Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dijous, 14 de març del 2013

Aniversari Pol Salas


Hola familia, diumenge el Pol fa 8 anys. Si tot va com ha d'anar, dissabte pot tenir com a regal un títol de lliga, i segur que tant els seus companys com ell faran el possible per aconseguir-ho.
Moltes felicitats CRACK!


7 comentaris:

  1. Ep un altre peque a l'equip dels 8 anys! Per molts anys Polete! Quin regal més especial rebràs avui si guanyeu la lliga! Segur que no l'has tingut mai aquest regal, oi? Vinga concentrats, ilusionats i amb molta força petits grans jugadors, ho podeu aconseguir i com sempre tots nosaltres al vostre costat!
    Quin aniversari per recordar eh Pol! Demà no et veurem però que passis un gran dia al costat de la teva família! Un petonet ben fort!

    ResponElimina
  2. Muxas felicidades Pol por tu cumpleeee!!disfruta muxu del dia campeon!!

    ResponElimina
  3. Hola Pol, el teu company i amic Joan C. juntament amb tota la seva família et volem felicitar pels teus 8 anys. Esperem que demà passis un gran dia amb tota la teva família i amics. Gaudeix del teu gran dia que després de la gran victòria d'avui segur que encara serà millor.
    Moltes felicitats Campió!!!

    ResponElimina
  4. Familia Rivera Serrano16 de març del 2013, a les 23:35

    Anys i anys per molts anys...Felicitats " CRACK" ets tot un CAMPIO!.
    Aquesta familia junt amb els teus amics Alfonso i Juan volem de tot cor que aquest vuite any t'arrivi ple de coses bones i sobre tot que siguis MOLT FELIç. Avui ja has començat amb una gran victoria i dema segur que tens un dia molt especial. No deixis de treballar Campio ets tot un lluitador. Felicitats a tu i als papis tambe !. Familia molta sort !!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats Pol, que passis un dia molt especial i disfruta la doble celebració. Una abraçada del teu company Arnau.

    ResponElimina
  6. Grasies a tots per recordarbos de mi. Un peto

    ResponElimina
  7. Felicitats campió, segur que avui estàs celebrant el teu aniversari amb un dels millors regals: la samarreta de campions de lliga.
    Vuit super petons!!!!!!!!!

    ResponElimina