Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 8 de desembre del 2013

1er. Torneig Benjamí7 Elit Manresa

Magnífic torneig organitzat pel CE Manresa. El nostres petits van començar de menys a més. Tot i fer un bon partit contra el Gimnastic de Manresa, el seu gol només començar, gràcies a una errada nostra, va marcar el signe del partit. Tant contra el CE Manresa com contra la UE Bordeta, no hi va haver color, els nostres nens van dominar el control de la pilota, la possessió i van ser els clars protagonistes, generant moltes ocasions i no donant opció al rival. Amb dues victòries i una derrota vam passar a la fase final com a segons de grup. El destí va voler que a quarts ens enfrentéssim al primer del grup C, el CE Santes Creus C, amb molts amics i antics companys de club, però una vegada més, el CF Reus Deportiu "Benjamí B", va sortir súper motivat al camp i va resoldre per la via ràpida el partit, dominant del començament al final i sense donar opcions a un Santes Creus que va lluitar i donar la cara però que es va veure superat per un Reus Deportiu molt superior. Amb aquesta victòria deixavem la seu del Pont de Vilomara per anar a jugar la semifinal a les instal·lacions del CE Manresa conta la UE Lleida. Novament el CF Reus Deportiu "Benjamí B" va sortir a per totes i es va endur la victòria i el premi de jugar la finalíssima contra el RCD Espanyol.
La final no va commença gens bé, ja que las 2 minuts de partit ja perdiem 2-0, fruit dels nervis, fred o el nom del rival, però poc a poc els nostres petitons van anar agafant ritme i confiança fins el punt de jugar-li de tu a tu a l'Espanyol. Tot i la lluita i l'esforç però, no ni va haver prou i el partit va acabar amb victòria de l'Espanyol per 4 a 1.
Felicitats a tots els jugadors i entrenadors pel gran torneig realitzat, la lluita, l'esforç, les ganes i la ilusió posades per aconseguir aquest resultat tant formidable.
FORÇA REUS!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada