Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 20 d’abril del 2012

Martina Gracia Gil

Bon dia, avui, aquesta família futbolística està d'enhorabona, ha de néixer la Martina, la germaneta de l'Adrià, és per això que li desitgem el més bo i millor a la Rosa, el Miguel Angel, el Gerard i com no a l'Adri.
MOLTES FELICITATS !!!

11 comentaris:

  1. ROSA!!! com estas?? com ha anat?? espero que molt, molt bé!! feu-nos arribar noticies el més aviat possible!! Aquesta Martina l'hem vist crèixer des del primer dia!! L'enhorabona a tota la família i un petonàs de part dels Salas-Borrull.

    ResponElimina
  2. Segur que ha anat tot molt bé! Benvinguda Martina! A més a més de tenir la teva família també tens una família futbolística que et rep amb els braços ben oberts! Rosa felicitats! Quan tinguis un moment, que ara et serà difícil... ens escrius 4 ratlles per veure com esteu i si tens una fotillo millor que millor li posarem cara a la Martina.
    La més sincera enhorabona! Un petó per tots.
    Nens/es ja em començo a posar nerviosa i encara queden més de 24h pel gran partit!

    ResponElimina
  3. Hola a tots,m'afegeixo donant l'enhorabona a la família Gracia Gil pel naixement de la Martina. Espero que aviat poguem veure la careta de la petita Martina i que pugui venir als Santes Creus a animar als seus germans futbolistes, el Gerard i a l'Adri.
    Una abraçada per tota la família.

    ResponElimina
  4. Els Graset us donen la benvinguda al club de les famílies numeroses. Moltes felicitats !!!

    ResponElimina
  5. BENVINGUDA MARTINA,AQUESTA FAMÍLIA RIVERA-SERRANO ET DESSITJA QUE DISFRUTIS I SIGUIS MOLT FELIÇ AMB LA TEVA FAMÍLIA, UN PETONET!.
    Rosa i família MOLTES FELICITATS! i com diu en Joan benvinguda al club de les families numeroses, la veritat és que és molt divertit, és un regal pels teus peques.
    Com estàs? ja tenim ganes de veure la carita de Martina, cuideuvos molt.

    ResponElimina
  6. Bona nit família futbolística, bona nit campions, esteu tots dormin oi? Demà heu de guanyar , quina enveja em doneu , que jo no puc serhi i segur que xalareu molt amb aquestos grans peques, BONA SORT! i a veure si hi tenen una victoria de justicia, que s´ho mereixen.
    Que ho passeu molt bé!
    Una abraçada guapis, guapos...

    ResponElimina
  7. No començo dient bona nit perquè no ho és! Sincerament és una nit negre, negre, negre.
    Primer: vull felicitar a aquests prepotens del Madrit que, ho sento molt pels merengues, però els odio cada dia més, més i més. Per cert, avui no han vingut a arriar-nos patades i empentes, avui no ens han matat a cops. El que sí que han vingut és a xulejar, a mostrar la poca classe que tenen, el poc respecte i el poc senyorio que tenen.
    Segon: som i serem gent catalana, som i serem un equip amb un talent, una classe i un saber estar extraodinari, som i serem un equip que sap perdre amb dignitat, som i serem del Barça tan si perd com si guanya, som i serem collonuts com sempre.
    Tercer: avui no han jugat tant bé com sempre, han badat bastant sota la meva humil opinió i crec que en Guardiola no ha plantejat massa bé el partit.
    Quart i últim: som i serem un equip que s'aixecarà i el dimarts remontarà el partit de champions i a la final ojalà ens trobem amb aquests blancs de merda (perdó però estic una mica encesa, enrabiada, dolguda,....)i els guanyem fotent-los-hi uns quants! Ojalà.
    I aquest Cristiano que es tregui el pal que porta del cul fins al coll perquè córrer tant, tant malament que encara em fot més ràbia l'imbècil i a casa meva que no em faci gestos, ni cares ni que em faci calmar perquè a casa meva jo em calmo i em tranquilitzo quan em dona la gana a veure si se n'entera el xulo de merda aquest!
    No he acabat, estan fets de fireta, heu vist quin teatroooooooooo ni sel's tocava i ja queien i es recargolaven de dolor els idiotes i de ben segur guanyarien un óscar per la interpretació de víctimes que han fet avui.
    Perdoneu merengues per les paraules, però tenia molta ràbia continguda i ara m'he deixat anar, i és el que penso. El Barça són un equip molt senyor, però jo en aquests moments com a culer he perdut una mica els papers, perquè em treuen de pollaguera!
    Que passi aquesta nit i intentem oblidar-ho! Centrem-nos amb el partit de dimarts, que si no ens centrem encara ens eliminaran de la champions. No badem com avui!
    Adéu!

    ResponElimina
  8. I ara més que mai amb el meu BARÇA, aquest equip que ens ha donat tantes alegries i tan bon joc! Sempre amb vosaltres. Som i serem únics per sempre més.
    Ostres estic bastant fotuda!
    Potser hagués preferit guanyar avui i perdre la lliga.
    Ara, dimarts espero que no fallem tantes ocasions!

    ResponElimina
  9. Estic dolguda molt dolguda no ens ho mereixiem!
    No s'ho creuen ni ells que han guanyat!

    ResponElimina
  10. Natàlia, estic completament d'acord amb tu, i ara més que mai s'ha de donar suport a l'equip que dimarts hi ha un partit moltíssim important.
    FORÇA BARÇA I VISCA CATALUNYA !!!

    ResponElimina
  11. Bueno ya estoy aquí, lo primero y mas importante rosa felicidades espero que todo te allá ido bien que dios te la bendiga y le de mucha salud
    Bueno cules a llorar hemos ganado la liga en buestro campo jajajaja , donde estaba Messi? Por que no jugo? Y ese es el mejor Barça de la historia? Bueno como este partido ya lo contabais como ganado, que vamos acer, y ahora lo mejor que os puede pasar es que os eliminen de la champions y no sufráis no lloréis mas , Hala Madrid!!!!! Asta el martes, jajajajajaja que podáis dormir cules jajajajaja

    ResponElimina