Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 2 de febrer del 2013

C.D. Hospitalet de l'Infant B - C.E. Santes Creus A

Vendaval a l'Hospitalet en tots els sentits, meteorològica i esportivament parlant tal com reflexa el marcador final d'1 a 11. Partit fàcil, còmode i intrascendent on els nostres s'han dedicat a fer el que saben, és a dir, tocar la pilota, ajudar-se i buscar-se per poder crear ocasions.


Avui, poca presència de la sempre fidel afició.
 Salutació inicial.
 La Pinya, molt important.

I el fort vent.

Festa de l'Alvaro a cal Winner, com no.









5 comentaris:

  1. Alguns seguidors no han anat per tenir altres obligacions amb la resta de fills pero fem seguiment per telefon i molt soport moral. GRACIES!!!!!!!!! Per les fotos.

    ResponElimina
  2. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOh quin vendaval!!!! Avui no hi erem presencialment però com diu l'Ester amb molt de suport moral i via whatsapp. Molt contents per la victòria! Felicitats peques sou genials! Estic esperant el video amb candeletes! Un cap de setmana sense veure´s jugar i ho trobo a faltar!

    ResponElimina
  3. Felicitats nois per la victòria. M'han comentat que tot i el fort vent que bufava i el fred que feia heu fet un gran joc.Així m'agrada,sou genials.Ens veiem dimarts a l'entrenament.

    ResponElimina
  4. Aprofitem per felicitar a l'Alvaro,que dilluns passi un gran dia d'aniversari.Suposo que la festa d'avui haureu gaudit moltíssim.El Joan C. no ha pogut venir perquè celebrava la seva festa amb la família, però segur que li hagués agradat molt ser-hi.

    ResponElimina
  5. Alvaro moltes felicitats!
    Que te lo pases muy bien !!
    Felicidades tambien a los papis! La familia Rivera-Serrano te desea lo mejor para estos 8 años!.
    Un abrazo Campeon!

    ResponElimina