Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 5 de gener del 2013

Amistós de Reis A vs. B

Matinal de futbol fesca però entretinguda. Tot i el fred que feia a les nostres instal·lacions hem pogut gaudir d'un molt bon partit entre els prebenjamins A i B del C.E. Santes Creus.
El partit ha començat una mica trabat, amb l'equip del Jaume tancant-se molt i no trobant forats per entrar, això ha propiciat una contra amb l'ha que s'han avançat al marcador 0-1 amb gol del Joan Oliver. Això ha fet que els nostres es treguéssin la son de les orelles i fent una bona pressió hem pogut empatar i posar-nos per davant al marcador amb 2 gols consequtius de l'Arnau Graset. A pocs instants de la mitja part, d'un xut llunyà el Pau ha fet el 3-1, resultat amb el que hem aribat a la mitja part.
La segona meitat ha sigut calcada a la primera, molt bona pressió per part nostra, no deixant treure la pilota al rival i recuperant molt aviat la possessió, fruit d'aquesta pressió ha arribat al quart gol, de jugada individual del Joan Anaya finalitzant amb un molt bon xut creuat. El cinquè i definitiu l'ha fet l'Arnau Graset aprofitant una sacada en llarg de porta del Biel, plantant-se sol davant l'Arnau, el porter del B.
Ara només falta esperar que el Reis ens deixin molts regalets. Com podeu veure, els tenim treient el nas per aquí al bloc per veure si ho feu bé.

 Xerradeta tàctica abans de començar.

 Concentració abans de començar.

Quina cara de ferd...

Propera jornada:
13/01/2013- 09:30 h.
 SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "A"    -   ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "A"  
  Camp: ANNEX MUNIC. REDDIS FUTBOL 7

7 comentaris:

  1. Hola a tots i bon any 2013.Gran partidet varem veure aquest dissabte contra el prebenjamí B,els quals se'ls ha de felicitar ja que cada cop juguen molt més bé i han evolucionat com els nostres petits.El santes creus tenen nens amb molt nivell.Tot i el fred però sense boira els nens van fer un gran partit.Aquest cap de setmana torna la lliga i ens espera un partit amb molta emoció, juguem contra els segons.Estic segura que veurem un Gran Partit,espero que hi puguin ser tots els nens que formen l'equip per jugar,les festes ja s'acaben i toca tornar a posar-se les piles.
    Com ha anat aquesta nit màgica? Us han portat el que havíeu demanat a la carta dels reis? Segur que sí.Doncs ara teniu dos dies per poder gaudir i jugar amb tot el que us han portat els reis.
    Ens veiem el dimarts a l'entrenament.

    ResponElimina
  2. He canviat de font meteorològica després de l'errada a Lleida del Tomàs Molina, i la nova, la Mònica Usart de RAC1 m'ha dit que aquest diumenge ens preparem, que farà molt fred, així doncs, a tapar-se toca! I que de cara a la setmana vinent encara en farà més.

    ResponElimina
  3. Els 4 equips fixes que hi ha al torneig d'Andorra son: F.C.Barcelona, R.C.E.Espanyol, Valencia C.F. i Villareal C.F. Amb aquest cartell el torneig promet emoció... que es preparin que anirem a tope!

    ResponElimina
  4. Estimat blog darrerament et tinc molt oblidat....ja ja ja!Una manera de començar diferent!
    Mareeeeeeeeeeeee quina por! Barça, Espanyol, Valencia i Vilarreal ja ens podem preparar bé perquè patirem!

    ResponElimina
  5. És segur que hi anirem? No ens ho han confirmat. Quin partit ens espera demà, si ens guanyen perdrem la primera posició,oi?

    ResponElimina
  6. Espero que tots estigueu al llit fa estona!!!! I demà ben desperts i ben esmorzadets! Una dutxeta d'aigua freda i despejats del tot!!! Jo jo jo! Ara en serio demà ens espera un gran partit!Vinga peques a jugar el millor possible! Nosaltres estarem al vostre costat per animar-vos!

    ResponElimina
  7. Màxima concentració i intensitat, demà no podem deixar escapar cap punt, aquesta segona volta de la lliga ens em de fer forts a casa, que és on juguem la majoria de partits i contra tots els perseguidors, així que demà, A PER TOTES !!!
    P.D. esperem que no plogui.

    ResponElimina