Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 10 de febrer del 2013

1r TORNEIG 'BAGESPARK/CARNESTOLTES-13"

Entretinguda matinal de futbol la viscuda al Pont de Vilomara, on els nostres petits han disputats els partits corresponents a la primera fase d'aquest torneig organitzat pel Centre d'Esports Manresa. La tarda ha estat més avorrida, el fet d'esperar 3 hores per disputar el següent partit ha deslluït el que estava sent un torneig molt entretingut.
Deixant de banda aquests aspectes i entrant en materia esportiva, dir que els nostres no han estat gens fins i no han fet el joc al que ens tenen acostumats i tant ens agrada, cosa que no els ha permès fer bons partits ni acabar en una posició més meritòria, perquè vist el nivell, el torneig hauria de ser nostre.


Estat del terreny de joc, tot gebrat.

 Primer partit contra els anfitrions, CE Manresa.

 Aspecte de la graderia.

 Partit contra el Jabac de Terrassa.

 El càmera oficial no es perd cap detall.

 L'Alfonso mata el temps mirant la TV.

Partit de la segona fase contra el Cornellà.

 Partit pel cinquè lloc contra el Mercantil.








I el premi al fair play.

1 comentari:

  1. Joan la teva crònica m'ha deixat xof! Tan contenta que estava jo amb un cinquè lloc! Em pensava que quedariem més avall! Però pel que em diueu en general podriem haver aconseguit una millor posició! OOOOOOOhhhhhhh! Sembla que això dels tornejos no ens va massa! Ninus vinga amunt i endavant però a lluitar i a esforçar-se perquè el pròxim vagi millor! De totes maneres felicitar-vos a tots pel cinquè lloc i el premi al joc net, que és molt important!

    ResponElimina