Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dijous, 24 de gener del 2013

Aniversari Arnau Casadó

Hola família, comencem any nou i ja tenim el primer aniversari, l'Arnau C. fa 8 anys el proper diumenge 27, quina millor manera de cel·lebrar-ho que jugant i guanyant dissabte.
Moltes felicitats CAMPIÓ !!! 

8 comentaris:

  1. Moltes gràcies Joan, en aquest any de canvis per a nosaltres, i difícil a la vegada per a l'Arnau a l'hora de familiaritzar-se en aquest equip de petits grans "craks", detalls com aquest, al que no estavem pas acostumats, ens reafirma en que la desició ha estat la més correcta. MOLTES MOLTES GRÀCIES.
    Dir a l'equip que estem esperant algun nen més (ja ens ho hem parlat) per fer la celebració amb l'equip. BONA NIT I FORÇA BARÇA

    ResponElimina
  2. Bona nit a tots.La família Carbasse Balañá aprofitem per felicitar a l'Arnau pels seus 8 anys.Esperem que demà passis un gran dia amb la companyia de tota la teva família i amics més pròxims, i que et deixin ser el REI de la casa.
    MOLTES FELICITATS ARNAU!!!

    ResponElimina
  3. Hola! Ja comencen els aniversaris seguidets! En aquest cas el teu Arnau C. Que demà passis un molt feliç i gran dia. Et desitgem moltíssimes felicitats i que aquest primer regal que has rebut des del blog t'hagi agradat! Tenim un papi que és un artista i fa coses tan xules com aquesta.
    Felicitats! Ja buscarem un dia per fer una gran festa amb tot l'equip!

    ResponElimina
  4. Hola Arnau, els Graset-Gacén t'enviem un petó i una abraçada molt forta i desitgem que passis un dia genial amb els teus. Moltes felicitats CAMPIÓ !!!

    ResponElimina
  5. Moooltes gracies a tot@s!! Ja sabeu q ho cel.lebrarem junts els q som d principis d.any...ens esperarem x fer una festassa tot l.equip. petonets i ens veiem dimarts!
    Familia Casado-Montane

    ResponElimina
  6. Hola Arnau, la familia Salas Borrull et volem enviar un petó molt molt gros, i dessitjar-te un feliç aniversari amb els teus, esperem que avui hagi estat un gran dia per a tu, quins 8 anyassos més macos que tens!!! FELICITATS CAMPIÓ!!!
    I como no.... Felicitats Mercé i Jordi per la part que us toca, que no es poca.....

    ResponElimina
  7. Bona nit Arnau C.
    Junts amb Alfonso i Juan moltes felicitats !!!
    Perdoneu el Retard pero no saviem res.
    Segur que ho heu passat Pipa.
    Us dessitgem de tot cor que aquests 8 anys siguin molt especials junt amb els teus papis i familia.
    Petonets guapissim!!!

    ResponElimina
  8. Sònia i Lucia, moltes gràcies de tots els de casa nostra. Us ho agraïm de tot més. Una abraçada

    ResponElimina