Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 7 de desembre del 2012

1er. Torneig Vila de Cambrils Germans Oriol

Magnífica jornada futbolística a Cambrils.
El torneig constava de dues fase, una primera de grups i la segona d'eliminatòries entre els 2 primers i els 4 millors tercers.

En la fase de grups ens hem enfrentat a:
Torreforte, amb victòria 3-0 però sense fer un bon partit i tenint problemes en la circulació de la pilota.
Atl. Segre, derrota 0-1 en un partit calcat al primer però sense encert de cara a porteria i on els del Segrià han aprofitat una errada nostra per marcar l'únic gol del partit.
Manresa CE, victòria 2-1. El partit va començar en la mateixa línia que els altres dos, però el gol del Manresa en fora de joc va fer espavilar els nostres fins el punt de capgirar el resultat.
Aquestes dues victòries ens van fer passar com a segons de grup a la fase final.

El partit de vuitens contra el Salou Costa Daurada va ser passeig pels nostres, on van recuperar el seu joc i van fer un autèntic partidàs, on el marcador final ho diu tot, 4-0.
A quarts el rival era l'equip local, el Cambrils, però res va poder fer amb els nostres que novament van tornar a practicar el seu joc i van passar per damunt els locals amb un altra contundent 4-0.
El partit de semis va estar molt disputat però no vam poder fer res contra un gran Gimnàstic de Manresa en el que hi havia jugadors de moltíssim nivell, però no els ho vam posar gens fàcil tot i perdre 1-5. No vam baixar els braços en cap moment i vam lluitar moltíssim.

En la lluita pel tercer i quart lloc ens vam tornar a trobar amb l'Atlètic Segre, i novament, vam tenir un partit molt igualat i jugat de tu a tu amb ocasions per ambdos equips però sense encert, arribant 0-0 al final del partit, decidint-ho tot als penals, on també va quedar tot igualat i, tal com marquen les normes del torneig, es va decir el guanyador a cara o creu amb la fortuna del nostre costat i així aconseguint una molt meritòria tercera posició, només per darrera de F.C.Barcelona (guanyador), Gimnàstic de Manresa (segon).

Cal donar les gràcies al Santi per venir a ajudar-nos i com no, dedicar aquesta tercera posició als nostres companys Arnau C. i Adrià que en aquesta ocasió no ens van poder acompanyar.


 La "pinya" la van fer en cada partit.

 L'alegria de passar de ronda, quina felicitat...

 Esperant rival per vuitents.

 Gran espectació a les grades.
 El Joan C., decisiu a vuitens i quarts.

 La Pili no s'ho va voler perdre...

 Intercanvi de banderins entre capitans.


Presentació del equips a la final de consolació.

 Els herois de Cambrils...

Ara si, amb la seva copa!!!

4 comentaris:

  1. Gracies per les fotos i el treball que feu, no te preu.

    ResponElimina
  2. Felicitats a tot l'equip per la tercera posició d'aquest torneig,on vàrem poder veure equips amb nens que tenien molt de nivell i amb un gran joc.Una bona experiència pels nostres.

    ResponElimina
  3. Bona nit a tots/es
    Quin dia més intens el d'ahir! Sincerament no m'esperava arribar a on van arribar els nostres peques!
    Penso que van començar, i permeteu-me que ho digui, jugant molt malament. No els coneixia, no jugaven com ells saben ni de bon tros! No sé què els hi passava!
    Menys mal que a la tarda es va anar arreglant el joc i vam anar superant els rivals. Finalment tot i que la sort va està de part nostra van aconseguir aquest tercer lloc en un torneig en el que hi havia uns grans equips! Ens queda molt per aprendre!
    Felicitats!
    I quines fotos més xules!

    ResponElimina
  4. Bona nit a tots!
    Feia temps que no entrava al blog,perdoneu però no trobava temps per escriure res. Del torneig no tinc paraules, si que es veritat que els tres primers partits els nens no van jugar "gaire" bé, però m'agradaria que us adonessiu que hi ha pocs equips que tot i no estar al seu màxim nivell són capaços de treure un bon resultat i això demostra molt d'un equip com el nostre. Volia donar les gràcies tant a pares i sobretot a nens per aguantar un dia sencer de fred només per il.lusió de jugar un torneig. Res més, espero que disfrutessiu tant com jo del torneig, tornejos com aquest et demostren del que són capaços aquests nens i encara queda molt per veure.

    ResponElimina