Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 1 de maig del 2011

Classificació Jornada 9

Equip J G E P GF GC Pts. Difer. Gols
1 Santes Creus 9 7 1 1 48 -21 22 27
2 Floresta 9 6 3 0 39 -20 21 19
3 Torreforta 9 5 0 4 34 -28 15 6
4 Creixell 9 2 2 5 27 -37 8 -10
6 Camp Clar 9 2 1 6 21 -39 7 -18
5 Torredembarra 9 1 1 7 30 -53 4 -23

El partit aplaçat entre La Floresta i el Torredembarra, ha acabat 10-4 a favor dels locals, això vol dir que el proper diumenge anem a Bonavista a jugar-nos la temporada. No cal dir, però, que passi el que passi ha estat una temporada increible, on el principal objectiu s'ha complert fa mesos, i no és altra que formar un grup de personetes que s'ho passin bé dins i fora del camp, que aprenguin a jugar en grup i a respectar-se entre ells i als contrincants.
Som-hi nois/a, amb la lluita i sacrifici demostrat fins ara, diumenge hem de treure un resultat positiu. FORÇA BABIES SANTES CREUS !!!

P.D. Moltes felicitats a totes les mares!!!

31 comentaris:

  1. Uauuu!!! Això esta molt emocionant, pares i mares dels babys prenem-nos una tila ben carregada per a la propera jornada (sobretot jo!). Però com molt bé diu el Joan , independentment del resultat els nostres petits ja fa dies que són uns campions, ens ho han demostrat setmana rere setmana amb tants bons moments passats, i sobretot al que hem d'anar es a passar-ho d'allò més bé, que a sobre guanyem doncs va tampoc farem un lleig!!! ja ja ja, com us trobaré a faltar quan tot això s'acabi. Força Babys i fins demà companys!!

    ResponElimina
  2. Carai 10 a 0 si que van forts! Sònia una tila, dues, tres o quatre...quins nervis, ja tornarem a tenir una setmana intensa el dimarts, el diumenge...això del futbol ens matarà d'un infart.
    De totes maneres els nostres petits ja són uns campions com tots dieu, els nostres campions i campiona. Felicitats!
    L'emoció està servida! Amunt, força, il.lusió i ganes de fer-ho el millor possible i sobretot no us poseu malalts carinyets!
    Força Babies!!!
    Gràcies Joan per les teves felicitacions, no falles mai. Ets un crack!

    ResponElimina
  3. Ostres estic fatal volia dir 10 a 4.

    ResponElimina
  4. No patiu, estic segura que els nostres petits faran un partidàs i sobretot, s'ho passaran molt i molt bé. Que es preparin els de la Floresta!!! I està clar,per nosaltres ja són uns campions, com el barça, facin el que facin el dimarts i el diumenge, babys i barça son els millors!!!

    ResponElimina
  5. POR QUE? Doncs està clar, per què som molt millors que ells avui dia. I això que vol dir, que el 28 de maig estarem a Wembley per disputar una altra final de la Champions. Visca el Barça i Visca Catalunya!!!
    I com no, visca els Babies Santes Creus!!!
    P.D. Lo siento Juan, no ha podido ser, la décima tendrá que esperar. Saludos, nos vemos el domingo.

    ResponElimina
  6. POR QUE? Doncs perquè esta clar que el nostre joc NET, el nostre club i la nostra afició es el millor que hi ha, i amb diferència! Visca el Barça, Visca Catalunya i el nostre Pep Guardiola que ha tornat a guanyar dins i fora del camp!!
    P.D. Juan fue bonito mientras os duró..., però es lo que hay!!! el Barça es mucho Barça!! el domingo lo comentamos.

    ResponElimina
  7. POR QUE? Doncs perquè xiquets són un gran equip: humà, molt senyor,educat,format per grans jugadors, pacients, treballadors i entregats i com no liderat per un home que val tot l'or del món. Crec que ahir les imatges parlaven per si soles, va ser una explosió d'alegria, de ràbia,... per tot el que ens han arribat a dir durant aquests últims dies.
    Sincerament ser del Barça és el millor que hi ha.
    Ara a Wembley a donar-ho tot! Com va dir el nostre Pep: us en deuen una i aquests no fallen. Esperem que així sigui.
    Gràcies Pep, gràcies Barça i babies per tot.
    Juan lo siento mucho.
    I en Mou on era? Amagadet, amagadet, ja ja ja.

    ResponElimina
  8. El que sí que és una llàstima és les celebracions que es fan a Barcelona, sempre acaben igual i realment és una pena!
    Perdoneu però algú ho havia de dir!

    ResponElimina
  9. Felicidades cules ggggrrrrrrrr, bueno como ya os dije aun no aveis ganado nada , a creo q están estudiando la UEFA sancionar a ronaldo por la entrada por detrás y sin balón jajajaja , que vergüenza q tengáis q ganar así con el equipo que tenéis pero bueno siendo el barca ya se sabe aver si en la final se ace justicia y gana el Manchester. Te recuerdo que teniendo el mejor equipo del mundo solo nos aveis podido ganar uno y ya sabéis como fue o es mentira? Bueno asta el domingo un abrazo

    ResponElimina
  10. Quin disgust vaig tenir ahir, el Ricard no pot venir diumenge!!! Però quina ràbia i quina llàstima no poder arribar junts a l'últim partit. Em sap molt de greu de veritat. I em sembla que al pobre Jaume li passa el mateix. Què faran els dos equips sense els seus puntals?
    I la Vicky? Sap algú si ens podrar acompanyar el dia final? De veritat que crec que és una pena!

    ResponElimina
  11. Si l’entrenador no pot anar, i més en l'últim partit jo seria partidari d’aplaçar-lo i que els dos equips acordin una nova data, i lo de la festa, està bé, però és més important crec que és que el Ricard gaudeixi el que s'ha guanyat i que els nens i nena ;) estiguin al costat del seu entrenador. No passa res per fer-ho un altre cap de setmana, no?. Curro A.n.y.

    ResponElimina
  12. Jo també crec que és molt injust que no pugui venir el Ricard, és podria mirar de canviar l'ordre dels partits, és a dir, jugar nosaltres a les 12h, que si que pot venir en Ricard, i l'altre gurp a les 18h, que li va bé al Jaume. Però és clar, qui se n'ha d'encarregar? Això és diumenge i s'ha d'anar per feina i parlar amb l'Ignacio i el Vidal per què es belluguin, o li donin permis al Ricard per no anar amb el seu equip.
    Hem de fer força tots junts.
    Força Babies !!!

    ResponElimina
  13. Joan ells ja van parlar amb el Vidal i la resposta va ser negativa. I fins i tot la Sònia i la Montse també. Pel tema de canvi d'horari em sembla que també ho van demanar, em sembla no n'estic segura, i la resposta va ser negativa també.
    Per cert, tinc un altre disgust el Joan el tinc una mica malaltó, avui ha sortit de l'escola amb mala cara i queixant-se de la gola, hem passat la tarda paradets però bé, però després de sopar es queixava que tenia fred i ara mateix li acabo de posar termòmetre i ja té febre. Quina mala pata pobret!!!

    ResponElimina
  14. Gràcies per la informació, però trobo que aquests coordinadors podrien posar una mica de la seva part, però pel que hem dius, no hi podem fer res.
    Espero que d'aquí a diumenge el Joan es recuperi i puguem gaudir d'ell al camp. Es un gran puntal d'aquest equip.
    Un petó molt fort per ell i que és millori.

    ResponElimina
  15. Comparteixo tot el que dieu , però com molt bé a dit la Natàlia,la Montse i jo vam anar a parlar amb el Vidal i sembla ser que ho te tot molt clar!! amb un mica de sort el deixarà venir a la mitja part, però a la mitja part d'ell, el nostre partit ja s'haurà acabat o sigui que com si res, gràcies que pugui arribar al final de festa!!! Que injust!! per el Ricard el primer, desprès pels nens i com a últim per als pares. El que si estaria bé es la proposta del Joan canviar l'hora de les 18.00h a les 12.00h !!! Total quan a ells els ha convingut també ens han trucat per canviar l'hora del partit. Bé espero que entre tots puguem trobar una sol.lució, veritablement es un llàstima!!La proposta del Curro, també la comparteix el Ramon, es el primer que em va dir, "doncs s'aplaça i ja esta" ja ja ja.

    ResponElimina
  16. Espero que se arregle lo del ricard , creo que es un partido para que no se lo pierda nadie y menos el , Joan seguro que para el domingo estarás bien no puedes faltar nadie es una cosa para recordar siempre ( animo campeones!!!!!!

    ResponElimina
  17. Ei "Juanitu" !!! que et milloris !! No pots fallar, aquesta febre segur que t'ha vingut per que agafis més força i encara corris més !! un Petonàs campió!! i posa't bó ràpid, ràpid....

    ResponElimina
  18. Socors em pensava que seria poqueta febre, una estiradeta' però aquest migdia ja el tenia a 38,5!!!! Ara venim del metge, té la gola molt vermella i sembla una faringitis m'ha dit! No sé com estarem per diumenge ara em fet un bon bany i és al llit reposant i demà també a veure com ens trobem diumenge. Quina ràbia! Per cert Sònia el Pol es queixava de mal de cap i tenia una mica els ulls vermells avui al cole. Es troba bé? No pot ser que hi hagi una altra baixa!!! Cuideu-vos tots!!!
    El Lluis ho té molt clar ell els hi diria que es jugui el partit un altre dia per falta d'entrenador tal com ells fan i desfan.
    Bé salut!
    Joan quin canvi al blog!!!

    ResponElimina
  19. El tema del canvi d'horari també es va intentar pero els organitzadors es van negar. Per cert, tot això de que els nens es possin malalts avans d'aquests partit tant important esperu que sigi una broma noo!!!!!?
    Per acabar us he de dir que tindre a la meva mare miran els petits i per cada gol enviarà un missatge a mun pare i ell mu dirà mentres jugui així almenys estare totalment informat!!

    ResponElimina
  20. Hola Ricard, lamentem molt la teva baixa, a mi personalment hem fa molta rabia. Per això et vull demanar que li deixis ven explicada la tàctica al Jaume. De ven segur que també els sabrà portar igual de bé com tu.

    Si no us agrada el canvi de look del blog, només cal dir-ho i tornarem al clàssic.
    He posat un enllaç del blog dels Babies "A", està sota dels "seguidors".

    ResponElimina
  21. Ja m'agradaria a mi que fos una broma Ricard! El Pol, he parlat amb la Sònia esta bé, menys mal. El Joan però esta fotudet, ahir va arribar a 39 de febre, pobret tremolava com una fulla i estava bullint. Ha tingut bastanta febre durant la nit. No menja quasi bé res, esta molt paradet.A veure com evoluciona avui, creuem els dits. Però no ho veig clar, no sé si li podrem donar l'alta. Quina ràbia, quina pena!
    Tres baixes de moment: la nostra Paula, el mister i el Joan, si us plau que no n'hi hagi més cuideu-vos molt!
    Joan el canvi de look em sembla ok cap problema.
    Confiem amb tu Jaume!
    Ricard et tindrem present!

    ResponElimina
  22. Tati,ja veig que hauré de parlar amb tu a través del blog, mira't el mòbil!!! Com està el Joanet?Quina ràbia, esperar amb tantes ganes aquest últim partit i posar-se malalt. T'entenc, el meu Joan amb la varicel.la tampoc ho tenia clar si estaria bé pel diumenge. Ara l'important és que es posi bo i que aquesta febre marxi el ben aviat. Diga-li que els futbolistes quan tenen febre han de descansar i dormir, és la seva tàctica i així es recuperen més aviat. Dona-li un petonet de part nostre i a veure què passa demà. Està vist que aquest equip de la Floresta no li porta sort,encara no ha pogut jugar cap partit contra ells.
    Ricard, no pateixis,lluitarem fins al final,i la victòria te la dedicarem.
    Joan,estàmolt bé aquesta nova imatge del blog.Visca els babys!!!

    ResponElimina
  23. Bona nit a tothom, o no tan bona, està caient un aiguat!Bé com van els nervis, ja sou tots a dormir?... demà us espera un dia molt intens babies i per nosaltres també papis i mamis, avis i àvies, familiars i amics.
    El Joan ha tingut febre aquesta tarda però no tanta a veure com passa aquesta nit i el matí de demà.
    Descanseu, cuideu-vos i fins demà si el temps ho permet i si el Joan acaba d'està bé. Espero que sí. Avui ja em deia:"ja estic bé, ja estic curat, ja podré jugar" i és clar el Dalsy fa meravelles però quan passen les hores...es van apagant, apagant... Siguem optimistes i tot anirà bé.
    Força babies i força reus deportiu d'hoquei, han badat una mica però han fet un gran pas amb l'empat.
    Bona nit.

    ResponElimina
  24. Bona nit a tothom i confiança sega amb l'equip i amb el Jaume que no ens fallaran!!
    Però sobretot s'ha de disfrutar d'aquest moment.
    I dema un bon xute de Dalsy per el Joan i a corre, per experiencia propia puc dir que funciona a la perfecció.

    ResponElimina
  25. Bona nit nit família, de cara a demà el Francesc Mauri ha dit que a la tarda fa un solet radiant, i això vol dir que els nostres babies també brillaran amb força com ho han fet durant tota la temporada.
    Com molt bé diu en Ricard, hem de tenir confiança cega en l'equip, després de la magnífica temporada que han fet, no és mereixen altra cosa.
    Bona nit i força babies !!!

    ResponElimina
  26. Bon dia Catalunya, ha arribat el gran dia i com va anunciar el Francesc Mauri (sembla estrany que encertés)ja tenim el solet aquí. A veure si mica en mica anem recuperant tota la normalitat i efectius.
    Ens veiem a la tarda. Força Babies !!!

    ResponElimina
  27. Bon dia, avui és el dia, el darrer dia d'emocions i petiments, i com diu el Joan un dia radiant com els nostres petits. Tinc un dubte, a veure si algú em pot ajudar vaig parlar amb la meva cosina sobre el tema i més o menys ho teniem clar però a veure que fareu vosaltres: avui l'equip d'estiu, els pirates... què els hi posareu?
    Fins la tarda. Força babies, entrenador i afició!
    El Joan no ha tingut febre!

    ResponElimina
  28. Estem molt contents de que el Joan Anaya ja estigui recuperat,al camp ens veurem.
    Passi el que passi aquesta tarda,la família Carbasse Balaña volem agraïr a tots els membres d'aquest equip(jugadors,entrenadors,famílies,...)la convivència que durant tota la temporada hem pogut compartir amb vosaltres,ha estat una nova experiència amb la que hem pogut gaudir moltíssim,ens ho hem passat molt bé gràcies a aquests petits futbolistes.No sé què passarà a la propera temporada però gràcies a aquesta hem fet moltes amistats i esperem que aquí no s'acabin.Moltes gràcies a tots!!! El Joan C. us vol escriure una cosa:
    OLELE OLALA SER DEL SANTES CREUS ES EL MILLOR QUE HI HA!!!!!!!
    I la seva germana també us vol dir:
    VISCA ELS BABYS!!!!!

    ResponElimina
  29. En primer lloc, cel·lebrar que els Joans ja estan 100% recuperats, en segon, agraïr al Francesc Mauri que fes fora els núvols, i en tercer i per no fer-me pesat, com diu la Mònica, donar gràcies a tot el cos tècnic (Ricard, Jaume i Vicky) per la formaciò donada a l'Arnau.
    Ens veiem d'aquí una estoneta, ara toca dinar i descansar.
    Força Babies !!!

    ResponElimina
  30. Bueno, bueno, bueno..., desapareixo un parell de dies del bloc i em trobo aquí amb un bé de deu d'informació que fa por....., ja ja ja. Bé encara que tard perque ja us he vist a tots, dir-vos que sou una gran família futbolística amb la que la familia Salas Borrull ens ho hem passat d'allò més bé!! Gràcies a tots Ricard, Jaume i Vicki per la gran feina que heu fet amb aquests petits, la veritat es que es insuperable!! el partit d'avui el comentem a la propera publicació, ja ja ja FORÇA BABYS !!!

    ResponElimina
  31. Bona nit. No ha pogut ser, però com diu la camiseta(per cert xulíssima) ja sou uns campions per arribar a on heu arribat.Gràcies Ricard, Jaume i Vicky per acompanyar a aquests menuts en el seu primer any de futbol.
    També us volia demanar disculpes, sobretot a les mames que tenia al voltant,perquè avui he perdut una mica els papers, encara em fa mal la gola, el que fan els nervis!!!
    He estat molt contenta que el Ricard al final ha arribat i ha pogut està amb els seus petits. I la Paula també ha arribat i s'ha posat la camiseta i la medalla i ha disfrutat uns moments amb els seus companys.
    També m'agradaria parlar dels pares dels nostres entrenadors que durant tota la temporada han estat amb ells i amb nosaltres. Gràcies!
    Als avis i àvies que amb orgull i emoció venen a veure als seus néts/a també es mereixen una menció.
    També felicitar als companys de l'equip A, als seus pares i entrenador.
    Bona nit a tothom, moltes felicitats i gràcies a tots/es.

    ResponElimina