Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 3 de desembre del 2012

UCD Mas Pellicer A - CE Santes Creus A

3 comentaris:

  1. Bona nit famílies!
    Un gustàs poder veure el partit amb tranquilitat i tantes vegades com vulguem.Gràcies als nostres companys Gerard i Joan, aixó que feu no té preu!.
    Del partit dir que vaig disfrutar molt perque hi havia nivell als dos equips, ha sigut el partit més igualat que he vist o que recordi,d´aquesta lliga , clar que el resultat deixa ben clar qui va jugar millor. El que si haig de dir que ara que m´estava aprenen les posicions ja m´han tornat a liar, en sec l´extrem devanter estava a darrera del tot, el punta feia de lateral , m´ha donat una mica la sensació de desordre de posicions o igual sóc jo que em pensava que anava aprenen i no tinc ni idea , pero una mica aquesta sensació.Aixó si han jugat igualment molt bé, amb molta complicitat i el porter en la seva línea ,Biel felicitats igual que a la resta de l´equip, sou genials!.Misters moltes gràcies!!.
    Fins demà famílies!.

    ResponElimina
  2. Quin partit!!
    Miraries un munt de vegades els videos i no et cansaries de veure el joc que tenen.
    Moltes gràcies al Gerard i al Joan sense ells no podriem disfrutar a casa com ho estem fent.

    ResponElimina
  3. Hola a tots,jo no vaig poder venir al partit perquè vaig anar a veure com jugava a futbol l'Anna, pero veient el video realment no va ser un partit fàcil.Aquests nens del Mas Pellicer ho van posar difícil.Al final,juguessin a la posició que juguessin els nostres nens ho van fer molt bé,lluitant i a posant moltes ganes,són un equipàs.Felicitats campions.
    Ens veiem aquesta tarda a l'entrenament.

    ResponElimina