De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 4 de desembre del 2013

CF Reus Deportiu B vs CD Les Borges A

Represa del partit suspès per pluja el passat 16 de novembre.
Ahir es van jugar els dos quarts que faltaven del partir corresponent a la jornada 9. Els nostres nens van sortir motivats i consciens de la importància dels 3 punts i van saltar al camp a controlar el partit i no donar opció al CD Les Borges. Els primers 12 minuts van ser més especulatius que altra cosa, però mantenint la possessió i domini del matx. Va ser a l'últim quart on en una jugada molt ben trenada, l'Iker "Nene", va aconseguir marcar un golàs, que donava traquilitat als nens. Aquest gol va proporcionar espais i van generar algunes ocasions més i en una d'aquestes, el Pol va posar el 4-0 definitiu.
Amb aquesta victòria, els nostres petitons, es posen liders en solitari a la classificació.
Enhorabona a tots, entrenadors i jugadors, per la feina tant ben feta que esteu fent.