Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 23 de gener del 2011

Santes Creus vs. Constantí

Plàcid i tranquil partit el d'avui pels nostres nens (13-2). Tal i com va passar en el partit de la primera volta, el d'avui ha sigut un partit fàcil en el que la protagonista ha estat la Paula, que amb el golàs realitzat ha estrenat el seu compte golejador, moltes felicitats Paula !!!


Bon humor a l'escalfament, s'ho passan pipa.

Atents a les explicacions de l'entrenador.

 Tots pendents i participatius en el joc.

La protagonista de la jornada, la golejadora Paula

Partit fàcil, però si és necessaria la contundència... s'aplica.

No cal recordar que el proper cap de setmana tenim un dels partits més importats de la temporada, contra el Baix Camp de Riudoms ens jugem el ser o no ser a la fase final de la lligueta, així que no hi pot faltar ningú, els nostres cracks necessitaran el supor de tots nosaltres.

3 comentaris:

  1. EN PRIMER LLOC M'AGRADARIA FELICITAR A LA PAULA PEL GOL TAN FANTÀSTIC QUE VA MARCAR.ENHORABONA GUAPETONA. JOAN TENS TOTA LA RAÓ EL PROPER PARTIT ÉS IMPORTANTÍSSIM I SERÀ DURÍSSIM PERÒ NO HI FALTAREM I ANIMAREM COM MAI.NATÀLIA

    ResponElimina
  2. EN SEGON LLOC FELICITAR A LA FAMÍLIA GRASSET PER LA CREACIÓ D'AQUEST BLOG I PER LES FOTOS TAN MAQUES QUE FEU. MOLTES GRÀCIES!!! NATÀLIA.

    ResponElimina
  3. Molt bé, com sempre han esta genials !! però aquesta vegada amb la especial alegria del gol marcat per la Paula !!!! Felicitats Paula aquest només es un dels molts que marcaràs !!! Com no també agrair l'invent d'aquest bloc que es genial!!!! Gràcies a tots !!!

    ResponElimina