Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 27 de març del 2011

Campclar Vs. Santes Creus

Merescuda i patida victòria per als nostres babys en el partit d’ahir al camp del  Camp Clar 3-4
Va ser un partit molt intens en el que als pocs minuts del començament l’Arnau va obrir el marcador amb el primer gol, l’alegria va ser inmensa per a tots, però va durar poc, al moment el contrari ens va empatar i no va ser fins el segon quart quan l’Antonio ens va tornar el somriure als llavis amb un altre fantàstic gol, però no podiem badar, perquè seguidament els nois del camp clar ens van tornar a empatar el partit i sant tornemi.., però com no podia ser d’altra manera, els nostres craks no es van venir a baix i després de moltes combinacions el Pol va aconseguir tornar a desnivellar el marcador amb el tercer gol, l’esperança tornava, però com ja venia essent costum, no ens va durar gaire estona doncs el contrari va tornar a marcar el 3 a 3 en la última part del partit, però els nostres petits encara tenien metxa i gràcies a les indicacions i crits del mister va arribar el merescut i victoriós quart gol , com no, del Joan Anaya. Fi del partit, del patiment i alegria per a tots. Felicitar al camp Clar que van fer un molt bon partit i no es van deixar impressionar pel resultat de l’anada al nostre camp. FELICITATS A TOTS EL BABYS, SOU GENIALS!! I visca el Santes Creus.
Crònica i fotos facilitades per la famíla Salas-Borrull.








4 comentaris:

  1. Felicitar-vos de nou petits, ens feu passar unes estones molt divertides, encara que poseu-se les piles que últimament ens feu patir massa i els "papis" ja no estem per aquestes tensions, qualsevol dia ens agafarà alguna cosa!!! ja ja ja (sobretot a mi)Fins demà

    ResponElimina
  2. Sònia, estic completament amb tu, no potser això de patir tant. El problema és que ara venen uns quants partidets d'infart, perquè el proper cap de setmana ens visita el Torreforta, partit el que hi ha en joc el primer lloc de la classificació.

    ResponElimina
  3. Gran partit, emocionant, lluitat i molt igualat.Un cop més heu demostrat que sou genials, almenys per nosaltres, i uns grans lluitadors que no doneu mai un partit per perdut. Ens feu feliços tot i que ens feu patir bastant (i els arbitres també). Gràcies equip!

    ResponElimina
  4. És veritat, una altra gran victòria dels nostres petits i grans futbolistes!
    Ens estem acostumant a gaudir cada cap de setmana del joc d'aquests menuts. La veritat és que ens vam apuntar a aquest club perquè el nostre nen ens demanava jugar a futbòl, sabiem que coneixeria a nous companys, però no ens imaginavem pas el bon ambient que ens hem trobat tots plegats: nens/a, pares i mares, avis i avies, entrenadors/a,germans/es,... No es pot demanar més, oi? A sí, a més a més guanyem!!!

    ResponElimina