Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 14 de maig del 2011

Aniversaris

Hola família,
El proper dimarts 17 de maig és l'aniversari d'aquests vailets que veieu, no us oblideu d'estirar-lis ben fort les orelles.
El Joan Gavarró fa 5 anys i el Jaume i el Ricard en fan 17.







MOLTES FELICITATS CAMPIONS !!!

15 comentaris:

  1. Moltes felicitats per aquests tres nois tan eixerits! Que passeu un bon dia! El dimecres ja us farem una estirada d'orelles!!! Una abraçada ben forta. Família Anaya-Balañà.

    ResponElimina
  2. La família Carbasse-Balañá també us volem desitjar: MOLTES FELICITATS pel nostre Joan petit!!!! i MOLTES FELICITATS pels nostres entrenadors!!!!

    ResponElimina
  3. Bona nit "bloqueros"! ACabo de fer un tomb pel bloc i em faig propis tots els comentaris. GRàcies Joan per haver creat el bloc i per haver creat aquesta petita-gran família al voltant d'aquest equip que espero perduri.
    Gràcies en nom del Joan petit per les felicitacions pels seus 5 anys. DEmà es un gran dia per ell perque farà LA MANETA! Ricard i Jaume, felicitats pel vostre aniversari i gràcies per haver entrenat amb paciència i dedicació als nostres fills.

    ResponElimina
  4. Hola a tots/es, primer que tot felicitar a nostre petit gran jugador JOAN GAVARRÓ!!, Moltes Felicitats guapíssim!!! i com no moltes Felicitats Montse per la part que et toca que no es poca!! vas fer un encant de nen. Pel que fa a vosaltres místers també Felicitats primer que tot per fer anys, aprofiteu tot que el pugueu i més que no es tornen a tenir mai més!!! i també felicitats per aquesta gran labor que heu fet durant aquesta temporada al capdavant d'aquest babys als que heu entrenat de meravella !! De veritat felicitats i gràcies. Un petonàs per tos tres!! família Salas-Borrull

    ResponElimina
  5. Felicitats a tots tres un petó molt fort.

    ResponElimina
  6. Ei família, que no hi ha ningú per aquí!
    Ja fa dies que com sempre entro al blog abans de treballar i no hi ha cap comentari. Quina peneta això ja va de baixa!!! Bé el dissabte tornem a jugar amb els nostres amics els "Florestians" a veure si aquest cop tenim més sort i els podem guanyar ni que sigui per treure una mica l'espineta que tenim una mica clavadeta. A veure si algú s'anima a escriure alguna coseta. Ho trobo a faltar. Moni, Sònia i Joan no em podeu fallar.

    ResponElimina
  7. Eiiiii, ja sóc aquuí!!!! La veritat Natàlia jo també fa dies que abans d'anar a dormir miro i no veig res i pensava el mateix que tu, ja ja ja!! Menys mal que t'has decidit a fer la crida!! Dissabte els demostrarem ("als Florestians") quins babys són els millors,a casa seva ens el van robar amb el gol fantasma, a Bonavista van tenir sort de que els nostres estaven en baixa forma i es van despertar tard,(als del barça també els hi passa, eh??) però aquest dissabte a casa sabran qui són ELS BABYS "B" SANTES CREUS!!!!! Força Babys!!!

    ResponElimina
  8. Hola a tothom. Primer que tot agrair al Joan petit pels caramels tan bons que va portar pels seus companys d'equip a l'últim entreno i també als entrenadors per la coca en sucre tan bona que també ens van oferir.Demà tenim un partit amistós però que segur que els nostres cracs hi posaran moltes ganes, tenim pendent un partit contra la Floresta al nostre camp.
    Aviat arribarà l'estiu, però gràcies a aquest blog podem estar informats de què fan els nostres babys durant les vacances, no us sembla?
    Au, fins demà.

    ResponElimina
  9. Hola!! Ei Natàlia, m'ha dit el Pol que tens al Joan malalt?? Com esta?? Que podreu venir demà o què? Espero que no sigui res i que demà ens puguem veure. Fins demà!!

    ResponElimina
  10. Eeeiiiii !!!!! família, quina alegria més gran tornar a veure comentaris.
    M'he quedat una mica parat al veure tant poc moviment en aquesta publicació, ja que hi havia l'aniversari el Joan petit i el doble aniversari dels entrenadors, al final semblarà que això és un blog exclusiu entre 4.
    El blog està fet, entre altres coses, per comunicar-nos entre tots i així poder-nos explicar com van els entrenaments, com han jugat al partit, si algú fa els anys, doncs felicitar-lo, "burxar" als merengues, en fi, una eina de comunicació pels qui, malauradament, no podem estar als entrenaments o com demà al partit.
    Dit tot aquest "rollo", espero una mica més de participació i si algú vol que s'hi posi quelcom, torno a dir-ho, només cal que m'ho digueu i és posa, per mi no és cap molèstia.
    Visca els Babies Santes Creus "B" i tot el seu entorn.
    Ja hem fareu arribar alguna "afoto" del partit de demà amb els "florestians"

    ResponElimina
  11. Què ha passat amb els de la Floresta! Ens tenen por quan juguem a casa o què passa? Bé em sembla que tot i no venir els contrincants s'ho han passat bé jugant un triangular entre els que si que hi eren no? Doncs això és el que compte que disfrutin juagant a futbol i nosaltres que gaudim veien com juguen. Jo avui no els he vist però m'han dit que han jugat molt bé. Per cert m'han comentat alguna cosa del viatge a Cervera amb bus tots junts!!! Ja m'ho explicareu.
    Bona nit a tots/es.
    El reus d'hoquei no ha pogut guanyar copa d'europa!!! Llàstima. Dijous anirem a aconseguir la lliga. I preparaeu-vos aquesta setmana per el compte enrera de la champions!!!
    M'oblidava de donar les gràcies per la coca que van portar els misters per tots. Gràcies un detallàs!

    ResponElimina
  12. Xatuuuuuuus que esteu per les eleccions!!! Sembla que hi haurà un canvi, no? A veure que nos depara la noche electoral.
    Bona nit!

    ResponElimina
  13. Ai la Floresta !!! acollonidos que estan de venir a casa!!! ja ja ja Bé però la veritat ells s'ho van perdre, va ser un partidàs vam xalar molt, i si Natàlia van jugar MOLT BÉ era d'aquells dies que ja no eren els gols, eren les jugades que van fer.

    ResponElimina
  14. Sònia, tens tota la raó, van jugar molt i molt bé,van fer uns passes com mai, en conjunt van jugar amb equip.Se'ls ha de felicitar.
    Canviant de tema, aquest dissabte a la nit arriba el gran dia,"la Champions",espero que el Barça no perdoni les oportunitats de gol,han d'anar a per totes.Força Barça i Visca els Babys Santes Creus!!!!!!!

    ResponElimina
  15. Ai Mònica...., has obert la caixa dels trons..., has dit Barça?? Champions??? Ole, le ola la... ja ja ja. Be, crec que serà un partit emocionant i molt disputat, aquest del manchester ens tenen ganes desde la final de Roma, però els demostrarem que el Barça es molt Barça i que la volem!! el Pep ens la va prometre i la paraula de Pep es molta paraula, FORÇA BARÇA,
    FORÇA BABYS i ens veiem dissabte a la nit a la plaça prim a pitarrrrrr!!!!

    ResponElimina