De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 1 de febrer del 2014

C. Gimnàstic Tgna B - C.F. Reus Deportiu B

Primera derrota de la temporada 3-2 contra un Nàstic que no ens ha deixat fet el joc que estem acostumats a realitzar.
Després d'un primer quart desastrós, on els locals s'han avançat 2-0, els nostres han anat agafant ritme i han pogut marcar, però l'arbitre ha anulat el gol per un fora de joc més que dubtós, ja que l'Iker arribava del darrera. Tot i així, hem aconseguit un golet per arribar al descans 2-1.
A la represa el líder s'ha posat la granota de feina i ha dominat, tenint la pilota, buscant espais i atacant en tot moment. Fruit d'aquesta pressió ha arribat la jugada del penal que ha propiciat l'empat a 2, una jugada molt discutida a la graderia ja que han interpretat joc perillós, i per tant, lliure indirecte.
A l'últim quart, i després d'un gol desafortunat del Nàstic, aquests han començat a perdre temps i destruir joc, cosa que ja els anava bé i ho saben fer a la perfecció.
Després d'aquesta ensopegada, contra un equip reforçat amb nens de segon any, podem dir que continuem anat liders i fent una molt bona temporada amb un equip competament nou i amb tots ells de primer any.