Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 6 de novembre del 2012

C.E. Astorga A - C.E. Santes Creus A

3 comentaris:

  1. Eiiiiiiiiiii Joan vist i escoltat!!! Ja he ballat una estona i he gaudit de nou dels nostres peques amb aquesta ambientació musical de luxe!!La propera cançó ja l'hem trobada aquesta tarda a l'entrenament, per cert quins vells temps qun la ballava a la discoooo! Mareeee si que em faig iaiona!Segur que us agradarà!!! Fins dijous al partit! Sento wats que arriben què passa amb el Madrid!!! Vaig a veure què diuen. Ja he tornat! Efectivament el Madrid perd, de moment!!! Juanito tranquilito! Rosa la Martina ja dorm no?
    Apa a veure si anem a dormir contents o tristos!!! nanit!!!

    ResponElimina
  2. UAUUUUUUU! quina marxa Joan !!
    Gràcies pel video a tots dos Joan i Gerard, xulissim !, és tot un luxe poguer veurel en diferido desde el sofà aixó no té preu.
    Ara tenim nou "reto" pel próxim Dijous, no serà fácil , penseu que juguem a casa d´ells i en un camp de terra al que estan molt acostumats els contrincants,de totes maneres ho veurem demá passat , quines ganes ja ...
    Bé famílies ens veiem Dijous que tingueu bon Dimecres!
    Per cert Joan A.preparat que ja et queda ben poquet per poguer disputar els partits amb els teus companys i a nosaltres per disfrutar encara més.
    Bona nit famílies!

    ResponElimina
  3. Gracies per penjar el video. Aixi he pogut veure el partit dels nens, que jo sempre vaig a mitjes. m´ho sembla a mi o aquest camp esta molt fotut?. Vaig a prepara bossa per partit i gracies per recorda camp de terra els vostres nens els i cambia el joc, al meu li provoca ferides.

    ResponElimina