Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 9 de novembre del 2012

A.E. Pare Manyanet A - C.E. Santes Creus A

Partit molt disputat i dur físicament. Resultat d'empat a 1 injust però satisfactori a la vegada.  

Els nostres no han pogut superar el plantejament defensiu de l'equip local que s'ha tancat molt bé al darrera i ens ha pressionat molt bé quan no tenien la pilota. Tot i arribar moltes vegades a porteria, en aquesta ocasió va faltar punteria per xutar la pilota entre els tres pals, tot el contrari que el Pare Manyanet, que en una arribada, i gràcies a un rebot, s'ha abançat en el marcador.

Durant els tres primers quarts el resultat s'ha mantingut amb l'empat inicial de 0-0, no ha sigut fins l'inici de l'últim quan els locals s'han abançat i han fet que els nostres petits cracks fecin un esforç encara més gran del que ja porten fent durant tot el partit per treure un resultat positiu i més just. Però no ha sigut fins a les acaballes del partit, quan, de jugada assajada al treure un córner hem provocat el penal que l'Antonio ha transformat amb molta calma tot i la tensió i els nervis del moment.

Felicitar els nois per la lluita, la constància i les ganes de voler treure el partit endavant tot i les dificultats del camp, recordem que no estan acostumats a jugar en camps de terra, i pel joc que l'equip, doncs no és el més indicat.

 L'escalfament, molt important sempre.

 L'afició sempre fidel, es jugui on es jugui, faci fred o calor, plogui o faci vent.

 Salutació inicial.
 El gran capità d'ahir, l'Alex.

 Salutació ficial.

El gol de l'empat.

7 comentaris:

  1. Hola a tots !!
    Joan molt bona cronica! Gracies per les fotos tambe i el video del gol !.
    Partit molt disputat ,finalitzan amb un empat, menys mal despres de la mala sort q vam tenir que menys que marxar amb un empat ja que no va poder ser amb una victoria.
    Alex felicitats ho vas fer MOLT BE!!.
    Families aprofiteu aquest cap de setmana i passeulo molt be. Fins Dimarts!

    ResponElimina
  2. Hi ha el vídeo del gol, però no desespereu, aquesta nit tindreu tot el partit.

    ResponElimina
  3. Ostres que be tenim video!!!
    Moltes gracies Joan ja savem el temps q tot aixo requereix som conscients.

    ResponElimina
  4. Vídeo gentilesa de la família Nolla-Puig, que van fer la cobertura en la gravació de les imatges.

    ResponElimina
  5. hola a tots acabem d'arribar de la presentació dels equips de bàsquet al pavelló olímpic de Reus i és clar entre ells el de la Clàudia i el de la la meva fillola. Ha estat molt bé tot i que una mica llarg!!!Sortien d'un tunel de vestidors i amb llums i fum d'aquell i confetti final. teniem com a presentador en PEp callau speaker del camp nou.
    Quin patir ahir!pero van jugar tots molt be! Felicitats equip.
    gràcies pels reportatges que ens oferiu cada setmana, a tots pwe fer-ho possible!

    ResponElimina
  6. Felicito a l'equip per l'esforç i la lluita que hi van posar tots del primer a l'últim minut del partit. Era un rival difícil en un camp difícil. Agraïr a la mare del Biel per la gravació del partit,entre tots els pares també formem un gran equip.
    Joan, gràcies per la crònica i les fotografies. Ens veiem el dimarts a l'entrenament i que tingueu un bon cap de setmana.

    ResponElimina
  7. Aixo de poguer disfruta de la cronica i del video del partit es fantastic i mes veien com s´esforçan els nostres nens. Jugar sobre terra va ser dur pero hem trec el barret davant la lliuta dels nens fins l´ultim minut.

    ResponElimina