Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 23 de maig del 2011

Santes Creus vs. Montroig

Primer que tot dir, que el títol d’aquesta crònica hauria de ser “Santes Creus Vs Floresta”, però pel que es veu els nostres “florestians” vans tenir uns “imprevistos” d’última hora i no van poder gaudir del nostre joc.
I si, dic la paraula GAUDIR per que es el que realment varem fer aquest passat dissabte, gaudir del fútbol , perque s’ha de dir que van fer un partidàs, i no ho dic només pel resultat, que encara que molt ampli, també s’ha de dir que el Montroig va jugar amb la meitat de jugadors que nosaltres , doncs nosaltres erem dos equips i ells només un, així doncs per part dels pares del babys el Montroig també va ser aplaudit perque van lluitar fins el final, primer amb els babys “A” i després amb el “B”.
Bé però al que anava, els nostres babys van fer un seguit de jugades, passades i gols que a més d’un ens va caure la baba, doncs això es el que realment et fa disfrutar d’aquest esport, el companyerisme entre ells i la lluita constant per una victòria merescuda.

També voldria dir que el nostre porter va acabar invecte el partit, es que tenim un porter que no els mereixem, moltes gràcies Raúl ets un crack, encara que com a especialitat també vam poder apreciar les bones dots de porter que te el Joan Gavarró, doncs va fer de porter una estona en la que vam xalar molt i vam veure unes parades realment bones.

Gols : Pol (4) Álex (2) Joan A. (2) Antonio (3) Arnau (5)

Tot seguit vam jugar un partidet amb els nostres companys de l “A” i també va estar força bé, va ser un partit estretingut i divertit. El resultat 4-1, amb gols de l’Arnau (2), l’Álex (1) i l’Antonio (1).

FORÇA BABYS SANTES CREUS !!!!

Crònica facilitada per la família Salas Borrull.
P.D. Per problemes logístics fins demà no hi haurà "afotos"




 La soletat del porter...

 Tots volen participar.



 Una gran i polivalent promesa.

12 comentaris:

  1. Ja estava esperant la crònica del darrer cap de setmana. Gràcies family Salas-Borrull menys mal que us tenim a vosaltres quan el Joan falla i si no m'equivoco em sembla que la Montse també n'ha fet alguna de crònica, oi? Que fariem sense vosaltres!
    Gràcies per mantenir-nos informats.
    Demà tornaré a entrar a veure les fotos ;-)
    Bona nit.
    Per cert hi ha algú que sap com està el Biel?

    ResponElimina
  2. Hola, de res Natàlia, nosaltres també som un equip, no de futbol, un equip de "papis" que també ens ho passem força bé i si falta algú, no passa res, la cronica continua i les fotos també !!! ja ja ja. Respecte al Biel, jo també hi pensava l'altre dia, avui miraré de localitzar a la Montse i preguntaré, ja us explicarè. Apa fins més tard !!

    ResponElimina
  3. Bon nit, Hi ha un petit imprevist que m'impedeix penjar les fotos facilitades per la família Salas Borrull, una vegada solucionat podreu gaudir d'elles.
    Força Babies !!!

    ResponElimina
  4. Hola a tothom !! He parlat amb la Montse (mare Biel) i sembla que la cosa va a millor , aquesta setmana ja s'ha incorporat a l'escola i poc a poc va millorant , però l'esport de moment haurà d'esperar una miqueta.
    Biel posa't bé del tot que al Santes Creus segur que et troben a faltar molt !!! Anims Campió !! M'atraveixo a enviar-te un petonàs de part de tots el Babys !!muuuuaaaaakkkssssss

    ResponElimina
  5. Companys/es aquest cap se setmana no tenim partit. Us trobarem a faltar!!! De totes maneres ens va bé així acompanyarem a la Clàudia al seu darrer partit de la temporada a Falset!
    I deprés ja ens concentrarem amb el partit que tenim amb el nostre Barça, que ens juguem la champions nois!!! Ens tocarà patir una mica bastant, però tranquils, la Sònia ha dit que guanyarem 2 a 0, em sembla, i ella és una mica "bruixa" perquè quasi bé sempre l'encerta. Esperem que no ens falli aquest cop!!!
    Una abraçada a tots i el dissabte us espero a la P/Prim ;-)

    ResponElimina
  6. je je je !! Ja em conforme només en encertar la victòria !!! però companys hem de ser positius, i tant que guanyarem!, aquest Barça es el millor que hi ha, encara que els del Manchester són molt bons, tot s'ha de dir, jo crec que els nostres no ens fallaran, no ens poden fallar!!FORÇA BARÇA!!! Ah per cert Natàlia molta sort a la Clàudia, espero que guanyin, molta sort Salle!! i com no Força Babys!!

    ResponElimina
  7. Acabo d'arribar del hoquei, després de 38 anys hem tornat a guanyar la lliga d'hoquei patins. Visca el Reus!!! Ha estat molt maco i emocionant, gràcies barça per guanyar al liceo.
    La Clàudia i el Joan per la pista amb els jugadors, estaven emocionadíssims els tocaven i deien que estaven xops de suor i cava. Genial! Estic contenta, al perdre la copa d'Europa la de la lliga no es podia perdre s'ho mereixien per la temporada que han fet.
    Espero que el dissabte també tinguem una alegria.

    ResponElimina
  8. Si Si Si, Força Reus !!! Ara toca el torn al Barça a Wembley, ens veiem dissabte a la P. Prim.
    FORÇA REUS, FORÇA BARÇA I VISCA ELS BABIES SANTES CREUS !!!

    ResponElimina
  9. Felicitats a tots els seguidors del hoquei !!! Força Reus, es clar que sí. Jo no sóc seguidora del hoquei però això no treu que celebris una victòria de casa teva. I com diu el Joan, ara destí........WEMBLEY!!! Dissabte serà una altra data per recordar, ja veureu com si !!Joan aquest crit de guerra per tal de que hi hagi rima a d'anar al revés, FORÇA BARÇA , FORÇA REUS I FORÇA BABYS SANTES CREUS!!! ja ja ja Ens veiem a cal prim !!

    ResponElimina
  10. Doncs sí, aquest cap de setmana sense partit dels babys ens l'hem pres amb molt de descans, anem agafant forces per aquesta nit,estic segura que patirem però al final la victòria serà nostra, del millor Barça que hem tingut.VISCA EL BARÇA!!!Aquest matí tenia al Joan i a la seva germana Anna jugant a futbol a la plaça que hi ha a baix de casa, només eren les 9 del matí,quin horror!!! A casa nostra necessitem que hi hagi un partidet cada dissabte si no ja veieu,de bon matí ens toca anar a fer un xuts.Bé, espero poder enviar demà un missatge per a tots felicitant-nos per la gran victòria.
    Gràcies Sònia per les fotografies i la narració de l'últim partit, entre tu i el Joan formeu un bon equip. A10

    ResponElimina
  11. Ei family! Ja esteu preparats això ja s'acosta. Moni segur que patirem i de valent però esperem que el patiment tingui una gran recompensa.
    Molta força!

    ResponElimina
  12. És increible, i com juga aquest equip,son els millors i ho han demostrat.El rival no ha tingut opcions, només hi ha hagut un equip al camp, i aquest equip es diu FC. BARCELONA,que quedi clar, per si no ho heu sentit, FC. BARCELONA!!!!!!

    ResponElimina