De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 15 de febrer del 2014

F.C. Ascó A vs C.F. Reus Deportiu B

El partit ha començat amb els nostres petits un pel adormits i amb moltes imprecisions, tal com demostra el marcador al final del primer quart d'empat a 1.
Al segon quart hem pogut tenir més el control i possessió de la pilota, generant perill i forçant a l'Ascó a buscar el xut exterior per poder-nos generar perill. Amb un altra gol del Bruno i un del Nene hem arribat al descans amb el resultat a favor d'1 a 3.
A la represa els nostres petitons s'han posat la granota de feina i han tingut el partit totalment controlat, encara que només hem marcat un gol més, del Roger Coll, la nostra porteria no ha estat en perill en cap moment.
A l'útim quart ha estat quan s'han deixat anar del tot i han fet molt bones triangulacions, amb entrades per banda i buscant sempre el company. Fruit d'aquest joc tant ofensiu han arribat els altres gols, 2 més del Bruno, un de l'Arnau i un altra de l'Antonio per tancar la golejada final d'1 a 8.
3 punts més que ens continuen donant el lideratge al capdamunt de la classificació.