és una sort tenir tants Joans a l´equip, per mi és un nom molt important ja que el meu pare també es deia Juan i per aixó el meu fill és Juan i no Joan.
    I ara a disfrutar de l´estiu que ho passeu Pipa disfruteu de la familia i dels amics que a l´estiu es viu molt be o almenys més relaxats.
    Per cert santes creus c com han anat les notes? estic segura que tan bé com el futbol, ara toca descansar i desconectar una mica de les obligacions i carregar les piles !!.
    Fins aviat i mil petons.
    Pol gràcies per la teva felicitació al blog. Mua!.

    ResponElimina
  7. Molt bona revetlla de Sant Pere. Felicitats a tots els Pere, Pau i com no al Pol, moltes felicitats crack!

    ResponElimina
  8. Hola a tod@s hoy es jueves dia 28 acavo de llegar de celebrar san juan, jejeje gracias a todos por la felicitacion , creo que no soy el unico con un poco de mono de futbol, jeje

    ResponElimina
  9. Hola a tots/es que passeu una revetlla de Sant Pere d'allò més bé! Au a disfrutar! Lucía i Alfonso i família tota bon voyage!!! Bon estiu!

    ResponElimina
  10. Gràcies per pensar en mi!!! bona festa major a tothom!!

    ResponElimina
  11. Estimat Polete moltíssimes felicitats! Esperem que hagis passat un gran dia!!!
    Has d'estar content de fer el Sant el dia del nostre patró!!! Festa grossa assegurada eh!
    Felicitats de la família Anaya- Balañà i un petó enorme de part del Joan!!!

    ResponElimina
  12. Ostres, ostres això estar abandonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii que hi ha algú? Bé us explico alguna coseta, no massa bona però... acabem d'arribar del metge acaben d'enguixar al Joan fins dalt de nou i ens ha dit que de moment 4 setmanes!!!!!!Mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee quin Julioooooooooooooooooooooooooool! Guapoooooooooooooooooo, guapooooooooooo, guapooooooooooooooooo! Bé però l'important és que es recuperi. També ens ha dit que per començar la temporada futbolística potser haurem d'esperar. Ohhhhh! A veure com evoluciona! Esperem que tot vagi bé i rapidet, però sobretot que es soldi bé!
    Siguem positius i tot sortirà de meravella i a l'agost es podrà banyar!
    Bon estiu!

    Si us avorriu contesteu-me! Tinc moltes hores al dia per respondre's! Ja ja ja

    ResponElimina
  13. Moltes gràcies famila Anaya-Balaña per la felicitació al polete!!!

    Pel que fa al nostre Joan A., i tant que es posarà bé, fins i tot crec que li deixaran millor del que ho tenia i que es prepari el rival si te intenció d'agafar-lo, cuan aquest apreti a còrrer no el veiem!!! jejeje i pel que fa a començar la temporada futbolistica, ja aniré jo a parlar amb aquest metge....no ens pot deixar sense el nostre crack de cap de le maneres!!!
    Joan A., un petonàs molt molt fort de part nostra, muuuuaakkkssssssss!!!

    ResponElimina
  14. Joan A. recupera't aviat que has de començar la temporada amb tots nosaltres. fes bondat aquest mes i a l'agost de cap a la piscina. A veure si un truco i venim una tarda a veure't que l'Adri té moltes ganes. Un petó ben fort de tots nosaltres i especialment del teu company.

    ResponElimina
  15. Hola família! Gràcies Rosa! Adri com va l'estiu, disfruta força! I com tenim a la Martina segur que deu haver crescut molt més. Un petonet ben fort i una abraçada per tots.
    Adri i companyia segur que debeu fer algun campus de futbol oi? Possiblement alguns ja heu començat i d'altres potser encara no. Espero que us agradi molt, us ho passeu super bé i aprengueu moltíssim! Que vagi molt bé guapets!

    ResponElimina
  16. Hola Joan Anaya,com estàs? M'han comentat que ho estàs portant molt bé,saps que has de fer repòs i com més bondat més aviat et recuperaràs.Aviat tornarem a fer-te una visita i a veure si podem anar a fer un gelat.
    A la resta de jugadors del nostre gran equip,com us va l'estiu?
    Un petonet a tots.

    ResponElimina
  17. Hola família, com va l'estiu? Ja teniu "mono" de futbol?
    Joan Anaya, l'Arnau t'envia una abraçada molt forta, pregunta per tu molt sovint i te ganes de veure't.
    Carlos Peiri, com va el genoll? Esperem que tampoc sigui res.
    Quan tinguem resolt el tema d'internet a Salou farem la secció de fotos divertides, així que ja podeu agafar la càmera i començar a fer fotos.
    Salut i fins aviat.

    ResponElimina
  18. Holaaaaaaaaaaaaaa Joan per fi ja tornes a ser aquí! Ja et trobava a faltar! Em pensava que t'havies oblidat del blog! Contenta de rebre els teus comentaris de nou!
    Bé l'estiu el portem el millor possible! Entre radiografies, psp, metge, legos, guix complert i sencer, parchis, cinema, deures, petites sortides... anem fent. Arnau xato el Joan està força bé, no es pot banyar ni fer gaires coses però no li fa mal i de moment ho porta força bé! Té ganes de jugar amb vosaltres altre cop! Es mora de ganes per tocar la pilota! Ahir la va tocar una estona amb el cap amb el seu pare.Vam anar al Reus Mediterrani una estona i avui potser tornarem a baixar depèn de la calor. I tu què tal com ha anat el campus? Segur que us ho heu passat molt bé i heu après moltes coses. Un petonet per tots!
    Us volíem venir a veure el dissabte amb el Joan però finalment vam pensar que potser no era una bona idea encara.

    Carlos, és veritat, no hi pensava que tal la rodilla? Te han operado al final? Recuperate pronto! Un abrazo para todos.

    Resta de l'equip que acabeu de passar bon cap de setmana i els que esteu de vacances gaudiu força que tot s'acabaaaaaaaaaaaaa!
    Joan espero que no tardis tant en escriure aquest cop ;-)

    ResponElimina
  19. molt bon estiu gent! feu bondat , jugeu a futbol amb cap , i no feu empipar gaire els pares! al lesionat , molts anims , que lagost el tens al costat.

    ResponElimina
  20. Holaaaaaaaaaa Robert! Quina il.lusió mirar el blog com cada dia i trobar el teu comentari, menys mal darrerament esta una mica parat! Gràcies per enviar-nos ànims.Que passis un bon estiu! Una abraçada ben forta de part nostra!
    Em sembla que és el primer cop que escrius, oi? Espero que no sigui ´l'última.
    Disfruta forçaaaaaaaaaa!

    ResponElimina
  21. Hombreeeeee!!! bon estiu míster!!! desde casa nostra et desitgem un molt bon estiu!!! i tu també fes bondat que a l'estiu es fan molts exessos..... i després el body s'en ressent!!! jajaja
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  22. Benvingut Robert,quina alegria veure un comentari teu al blog.La família Carbasse-Balañá et desitja que passis un bon estiu,i que el gaudeixis amb els teus.No treballis gaire,que l'estiu és també per descansar.Espero que ens veiem aviat.

    ResponElimina
  23. Avui fa anys la mare del 10. També es mereix una estirada virtual d'orelles i un petonet, moltes felicitats Anna !!!

    ResponElimina
  24. Felicitats Anna,la família Carbasse-Balañá esperem que hagis passat un bon dia.Ens veiem ben aviat.
    Bona nit a tothom.

    ResponElimina
  25. Hola família, perdoneu per tenir el bloc tant abandonat, però durant l'estiu sense internet es molt complicat. Hi ha pendent la secció de fotos divertides, feu-ne i passeu-me-les, així ja tindré l'excusa per buscar un ordinador i Internet per fer-ho.
    Joan Anaya, com va la lesió? Espero que ja estiguis molt millor i si es possible sense guix. Una abraçada molt forta del teu amic i company Arnau.
    La resta, doncs com l'Arnau, amb ganes que arribi el 28 d'agost per tornar a entrenar.
    Apa doncs, a seguir les vacances i penseu a fer fotos i divertit-vos molt.

    ResponElimina