Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 30 de gener del 2013

Aniversari Joan Carbasse

Hola família, demà dijous és l'aniversari del Joan Carbasse, fa 8 anys! Penseu en felicitar-lo i estirar-li les orelles. Moltes felicitats crack!




6 comentaris:

  1. Moltes Felicitats Joan C!!! et fas gran...caram!! pero saps que?? que ja fa temps que ets gran, molt gran...., el mig del camp amb tu esta assegurat!! un petó molt gros de la familia Salas-Borrull, espero que demà sigui un dia molt especial per tu i els teus!!

    ResponElimina
  2. Per molts anys Joan C!!! Sònia comparteixo les teves paraules és gran, molt gran i encara ho serà més. Els teus cosins i tiets et desitgem moltíssimes felicitats i que seguim compartint tants moments de bon futbol com els que ens dones! Un petó i una abraçada ben forta! Que passis un bon dia!
    Moni i Gerard felicitats per la part que us toca!
    I com diu la cançó que el teu aniversari sigui feliç!
    Petonets!

    ResponElimina
  3. Hola Joan, moltes felicitats, Els Graset-Gacén, i en especial el teu amic Arnau, et fem arribar un petó i una abraçada molt forta tot desitjant que passis un dia fantàstic amb els teus.
    Felicitats crack!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots,soc el joan.Estic molt content de fer 8 anys.Gracies per felicitarme.Avui us veure a l'entrenament.Com et trobes joan anaya? Espero que dissabte puguis venir el partit.Adeu i gracies.

    ResponElimina
  5. Anys i Anys per molts anys ...
    Felicitats Guapissim de la familia Rivera-Serrano !et dessitjem un any molt especial ple de bons moments guapissim.
    Felicitats Papis tambe!

    ResponElimina
  6. Moltissimes felicitats Joan. Et dessitgem molts exits esportius i no esportius, una abra¢ada de tota la meva familia a la teva, i molt especialment a tu crack. Per molts anys...

    ResponElimina