Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 7 de març del 2011

Carnestoltes 2011

Ja que la família Graset ha aixecat la llebre amb el tema de les fotos del Carnaval, aquí teniu els "Grasets" amb les seves disfresses.



A la famíla Tardiu, els vàrem caçar a la rua matinal de diumenge, que monos....


Heu vist quin Bob Esponja més simpàtic... ja sabeu qui és, oi? Es clar que si, és el bo d'en Pol Salas.


Tenim cavallers, princeses, el "zorro", el simpàtic Bob Esponja, i sembla que comencem amb la saga dels super herios, aquí teniu en Superman i en Batman, i qui seran aquests misteriosos super herois? doncs si, en Joan i l'Anna Carbasse !!!


12 comentaris:

  1. ooohhh !! que macos tots !!! els grasset no podia ser d'un altra manera , dos caballers per a una princesa !!!! Molt guapos!!!

    ResponElimina
  2. Quina monada!!!Esteu guapíssims!!!I la família Tardiu incansables, els he trobat a tot arreu i al peu del canó. Esteu genials!
    I ara ja són les 20:25 i vaig a veure el Barça ja tinc la taula preparadeta per fer un bon aperitiu i soparet per celebrar la victòria. Això espero, encara que no ho veig gaire clar. Si ho llegeix la Sònia em matarà perquè el seu positivisme xoca amb el meu negativisme. No pateixis Sònia a partir d'aquest moment més val energia positiva i pensaments positius perquè sino...ai ai ai demà ja parlarem. Visca el Barça i molta sort.

    ResponElimina
  3. Aquest BOB ESPONJA si que m'agrada!!!Estàs moníssim Pol! Demà li ensenyaré al Joan perquè ara ja dorm ok. Bona nit i Visca el Barça!Quin patiment però quin partidàs!!! Aquests de l'Arsenal no han vist la pilotaaaaaaa!

    ResponElimina
  4. Ho veus Natàlia!!! de que t'ha servit patir tant??? ai ai sempre positiu!! Són els millor!! Quin futbol!!! Quin, quin , quin.. oh que estic contenta !!! I com va dir la Natàlia que els nostres craks tenien similitutds amb el Barça, doncs ja sabeu el que tocarà el dissabte....GUANYAR!!!! ja ja ja, la veritat es que tots plegats ja estem ben torrats, però i lo bé que ens ho passem... apa adeu fins la tarda!!

    ResponElimina
  5. Ohhhhhhhhhhhhh quins nebodets més guapos i eixerits que tinc, quin superman i quin batman més valents i més riallers. Esteu moníssims disfressats i sense disfressar encara més. Petonets carinyets!El dissabte us trobarem a faltar!
    Sònia penso en positiu a veure si dissabte també guanyen els nostres petitons ok!
    Fins dissabte ai el temps ens permet jugar hi ha possibilitat de pluja.

    ResponElimina
  6. Ei errada:
    Fins dissabte si el temps ens permet jugar, hi ha....(es el que volia escriure, sorry)

    ResponElimina
  7. Aquesta vegada els senyors del temps l'han encertada aigua, aigua i aigua. Bé ens hem presentat però no ha pogut ser, el camp estava en molt males condicions per poder-hi jugar. El mister Ricard ha comentat que potser jugarem entre setmana. Apa a tancar-nos a caseta que amb aquest temps no es pot anar en cap lloc. Que disfruteu del que queda de cap de setmana i fins dilluns.

    ResponElimina
  8. Ja tens raó Natàlia, quin temps tant poc acollidor, bé acollidor si però a casa. I la Clàudia pobra , que ha arribat molt xopa??? Es el que te ser tant professional, que fins i tot han de jugar amb pluja. Felicitats Clàudia ets una campiona!!! Que heu guanyat?? ja que nosaltres no ho hem pogut fer perquè no hem jugat espero que tu i el teu equip si que ho hagueu fet. Un petonet

    ResponElimina
  9. Em descuidava de dir, que crec que ja se perquè ha plogut!!! perquè el Sr. temps volia que el Joan Carbasse i la Paula també juguessin aquest important partit!! sempre s'ha de buscar la part positiva de tot, i la d'avui per als babys es aquesta. Fins dilluns!

    ResponElimina
  10. La Clàudia va arribar xopa i gelada perquè va jugar la primera part i la resta es va quedar a la banqueta xorrada i va agafar fred i a més a més´van perdre. També era un partit importantíssim i jugaven contra el Valls que van primers i de bon començament es van avançar en el marcador i els darrers cinc minuts els hi van marcar dos gols, el segon li va relliscar de les mans al pobre Eric, que és el porter, perquè la pilota estava xopa i no la va poder controlar. Una llàstima perquè el dimarts i dijous van entrenar de valent. Bé s'ha d'aixecar el cap i tirar endavant. Sònia jo també vaig pensar que la pluja era un regal per poder tenir tot l'equip disponible!!! Per cert el proper partit els que fallarem serem nosaltres perquè marxem el cap de setmana.
    Fins demà!

    ResponElimina
  11. Ostres tu!! quina ràbia!! Com que no hi sereu!! snif, snif, snif, us trobarem molt a faltar, el nostre "correcaminos" del babys es molt important per l'equip!! bé però també es mereix un bon cap de setmana, intentarem dedicar-li una victòria!!Fins demà

    ResponElimina
  12. I tant que et trobarem a falta !!! No sé si algú porta les estadístiques de recuperacions de pilota i distància recorreguda al terreny de joc, però de ben segur que és el màxim recuperador i qui més corre de l'equip, com no el trobarem a faltar...
    El de diumenge seà un partit molt important, ens hi juguem el primer lloc a la classificació. Aquesta setmana La Floresta només ha pogut empatar al camp del Torredembarra, així que amb més motiu per dedicar-li la victòria la Joan.
    Força Baby Santes Creus !!!

    ResponElimina