Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 12 de març del 2013

CF Vila-seca B - CE Santes Creus A

3 comentaris:

  1. Fantàstic reportatge del càmera i no menys del realitzador, FELICITATS. La musiqueta "champions" molt encertada en un dia rodó: FORÇA BARÇA.

    El Joc ha estat dels millors de la temporada. Zero errades, triangulacions, apertura del camp, joc interior, vertical, pressió a dalt... possessió de la pilota superiors al 80%,... victòria de llibre. FELICITATS EQUIP

    ResponElimina
  2. Sembla que no ha gravat malament el pare del 6 no? Bé per ser el primer dia li donem com a bo no? Ja ja ja! I quina música més xula! Ja,ja,ja.
    Bon partit peques!
    I quina setmana més maca, així com la setmana passada va ser negre,negre aquesta pinta molt bé; remontada increible del Barça (quin espectacle) i dissabte..... i dissabte els nostres petits es poden proclamar campions de lliga!!! Després de 3 anys de bona feina i treball els nostres petits rebran la seva recompensa!
    Dissabte a les 15:00 tots preparats!

    ResponElimina
  3. Doncs no ho va fer gens malamanet el pare del 6. Al principi, potser, li tremolava una mica el pols, però al igual que els nostres petits cracks, a mida que anaven passant els minuts es trobava més còmode.
    I si, aquesta setmana promet. Per començar la tenim plena d'aniversaris: avui la Mònica Balañá, demà l'Alfonso Rivera (pare) i diumenge el Pol Salas. D'això se'n diu setmana gran en tots els aspectes, els esportius, serem CAMPIONS de lliga, i personals, amb 3 aniversaris.
    Apa, ens veiem a l'entrenament.

    ResponElimina