Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 8 de maig del 2011

Santes Creus vs. La Floresta

Família futbolística,
No ha pogut ser, però no passa res, seguim igual d'orgullosos dels nostres petits. Per això només els puc dir que son tot uns CAMPIONS !!!
El partit d'avui ha estat molt igualat, però ens ha faltat punteria a l'hora de definir, La Floresta s'ha avançat i això ha deixat una mica tocats els nostres petits. 
A la segona part ens han tornat a marcar, però amb esforç i lluita el Joan Anaya ha escurçat distàncies al marcador. Amb 1-2 ens hem llençat a l'atac i hem gaudit d'un parell de bones ocasions, però en una contra ens han fet l'1-3 i això ha estat definitiu per les nostres aspiracions.
Al final del partit, les emocions estaven a flor de pell i s'ha pogut veure les llàgrimes al ulls a més d'un, els feia una gran il·lusió guanyar i quedar primers, però no ha sigut així.
Això no els ha impedit gaudir de la festa i passar-s'ho d'allò més bé.
Hem tingut un fi de festa de traca i mocador, els nostres campions no han parat de saltar, cantar i ballar, s'ho han passat pipa.
Felicitar la Sònia per les samarretes, han quedat xulíssimes.

Quina caloreta...


 Lliurament de medalles.


















A última hora la Paula s'ha sumat a la festa.

25 comentaris:

  1. Bona nit companys, com no, abans d'anar a dormir donem un tomb per bloc! Felicitar a tots aquest petits per la lluita i esforç que posen a cada partit, no se'ls pot demanar més del que fan i un segon lloc no estar gens malament després d'haver-hi arribat com ho han fet ells, amb una esportivitat tremenda per part de tots, tot i havent-nos fet la guitza a més d'un partit els equips contraris i algun que altre àrbrite. Però això ara no val, ens em de quedar amb la bona classificació que em aconseguit, lo bé que ens ho em passat tots plegats i que tots sabem que per ser uns campions no fa faltar arribar a la primera posició ENHORABONA BABYS SOU GENIALS!!! Ricard com diu la samarreta "GRACIES" ha estat una temporada magnífica i has estat genial amb els nens. Jaume i Vicky moltes gràcies per acompanyar-nos en aquest difícil partit. Y un petonàs a tots els papis i mamis que sou LA BOMBAA!!!! Fins demà!

    ResponElimina
  2. Ah!! un altra cosa!! Ricard felicita a la teva mare, ha animat com la que més i crec que la fitxarem com a aficionada de "pares i mares" dels babys!! Fa un bon tàndem amb aquesta afició que tenim!!

    ResponElimina
  3. Si us plau mireu a l'arxiu passat que ahir ja vaig escriure-hi ok. Gràcies.

    ResponElimina
  4. Aaaahhh noooo!! Natalia cada comentari al seu lloc!! que vol dir això de fer-nos anar a l'anterior!!! "cortar i copiar" !! (es broma) ja ja ja. Et perdonem perque ja veig que deuries estar molt cansada (de cridar) i no vas anar gaire tard a dormir...Bé, gràcies per lo de la samarreta, però nomès he fet de correu, sense el vostre recolzament i opinió tampoc haguès estat possible. Gràcies

    ResponElimina
  5. Per damunt de tot, un 2n lloc de 18 participants està més que bé, ens ha faltat la cirereta per completar un any rodó, però no tot és possible.
    Moltes gràcies a tots els pares i als nens per fer-me la feina tant fàcil, aquest any al vostre costat ha estat espectacular.
    Nomes diros que a Cervera s'ha d'anar a per ells.
    http://www.efcervera.com/

    ResponElimina
  6. Avui el Joan ha volgut anar a l'escola amb la samarreta, els hi volia ensenyar als seus companys de l'escola.L'Arnau també se la posat, estaven xulíssims, moltes gràcies per la feina que heu fet.

    ResponElimina
  7. Bona nit. No ha pogut ser, però com diu la camiseta(per cert xulíssima) ja sou uns campions per arribar a on heu arribat.Gràcies Ricard, Jaume i Vicky per acompanyar a aquests menuts en el seu primer any de futbol.
    També us volia demanar disculpes, sobretot a les mames que tenia al voltant,perquè avui he perdut una mica els papers, encara em fa mal la gola, el que fan els nervis!!!
    He estat molt contenta que el Ricard al final ha arribat i ha pogut està amb els seus petits. I la Paula també ha arribat i s'ha posat la camiseta i la medalla i ha disfrutat uns moments amb els seus companys.
    També m'agradaria parlar dels pares dels nostres entrenadors que durant tota la temporada han estat amb ells i amb nosaltres. Gràcies!
    Als avis i àvies que amb orgull i emoció venen a veure als seus néts/a també es mereixen una menció.
    També felicitar als companys de l'equip A, als seus pares i entrenador.
    Bona nit a tothom, moltes felicitats i gràcies a tots/es.

    ResponElimina
  8. Sòniaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ja he fet copiar y pegar! ok. Ja ja ja.

    ResponElimina
  9. Família, tinc un regalet per vosaltres, mireu el correu electrònic, espero que us agradi.
    Gràcies a tots/es per fer d'aquest blog una eina de comunicació entre els pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, cosins, cosines, en fi, així podria estar una bona estona, jejeje... Ara de debo, gràcies pels vostres comentaris, és un plaer entrar i veure que algú ha posat alguna cosa nova.

    ResponElimina
  10. jOAN GRASET!!! Ets un "puto" Crack!!!! Moltissimes gràcies, ha estat un regal preciós, de veritat, pero es clar darrere un petit crack hi ha un pare super crack!!! ja ja ja Moltes gràcies de veritat.

    ResponElimina
  11. Natàlia!!! mooollttt béeeeee!!! si es que cuan vols ets la bomba!!! ho veus com no era tant difícil??? cortar-pegar de tota la vida!!! ja ja ja

    ResponElimina
  12. avis de J.Anaya i J.Carbassa10 de maig del 2011, a les 12:25

    MOLTES FELICITATS!!!
    Gràcies per haver-nos fet gaudir d'un any tan joiós i ple d'il-lusions. Ens heu fet sentir joves acompanyant-vos als desplaçaments.
    Petonets per a tots: entrenadors, familiars i sobre tot als nostres CAMPIONSSS..!!!

    ResponElimina
  13. Felicitats a tots, però especialments als nostres petits cracks.
    Com diu elmíster quedar 2ns. de 18 equips el primer any de futbol és tot un èxit.

    ResponElimina
  14. Joan moltissimes gràcies. M'ha encantat i si t'he de dir la veritat inclòs m'he emocionat.
    Una altra vegada moltes gràcies i també per aquest blog que crec que ens té a molts ben enganxadets.
    Ens veiem.

    ResponElimina
  15. Joan quins detalls més macos tens! Com diu la Rosa l'emoció a flor de pell, pels de punta, ulls vidriosos... en veure el teu especial i emotiu regal, moltíssimes gràcies! Un record maquíssim!
    La meva més sincera enhorabona pel blog, pels reportatges i cròniques setmanals i per aquest regal final. Mil gràcies!
    I a tota la resta de reporteros dicharacheros que sempre estan cobrint el partit des de tots els angles del camp. Gràcies!

    ResponElimina
  16. Quin regal més bonic que ens ha fet la família Graset, moltes gràcies! És un record per sempre.Què més es pot demanar? Hem tingut un blog que ens ha enganxat durant tota la temporada i ara això.Et volem donar un altre cop les gràcies Joan per la feina que has fet. El primer any al Santes Creus i hem aconseguit: quedar segons de 18 equips, tenir un recull de fotografies on queda constància de tot el què hem viscut,partits,festes,calçotades,unes samarretes,(gràcies Sònia), un blog on ens hem pogut comunicar i ara aquest regal com a final! Bé,estem encantats.
    Ens veiem demà.

    ResponElimina
  17. Gràcies a vosaltres, ho faig per què m'agrada, està clar, però sense un grup tant maco com vosaltres (pares, mares, avis, àvies, germans, etc) i sobretot els nens, el motiu pel qual ara estem units i tenim aquesta relació no ho hagués fet, o potser si... jejeje.
    Per una errada tècnica, no es va enviar bé l'arxiu, però no patiu, aquesta nit el torno a enviar i ho comentem al blog, ok??? ( que s'hagui acabat la lliga no vol dir que s'acabi el blog...). Us recordo que encara hi ha tornejos i li hem de tornar una a La Floresta, o no.
    Força Babies Santes Creus i amunt Ricard !!!

    ResponElimina
  18. Perdoneu però el tornaré a enviar demà, no hi ha manera d'arreglar aquests problemets tècnics.
    Bona nit família.

    ResponElimina
  19. I tant Joan !!! que em de seguir activant aquest bloc, a l'estiu i tot i si fa falta posar les fotos en bikini de l'Anna, doncs cap problema !!! ja ja ja

    ResponElimina
  20. Bikini????? que és això? Nosaltres som molt naturalistes, no en fem us d'aquestes coses...

    ResponElimina
  21. Fora conyes, mentre ens anem veient, aniré fent publicacions, però quan fem el fi de festa, llavors us posaré deures, és a dir, quan tornem a entrenar a finals d'agost o al setembre, vull un recull de les millors fotos, ja sigui en grup o individuals de cada família, per fer una publicació de vacances.
    Apa, us deixo que he marxa a treballar [només fins les 8 del vespre :( ]

    ResponElimina
  22. Per fi, ja podem celebrar la victòria com a culés.VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!!!!!

    ResponElimina
  23. Si si si, ja som campions de lliga, altra cop. VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA !!!

    Juan, lo siento, pero se ha hecho justicia y ha vuelto a ganar el fútbol, ahora a por la Champions.
    Força Babies !!!

    ResponElimina
  24. Oh le , le, oh la la, ser del barça és el millor que hi ha!!! Ja som campions!!! FORÇA BARÇA , VISCA CATALUNYA!! i als plorons.... "se sienteeeeeeeeeee" però es el que te ser més que un club!!!i saber jugar a futbol com deu mana!!! i si rematem amb la champions això ja serà la boooommmmbaaaa!!
    Juan espero que nos hagas el pasillo como merecemos los "papis culés", ja ja ja

    ResponElimina
  25. Xatus/es us he trobat a faltar a la P/Prim!!!O possiblement no us he vist. Si Si ja tenim el primer títol al sac i ben lligat, ara ens falta la champions a veure si és possible. Si l'aconseguim tornaré a sortir a pitar i cap a veure el general Prim! Espero que ens hi trobem.
    VISCA EL BARÇA I ARA MÉS QUE MAI VISCA CATALUNYA.
    Bona nit i dolços somnis!

    ResponElimina