Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 29 de desembre del 2012

III Torneig de Nadal Lluís Robador

Dia de fred i boira, molta boira, a Lleida, però tot i així, fantàstica jornada futbolística en la que ens ha quedat un regust extrany per no poder passar a la fase final, però hem trobat la fórmula per què no torni a passar, oi Ricard?
Els partits disputats han estat,
Fase de grups:
Bajo Cinca 0 - Prebenjamí A 7
Gimnàstic Manresa 3 - Prebenjamí A 0
Balaguer 4 - Prebenjamí A 2
Fase final de consolació:
Semifinal
Cervera 0 - Prebenjamí A 3
Final
CEPU 0 - C.E. Santes Creus A 2

 Aquests que hi ha allà son els nostres peques. No és mala qualitat de la foto, hi ha molta boira.

Avui l'Arnau Casadó s'ha estrenat com a golejador a l'equip, que aquest sigui el primer de molts que marquis en el Santes Creus, felicitats campió!






 Gran dinar de l'equip i els pares.


 Quin fred que fa!!!



 A punt per veure les semis...



El premi dels nostres "cracks", una copa dedicada i cedida al Juan, que s'ha posat malalt hi ha hagut de marxar, molts ànims i que es millori el més aviat possible.

4 comentaris:

  1. Hola família, al bloc de l'AEM hi han posat dues fotos amb nens del nostre equip, l'Alex i el Joan Anaya. L'enllaç és el següent: http://aemfutbol.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Torneig bonic tot i que sembla que podiem haver quedat millor jo crev que ells han tingut una bonica experiencia ( jugar amb tanta boira).
    Ara a esperar el proxim torneig que segur els hi sortira molt millor, ja que ells poden.

    ResponElimina
  3. Eiiiiiiiiiiiiiiii ja sóc aquí! Heu vist que els reis ja guaiten!!! Porteu-vos bé!!!
    Finalment escriuré sobre el torneig de Lleida. Quin freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed! Quina boiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! I quina llàstima, tot i que vaig xalar amb el joc dels nostres peques del primer a l'últim, crec que en un partit vam badar i deixar escapar una gran oportunitat per poder passar! Però cap problema em quedo amb un dinar i un joc molt maco. Tot i el fred vam gaudir de molt bona companyia!
    A tots els que no vau venir us vam trobar a faltar. I al Juan que es va posar malaltó pobret tot i intentar-ho (que valent) no va poder acabar el dia amb nosaltres.Espero que ja estiguis recuperat del tot.
    Felicitar-vos pel vostre joc i com que segur que us heu portat molt bé desitjo que els reis us portin el regal que tan espereu.
    Fins demà! Molt bon any a tothom!
    Joan i un altre dia no t'escoltis al Molinaaaaaaaaaaaaaa!JA ja ja ja

    ResponElimina
  4. Hola Joan, felicitats per la teva crònica lúdico i tècnica, com sempre encertada. Estic d'acord en que hem de saber interpretar els partits, i sobretot en els tornejos ... bona lliçó per a saber competir en altres escenaris on el temps limitat i l'atzar poden donar-nos petits disgustos. Totes maneres cal felicitar als nens i als entrenadors per la seva tenacitat.

    ELS MILLORS DESITJOS PER AL 2013 A TOTES I A TOTS. SALUT.

    ResponElimina