Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 15 de febrer del 2013

Joan Anaya

Hola famíla, aquest dissabte el bo del Joan Anaya fa 8 anys, no us oblideu d'estirar-li les orelles. N'estic segur que els teus companys et dedicaran la victòria de demà contra l'Astorga.
Moltes felicitats Crack !!!

8 comentaris:

  1. Pero bueno!!!! qui és aquest guapíssim que fa 8 anys? el que? el JOAN ANAYA? Ueeee!!! MOLTES FELICITATS CAMPIO!! només espero que passis un gran dia amb la companyia dels teus....aixó si, haurà de ser després del partidàs que esperem veure a primera hora del mati.Un petó molt molt gros de part de la família Salas-Borrull i en especial del teu company i amic Pol!! Ens veiem demà!!

    ResponElimina
  2. OOOOOOOH!OOOOOOOOOH!OOOOOOOOH!Ja em queia la llagrimeta amb la primera foto! Joan mil gràcies un homenatge a l'evolució i recuperació del Joan! Mil gràcies de veritat! Un record molt especial que el guardarem sempre!
    Molt contents per compartir aquests darrers aniversaris del Joan al costat de tots i totes, grans i petits!
    Esperem que demà sigui un gran dia i que la victòria sigui nostra! Seria un bon regal d'aniversari! Vinga peques meus a lluitar com mai!
    El Joan encara no l'ha vist, tan bon punt entri per la porta l'hi ensenyo!
    De nou mil gràcies!

    ResponElimina
  3. Ostres i el detallàs de regalar-li la copa del torneig no l'oblidarem! I el vostre suport i recolzament tampoc! MIL I MILIONS DE GRÀCIES!

    ResponElimina
  4. Ei Joan, moltes felicitats campeó!!! Demà t'arriben ja els 8 anys.Quina alegria poder celebrar-ho de bon matí amb tu, tal com diuen, prepara't les orelles que seran estirades durant una estona. De part dels teus cosins Joan i Anna, i dels teus tiets,desitgem que passis un gran dia.
    MOLTES FELICITATS, DE TOT COR!!!

    ResponElimina
  5. Joan A. Moltes felicitats campio ! Aquesta familia rivera-serrano et desitgem que siguin 8 anys molt especials.Que tinguis MOLtA SORT !!!!!. Ets un CRACK i no nomes en el futbol.Alfonso i Juan estan molt contents d'haver gaudit de la teva companyia. Que sempre siguis el nostre Joan A. que hem conegut ,ets MOLT GRAN!.
    MIL petons!!!

    ResponElimina
  6. Hola Joan, moltíssimes felicitats, els Graset-Gacén t'enviem un petonàs molt gran i desitgem que passis un dia gloriós en companyia de tots els teus. El teu company i amic Arnau t'envia una forta abraçada.
    Moltes filicitats CAMPIÓ!

    ResponElimina
  7. Gràcies per les vostres felicitacions!!!Ens han agradat moltíssim! I quin regal d'aniversari, ens heu regalat un partidàs de futbol brutal! Felicitats peques, avui m'heu meravellat! Enhorabona a tots jugadors, misters i famílies! Hem pogut compartir i gaudir d'un partit de cine!

    ResponElimina
  8. Moltissimes felicitats Joan de part de la familia Casado_Montane. El teu colega Arnau t'envia uns abra¢ada molt forta. Per molts anys i felicitats a tota la teva familia.

    ResponElimina