Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 16 de gener del 2011

Santes Creus vs. Sant Salvador

Primer partit després de les vacances de Nadal. S'han notat els torrons de xocolata, als nostres cracks els ha costat entrar al partit, el qual ha estat molt disputat, tal com reflexa el marcador final, 5-3.

 L'escalfament, sempre important.


 Màxima concentració...

 Com sempre, gran feina defensiva de la Paula, tota una lluitadora.

 Poca feina per en Raul i encertat en les seves intervencions.


 Les celebracions com sempre, molt efusives.

Fair play final amb l'adversari.

4 comentaris:

  1. Ho torno a provar. Als nostres petits cracks. Us vull donar les gràcies per les estones tan maques que em feu passar cada cap de setmana. I us vull felicitar perquè cada dia ho feu millor. Només cal veure les ganes que poseu en cada partit i veure el bé que us ho passeu entrenant i jugant. Una abraçada i un petonet per tots/es. Seguiu així!

    ResponElimina
  2. Perdoneu l'anónimo sóc jo la Natàlia ok

    ResponElimina
  3. Hola a tots, felicitem als futbolistes però també hauriem de felicitar al fotògraf de l'equip, per les seves fotografies, no es perd cap detall, aquest blog serà un gran record per aquests nens i nena. A veure si algun pare o mare de l' altre equip s'anima i també ens envia fotos dels seus partits. Segur que els craks de l'equip del Jaume també els hi farà il.lusió. Ens veiem.

    ResponElimina
  4. Felicitats de nou !!!, com sempre vareu estar genials, vam patir una mica, però això fa cremar adrenalina, ja ja ja. Com sempre us complementeu entre tots i el resultat es positiu. Seguiu així i continuarem xalant com ho fem. Un petó

    ResponElimina