Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 20 de març del 2011

La Floresta vs. Santes Creus

Últim partit de la primera volta de la segona fase de la lliga Babies grup D.
Emocionant i trepidant partit el viscut avui a La Floresta. El resultat final ha estat de 3-3, però tot sigui dit, injustament. Al començament del partit l'àrbitre s'ha inventat un gol a favor dels locals que ha deixat als nostres petits una mica tocats, però com sempre, no han baixat els braços i han seguit lluitant.
Amb 2-0 al marcador, l'Adrià ha marcat un gol que els ha esperonat i animat per buscar l'empat o la victòria, però no ha sigut així i ells han fet el 3-1.
Al quart temps, l'Arnau ha fet el 3-2 i sembla que això els ha animat i amb molta concentració, sacrifici, lluita i esforç finalment l'Adrià ha pogut fer l'empat a 3 definitiu.
Cal dir també que amb l'empat a 3 i estan atacant, l'àrbitre n'ha tornat a fer una de les seves i ha xiulat el final del partit sense deixar acabar la jugada d'atac.
Felicitar des d'aquí a tots els jugadors, el porter i els entrenadors pel gran partit que ens han regalat.
Visca l'equip Baby Santes Creus !!!

 Pulint els darrers detalls tàctics.


 Celebrant, com  sempre, l'importantíssim gol de l'empat.


Com de costum, els nostres cracks mai estan sols, sempre tenen el recolzament dels familiars i amics.

10 comentaris:

  1. Vull fer un esment a la crònica del partit; igual és amor de mare però l'hem llegit amb l'Adri i ell diu que el tercer gol no l'ha fet l'Antonio sino ell i a més a més està content perque és el seu primer gol amb el genoll.
    No passa res és una tonteria tots són uns super craks.
    Enhorabona pel seu esforç i les ganes.

    ResponElimina
  2. Hola Adri, gràcies per l'apunt, prenc nota i ho modifico inmediatament.

    ResponElimina
  3. Molt bé Babys Santes Creus!! heu estat genials,no tot es guanyar, sinó també lluitar tot i que es tinguin situacions que vagin en contra, la veritat es que heu donat una lliçó d'esforç i treball per als que no volien que guanyéssiu!! Ah Adri, com ens vas dir, donem un dels teus gols com a dedicat per al cumple del Pol!! ja ja. Gràcies a tots i ens veiem demà.

    ResponElimina
  4. Avui no he pogut venir a l'entrenament i m'ha faltat parlar amb vosaltres, de totes maneres amb la crònica del partit del Joan Graset i les explicacions del Pol avui a l'escola ja veig que es repeteixen les injusticies per part dels àrbitres, però també es repeteix el vostre esforç i la vostra lluita. Estic molt contenta perquè s'esforceu fins al final i l'esforç al final dóna els seus fruits. FELICITATS CARINYETS! Seguiu així! Ei i els papis i mamis encoratjar als nostres petits figures i petita encara que perdin.
    Es que ens ho fan passar bé els punyeteros;-)
    Una abraçada, espero que el dimecres, si tot va bé, ens veiem a l'entreno que ja us enyoro carai!!!

    ResponElimina
  5. Hombre!!! la meva companya de conversa al bloc!!! (la resta també, eh??), ja et trobava a faltar, a tu, i els teus magnífics escrits, ja ja ja, ens veiem dimecres!!

    ResponElimina
  6. Hola famíla !!!
    Algú sap que el partit aplaçat és juga el dia 6 d'abril a les 18h?
    He llegit via Facebook aquesta informació, la podeu verificar a l'entrenament?
    Gràcies.

    ResponElimina
  7. Ok Joan, no pateixis avui miraré d'esbrinar,però ja podria ser perque van dir que seria un dimecres. Aquesta nit t'ho confirmo

    ResponElimina
  8. Gràcies guapa, com sempre, molt bona cobertura de l'equip de mares i pares.

    ResponElimina
  9. Hola a tots, confirmat el partit aplaçat del Creixell es jugarà el dimecres 6 d'abril a les 18h al nostre camp. La Pili li va dir al Ricard dilluns a última hora, però el Ricard diu que ja ens ho dirà.

    ResponElimina
  10. Sí, va ser un partit molt emocionant i amb molts nervis( com va ser costum) vam saber remuntar i si el partit hagués durat més segur que el guanyem. Aquest cap de setmana tenim una altra batalla, som-hi, a per totes campions!!!

    ResponElimina