Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 13 d’abril del 2014

C.F. Vila-seca A vs C.F. Reus Deportiu B

VISCA EL FUTBOL BASE!!!
Gran espectacle futbolistic entre dos equips benjamins. Partit vibrant, emocionant, obert i net. 
El conjunt roig i negre va saber aguantar la pressió i buscar l'esquena dels jugadors del Vila-seca i en un contratac es va adelantar al marcador, fet que va propiciar més espais i poder desplegar el joc ofensiu de toc i control al que ens tenen acostumats i es van generar més ocasions de gol i aquests van arribar, posant el 0-3 a la mitja part.
A la represa els locals van sortir a per totes i van escursar diferències (1-3), però els nostres petits, molt concentrats en tot moment, van continuar lluitant i treballant molt bé defensivament, provocant recuperacions de pilota, generant ocasions de perill i marcant novament i fent pràcticament impossible una remuntada local amb el 2-5. Resultat amb el que finalitzaria el partit.
Felicitar a tots els jugadors i entrenadors per la intensitat, lluita, ganes i motivació mostrada durant tot el partit, amb aquesta actitut, de ben segur arribarà el premi a final de temporada.
Aquests 3 punts ens tornen a alçar al capdamunt de la classificació, amb 2 punts de ventantja sobre el segon (CF Vila-seca) i 7 respecte el tercer (Nàstic).






1 comentari: