Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 25 d’abril del 2012

Aniversari Alfonso i Juan

Bon dia, el proper divendres 27 d'abril, aquest parell de "repes" tant eixerits i simpàtics fan 7 anys, penseu en felicitar-los i estirar-lis les orelles.
Moltes felicitats CAMPIONS !!!

23 comentaris:

  1. OOOHHHHHHHHHHHHHHHH! IMPRESIONANT! MOLTES MOLTES MOLTES GRÀCIES FAMILIA GRASET GACEN, PER AQUESTES IMATGES TAN TAN BONIQUES , PER LA CANÇO I EL MONTATGE, XULÍSSIM!.
    GRÀCIES PER AQUEST REGAL ENS HA ENCANTAT.
    QUINA EMOCIÓ!.
    GRACIES JOAN.

    ResponElimina
  2. GRACIES PEL VIDEO, M´HAGRADAT MOLT!

    ResponElimina
  3. GRACIES ÉS MUY XULO, ESTIC MOLT CONENT!

    ResponElimina
  4. Les gràcies no es mereixen, us mereixeu això i molt més.

    ResponElimina
  5. Moltíssimes felicitats guapíssims! Encara és una mica d'hora perquè encara falten un parell de dies però la família Anaya-Balañà us desitgen el millor, que passeu un gran dia i que els vostres desitjos es facin realitat!
    Petonets!
    Carai el més d'abril ve carregadet d'aniversaris! La meva mare els fa el 30! Quin munt de taures!

    ResponElimina
  6. Guapisssimmmss!! Moltes moltes felicitats!!!! Un video molt xulo , es aviat com diu la Natàlia pero espero que passeu un super día d'aniversari amb aquesta familia tant xula que teniu, en veiem , molts petonets de la familia Salas-Borrull.

    ResponElimina
  7. I ara després de les felicitacions... Juannnn, Juannnn, donde estas???? no te habràs ido a tomar una aspirinita bayer??? ja ja ja pero que contenta estoy!!!! esta noche si que voy a dormir bien... casi casi mejor que si hubieramos ganado nosotros!! donde estaba Ronaldo para tirar los penaltis??? ja ja ja como he disfrutadoooooooo Espero que mañana, vengas a dar la cara como la hemos dado los cules!!!! que contenta estoyyyyyy

    ResponElimina
  8. Bonaaaaaaaaaaaaaaaaa nit! Avui sí que és bona! Eliminaaaaaaaaaaaaaaaaaaats! Juan supongo que hoy no disfrutas como ayer, pues hoy yo disfruto lo que ayer no disfruté. Si Cristiano tambien falla panaltis! Y yo creía que solo lo hacía Messi. Bueno Juan una aspirina BAYER y a dormir! A ver si ahora perdereis la ligaaaaaaaaaaaaa!
    Avui estic millor que ahir! molt millor!
    Dolços somnis!
    Que contenta estic!

    ResponElimina
  9. Ostres Sònia hasta escrivint al blog ets un coet. Jo estava escrivint el meu comentari i tu al mateix temps ja n'has escrit dos!

    ResponElimina
  10. Hasta no ho escrit bé, volia escriure fins i tot. Aquest baile d'escriure en castellà i català em fa ballar el cap.
    Se siente merengues! Es duro verdad?

    ResponElimina
  11. felicidades juan y alfonso campeones!!!! Un video muy xulo como nos riene acostumbrados joan, Bueno no a podido ser ayer vosotros y hoy nosotros, sonia , natalia mañana nos vemos por que pienso ir, te boy acer caso me boy a tomar una aspirina y a dormir, ayer me lo pase mejor :(

    ResponElimina
  12. Hay dias para todos... unos dias unos... otros dias otros... ja ja ja. Así me gusta que sigas nuestro consejo, que somos culés pero sabemos lo que nos decimos... Dulces sueños... y como dice ronaldo.. tranquilos tranquilos... que aqui estamos los cules... vuestra peor pesadilla... ja ja ja. Que contenta, la la la laaaa

    ResponElimina
  13. Saben aquel que dice....., "!!Maldita la hora en que le dijimos a Sergio Ramos que los goles fuera valían el doble!!"
    je je je

    ResponElimina
  14. La família Carbasse Balañá volem felicitar al Juan i a l'Alfonso pels seus aniversaris,demà ja tindreu 7 anys.Continueu tan simpàtics i riallers com sempre.Que tingueu demà un bon dia d'aniversari.El millor regal que podeu rebre seria guanyar el pròxim partit contra el Montblanc.I diumenge continuarem amb la festa.
    Un petonet molt gran de part del vostre amic i company d'equip,el Joan Carbasse.
    Ah, i també de part de la seva germana Anna.

    ResponElimina
  15. Bon dia Juan i Alfonso, avui és el vostre gran dia, MOLTES FELICITATS, ja teniu 7 anys, a disfrutar del dia i demà els companys, amb la vostra ajuda us dedicarà la victòria a Montblanc.
    També vull felicitar a totes les Montserrats i al Ramon Salas.
    Fins demà família.

    ResponElimina
  16. Avui si!! avui si!!! Avui ja feu 7 anyassos!!! i quins 7 anys tant guapos!! Moltes Felicitats, que s'ho passeu d'allò més bé i disfruteu com ningú... això si... reservant forces pel partit de demà, que estic segura, després de veure l'entrenament d'ahir, que fareu un partidàs, i a veure si així tots plegats us podem dedicar una victòria.

    M'afegeixo a les felicitacions del Joan, Montses totes Felicitats i a tothom que fa anys avui, que per cert n'hi ha uns quants, no?

    ResponElimina
  17. Família futbolística, el Pep ho deix, però crec que no hem de patir, agafa el relleu en Tito Vilanova, som-hi Barça i GRACIES PEP !!!

    ResponElimina
  18. JUAN , ALFONSO MUCHISSIMAS FELICIDADES!!!!!! Mañana a ganar el partido y jugar bien para dedicarselo a estos dos campeones, de parte de vuestro compañero y amigo antonio y sus padres

    ResponElimina
  19. MOLTES GRACIES EQUIP, US ESPEREM A TOTS DIUMENGE A LA NOSTRA FESTA AL WINNER SPORT, ESTEM MOLT CONTENTS.

    ResponElimina
  20. CLAUDIA GRACIES PER LA TEVA FELICITACIÓ QUE NO L´HAVIA VIST, SORT PER DEMA A TEU PARTIT.
    ADEU

    ResponElimina
  21. Hola Juan i Alfonso com esteu? Us felicito i que us vagi molt bé el dia. Demà en veurem al partit i diumenge a la festa. Que bé ens ho passarem!

    ResponElimina
  22. Xatus quina setmana! No guanyo per disgustos, menys mal que s'ha colat una alegria entre tanta tristor.
    Avui si que estic feta caldo, però feta caldo: El Pep ens deixaaaaaaaaaa! He vist una estona la roda de premsa i ja m'han caigut les llagrimetes galtes avall! A ell no l'he vist massa tocat, però en fi en Tito Vilanova segur que ho fa molt bé, ha treballat al costat d'aquest home tan admirable per tot el que ha aconseguit i per tot el què és i representa.
    Estic molt molt molt, però molt trista. Què farà el meu Barça sense la figura d'en Pep, no em faig a l'idea de veure la banqueta sense el neguit d'en Pep!OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH quina pena!
    En Tito també m'agrada i crec que ens sorprendrà però carai en Pep era molt de Pep!
    Bé nit de dol almenys per a mi, però la vida segueix!
    Fins demà a tots/es.
    Snifffffffffffffffffffffff:-(

    ResponElimina
  23. Juan i Alfonso guapetones ja us vaig felicitar però avui és el dia PER MOLTS ANYS! Petonets.

    ResponElimina