Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 23 de març del 2013

C.E. Santes Creus A - C.D. Les Borges del Camp B

Partit de tràmit, una vegada guanyada la lliga matemàticament la setmana passada, però enllestit per la via ràpida tal com refelcteix el marcador final de 8-0.
Poca cosa a dir del partit, en el que els nostres han fet el seu joc característic, tocant la pilota i buscant el passe en profunditat, molts sòlids, forts i contundents al darrera i segurs a la porteria.
Avui ha estat un dia en el que el Ricard ha deixat jugar de jugador de camp al Biel, i tot sigui dit, ho ha fet molt bé, fent bones triangulacions amb els companys i marcant un gol, si, tal com ho llegiu, MARCANT, felicitats Biel, després d'una temporada una mica aborrida a la porteria, t'ha arribat el premi.
Tot i els experiments en les posicions dels jugadors, han mantingut el nivell altíssim al que ens tenen acostumats i han generat moltíssimes ocasions per aconseguir un marcador més ampli.
Amb el partit d'avui posem punt i final a una lliga fantàstica, en la que només s'han escapat 4 punts, en 2 empats, però sense perdre cap partit. Amb 181 gols a favor i només 15 en contra.
Moltes felicitats a tots, entrenadors, jugadors i afició, sempre fidel i al costat de l'equip, que amb el seu joc ens ha fet disfrutar molt i molt.

 El passadís als CAMPIONS!!!
Tot un detall del C.D. Les Borges del Camp.

 La xerradeta tècnica no pot faltar.

Com tampoc la "pinya".

 El "Miguelito" ja és un habitual als partits.

 Sorteig inicial entre capitans.

 Detalls de companyerisme.

 I les felicitacions al Biel pel seu GOL!!!

 L'Adrià també ha marcat avui, motiu d'alegria dels seus companys també.

Fair play final com sempre.

Aquesta "L" de "NOVATO", va en honor al Ricard, per fi s'ha tret el carnet de conduir, ENHORABONA míster.

4 comentaris:

  1. Cadascú d'ells és únic i diferent. Són especials, gràcies per aquesta gran temporada, aquesta gran lliga. Si segueixen aixi, arribaran molt lluny com a jugadors i com a persones! Molt content d'aquest equip, dels pares i d'un gran amic i un gran entrenador, el Ricard. Entre tots, ho hem fet possible.

    ResponElimina
  2. Benvingut Marc al blog! M'han agradat molt les teves paraules! Gràcies també a tu per la part que et toca. Felicitats per la temporada i pel títol de lliga! Celebro que hagis gaudit dels nens i del futbol amb el teu company i amic de viatge. Heu aconseguit arribar a bon port!

    ResponElimina
  3. Ricard no et podràs queixar títol de lliga i carnet de conduir!!! Felicitats! Ara aniré en compte per Reus!!!!! ;-)

    ResponElimina
  4. Gracies Marc. Els nens han apres molt al vostre costat com a personetes, com a futbolistes no cal dir-ho. Gracies misters.... Cada dia sou millors. Anims. Per cert escrius i parles molt be. Felicitats

    ResponElimina