Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 29 de gener del 2011

Baix Camp vs. Santes Creus

Merescuda, lluitada i importantíssima victòria la dels nostres petits craks a l'estadi de Riudoms. 
El partit ha començat amb els nostres craks una mica adormits ( de ben segur era per la presió que directa o indirectament tots els havien induit). Tot i així han sabut entrar al partit, la dinàmica del joc ha estat molt igualada i això quedava reflectit en el marcador. Tots enteniem que el més important era no venir-se avall, per això tots els seguidors animavem el seu esforç i la seva constància que desprès de 10 minuts intensos de partit ha tingut el seu premi: el primer gol!!!.
Tot i l'esforç que hi possaven, les forces i el cansanci començaven a ser-hi presents ; posteriorment ens han empatat el partit.
Però no s'han amagat i han continuat lluitant: s'han vist bones jugades i molt bons passes.. i al cap de poc temps la recompesa : el segon gol!!!!.
La resposta dels contraris no s'ha fet esperar : empat!!!!.
Però tot i així; els petits campions han demostrat ser GRANS al camp.., i desprès de molt esforç físic i mental han recuperat la fe en ells.., i han aconseguit fer el tercer, e quart i cinquè goooolllll!!!!!!!
Increïble però cert!!!!!! El resultat no és reflex del gran partit que han fet ambdos equips.
Enhorabona BABYS SANTES CREUS!!!!!, tot i que heu de seguir treballant per millorar el vostre joc d'equip , esteu  aprenent que jugant com un EQUIP no teniu rivals!!!!
Per cert merescuda ovació general a L'ARNAU GRASET, ha lliutat com un campió!!! ( no és amor de mare, tots ho heu dit), tot i que en els últims moments li ha sortit el geni.., però com a mare us diré que està  molt avergonyit de la seva conducta i intentarà reconduir-la ( suposo que amb el temps ja li corretgiran..)

Exemples de lluita, pressió i concentració
.



 

 

 

 Sortida en contraatac i perfecta finalització, on cal destacar el companyerisme celebrant els gols.




 

 

 

 

També hem patit moments d'excés d'agresivitat per part dels contrincants.

 
 Xarrada tècnica i felicitació al finalitzar el partit.
 

3 comentaris:

  1. I que bé ens ho passem al costat d' aquests petits futbolistes! Avui ens han demostrat que tots junts formen un equipàs: lluiten, corren, presionen, defensen, marquen gols, ..., cada un posa el que sap i això fa que entre tots junts no hi ha qui els pari. Felicitats i enhorabona a tot l' equip.

    ResponElimina
  2. La veritat es que si, ens ho passem d'allò més bé!! encara que els nostres moments de nervis no ens els treu ningú, però al final amb els resultats que hem anat tenint, val la pena de veritat!!! aquests craks ens ho fan passar super bé!! gràcies Baby Santes Creus per aquest moments!

    ResponElimina
  3. Una cosa em vaig descuidar de dir, Felicitar el Joan Anaya per les dues primeres parts que amb la seva frescor va fer despertar a la resta que estaven una mica adormints !!!Això es un equip la compensació entre uns i altres !!

    ResponElimina