Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 2 d’abril del 2014

F.C. Barcelona C - C.F. Reus Deportiu B

Partit vistós, emocionant, vibrant i maco de veure i viure el disputat ahir a les instal·lacions del FC Barclona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 
Gran inici de matx per part de tots dos equips, amb la possessió de la pilota pels locals, buscant sortir jugant desde la línia defensiva, però trobant grans dificultats per construir donada la bona pressió i posicionament al camp dels jugadors de la capital del Baix Camp. 
Vam arribar al final del primer quart amb victòria local per 1-0. Un primer quart on els jugadors del Barça van aprofitar una de les poques ocasions qua van tenir per poder marcar, tot el contrari que nosaltres, que tot i disposar d'alguna jugada perillosa no la van poder materialitzar en gol.
Al segon quart, tot va continuar igual, bon posicionament, bona pressió, sortida de pilota en curt i buscan jugar de tu a tu al Barça. La bona actuación del Biel, va fer que el marcador no es bellugués i arribéssim a la mitra part 1-0.
Al tercer quart i amb tota l'artilleria al camp, els jugadors locals van fer un pas endavant buscant porta i amb dos xuts ens van fer 2 gols, on l'Alvaro "Panchi" no hi va poder fer. Però això no va desanimar els nostres petits, van seguir lluitant en tot moment i no van baixar els braços ni donat el partit per perdut en cap moment.
Ja a l'últim quart, el Roger Pi va aprofitar una pilota morta a la frontal per superar el porter local amb un fort i colocat xut, posant el 3-1 al marcador. Tot seguit l'Iker Diéquez va disposar d'una ocasió magnífica, però el seu xut va sortir massa creuat fregant el pal. Llençats a l'atac vam provocar una cessió però, la defensa blaugrana va estar molt atenta i vam desaprofitar el lliure indirecte. Amb aquesta allau d'ocasions i domini, el tècnic local va posar novament sobre el terreny de joc els seus jugadors més valuosos per poder tornar a tenir el control del partit. En una de les poques contres que ens van fer, a xut creuat van fer el 4-1. De córner va arribar el nostre darrer gol, i a l'espera de les imatges, falta per determinar l'autor del gol, si el Roger Pi directe o el Bruno de rematada, però en tot cas, un gran gol que va pujar al marcador per establir el 4-2 final.
Felicitar els jugador i entrenadors pel gran partit i la feina tant ben feta.
FORÇA REUS!!!








1 comentari:

  1. Experiència bonica la viscuda el passat dimarts a la ciutat esportiva. Molt orgullosa dels nostres peques sou molt grans.

    ResponElimina