Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 22 d’abril del 2012

C.E. Santes Creus - C.F. Cambrils Unio C

Important i contundent victòria per 10-2 contra un molt fluix Cambrils.
El partit ha començat molt trabat, però els nostres petits han tingut el control de la pilota i han creat ocasions, però la pilota no volia entrar. L'Arnau i el Joan Anaya han marcat els dos primers gols, resultat (2-0) amb el que s'ha arribat al final del primer quart.
Al segon quart ens ha tocat patir una mica, ja que hem perdut una mica el control de la pilota i ells han marcat el 2-1, cosa que els ha animat a atacar una mica, però el Juan ha marcat el 3-1, un gol que ens ha donat la tranquilitat que ens feia falta per fer el joc al que ens tenen acostumats aquestes nens. El Cambrils ha marcat el 3-2 en un xut de falta, i així s'ha arribat a la mitja part.
Al tercer quart és on s'han posat la granota de fer feina i no han tingut pietat del Cambrils i els hem fet 5 gols més, en aquesta oacasió han marcat l'Alfonso, el Joan Anaya, el Pol i l'Arnau per partida doble, posant el 8-2 al marcador al final del tercer quart.
L'últim quart ha estat un tràmit, on els nostres s'han fet un fart de crear perill i tocar i remenar la pilota amb molta classe (Joan Carbasse), fruit d'aquest domini han arribat els altres gols, del Joan Carbasse i el Juan.
Felicitar a l'Alfonso per estrenar-se com a golejador i a tot l'equip per l'esforç i la lluita que hi posen en cada partit, FELICITATS CAMPIOS !!!


 La "pinya"
 Posant el peu per recuperar una de tantes que n'ha recuperat avui.

 L'alegria de l'Alfonso al marcar el seu primer gol de la temporada.

 Gran complicitat amb els entrenadors cel·lebrant els gols.


 L'Arnau sempre tant expresiu en les cel·lebracions...

 Estiraments per recuperar-se de l'esforç...
 i estesa de nens a la banda amb els pares.
Força prebenjamí C Santes Creus !!!

Resultats i classificació:

Jornada 24 (22-04-2012) 
PARE MANYANET, A.E. "A"     4 - 1   MONTBLANC, U.E. "B"    
SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"     10 - 2   CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"    
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"     0 - 4   GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"    
CANONJA, C.F. "A"     3 - 5   CAMP CLAR, AT. "A"    
ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"     2 - 4   VILASECA C.F. "A"    
ESPORTIU MASSOS DE REUS     0 - 12   ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"    
SALOU, U.D. "A"     8 - 2   TORREFORTA, C.D.C. "C"    


EquipsPartitsGolsDif.
PuntsJ.G.E.P.F.C.Gols
1CAMP CLAR, AT. "A"6724221115532123
2GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"602420041263195
3VILASECA C.F. "A"5924192316432132
4ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"4724152715250102
5PARE MANYANET, A.E. "A"472415271215071 
6ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"462414461265868
7CANONJA, C.F. "A"452414371565799 
8SALOU, U.D. "A"382412210995346 
9SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"302493121068323
10MONTBLANC, U.E. "B"2224711657128-71
11ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"1224402026134-108 
12TORREFORTA, C.D.C. "C"724212122181-159
13CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"724212117221-204
14ESPORTIU MASSOS DE REUS624202213230-217

9 comentaris:

  1. Bon dia familia!!! primer que tot felicitar aquests peques que tenim pel gran partit que han fet, si que el contrincant era fluix, però el joc dels nostres es bonic, molt bonic i es mereixien una victòria després de tants partits donant-ho tot i no rebre recompensa per la gran feina que fan per la edat que tenen!! Felicitats Pre-Benjamins "C", sou grans, molt grans!!!

    Bé i ara passem a la segona part:

    Natàlia estic amb tu i el teu extens comentari sobre el partit d'ahir a la nit, en tot, en cada una de les paraules, comes i punts. Jo també estic molt emprenyada... perque no vaig veure un barça motivat davant d'un Madrit que total va jugar com sempre, els que no vam estar fins som nosaltres..pero bueno això ja passa. Perquè la lliga ja se la poden fotre on vulguin, però a casa s'havia de guanyar i no van sortir a guanyar!!
    Ara toca fer un reset, oblidar la nit d'ahir i mirar endavant perque el dimarts "gràcies" a aquest partit, triguin el que han de treure per remontar i anar a la final on destrossarem al que ens toqui.
    Merengues, felicitar-vos per la part que us toca perque com diem som més que un club i som i serem esportivament correctes, no com d'altres que quan perden monten baralles,escenes vergonyoses i son incapaços de felicitar al contrari!! VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!

    ResponElimina
  2. BON DÍA FAMÍLIA!
    En primer lloc felicitar als nostres petits, per la gran victòria d´ahir, quina ràvia em va fer perdremela!.FELICITATS A TOT L´EQUIP!.
    A la nit ja no va anarhi tan bé , ens vam quedar amb mal sabor de boca, pero que no s´oblidi tot lo que portem guanyat oi?, alguna vegada havia de perdre, ens tenen tan mal acostumats a guanyar sempre i a jugar amb la elegancia que els caracteritza i els regals de jugades que ens donen, que ahir no estaven preparats per veure el partit tan raro que van fer. Jo crec que en Pep guardiola es va equivocar en el plantejament que portava, pero és normal qui no s´equivoca no n´apren, no passa res per un any que no guanyem la lliga hem de deixar alguna coseta pels demés.El próxim Dimarts tornaran a estar com sempre estic segura.

    ResponElimina
  3. Ei vaig a fer un copia i pega perquè vaig escriure en els darrers comentaris ok. Ja sé que em vaig enrotllar molt però ho necessitava.

    ResponElimina
  4. No començo dient bona nit perquè no ho és! Sincerament és una nit negre, negre, negre.
    Primer: vull felicitar a aquests prepotens del Madrit que, ho sento molt pels merengues, però els odio cada dia més, més i més. Per cert, avui no han vingut a arriar-nos patades i empentes, avui no ens han matat a cops. El que sí que han vingut és a xulejar, a mostrar la poca classe que tenen, el poc respecte i el poc senyorio que tenen.
    Segon: som i serem gent catalana, som i serem un equip amb un talent, una classe i un saber estar extraodinari, som i serem un equip que sap perdre amb dignitat, som i serem del Barça tan si perd com si guanya, som i serem collonuts com sempre.
    Tercer: avui no han jugat tant bé com sempre, han badat bastant sota la meva humil opinió i crec que en Guardiola no ha plantejat massa bé el partit.
    Quart i últim: som i serem un equip que s'aixecarà i el dimarts remontarà el partit de champions i a la final ojalà ens trobem amb aquests blancs de merda (perdó però estic una mica encesa, enrabiada, dolguda,....)i els guanyem fotent-los-hi uns quants! Ojalà.
    I aquest Cristiano que es tregui el pal que porta del cul fins al coll perquè córrer tant, tant malament que encara em fot més ràbia l'imbècil i a casa meva que no em faci gestos, ni cares ni que em faci calmar perquè a casa meva jo em calmo i em tranquilitzo quan em dona la gana a veure si se n'entera el xulo de merda aquest!
    No he acabat, estan fets de fireta, heu vist quin teatroooooooooo ni sel's tocava i ja queien i es recargolaven de dolor els idiotes i de ben segur guanyarien un óscar per la interpretació de víctimes que han fet avui.
    Perdoneu merengues per les paraules, però tenia molta ràbia continguda i ara m'he deixat anar, i és el que penso. El Barça són un equip molt senyor, però jo en aquests moments com a culer he perdut una mica els papers, perquè em treuen de pollaguera!
    Que passi aquesta nit i intentem oblidar-ho! Centrem-nos amb el partit de dimarts, que si no ens centrem encara ens eliminaran de la champions. No badem com avui!
    Adéu

    ResponElimina
  5. TatiApr 21, 2012 02:20 PM
    I ara més que mai amb el meu BARÇA, aquest equip que ens ha donat tantes alegries i tan bon joc! Sempre amb vosaltres. Som i serem únics per sempre més.
    Ostres estic bastant fotuda!
    Potser hagués preferit guanyar avui i perdre la lliga.
    Ara, dimarts espero que no fallem tantes ocasions!

    ResponElimina
  6. Ah !!! y Juan!! no te preocupes por nosotros, porque nosotros no lloramos,ni gesticulamos (signo de robo)ni esas cutreces que hacen otros, nosotros levantamos la cabeza, felicitamos al contrincate y vamos a por la próxima!! recuerda que somos cules!!! no merengues!! je je je

    ResponElimina
  7. Bon dia a tothom,felicitar als nostres peques pel partit d'ahir contra el Cambrils,per fi la victòria va ser nostra i ben merescuda.Van fer el bon joc que tants dies hem estem veient però sense aconseguir el premi al final.Ahir sí,sí que va ser possible,els nostres nens es van trobar agust i còmodes al camp,tot i que en alguna part hi va haver una mica de descontrol.Però aviat van ser capaços de tornar a recuperar el control del partit.Felicito a tots els jugadors,per la gran defensa,per les grans aturades,pels bons passes i per les ocasions de gol davant la porteria del rival.I com no als nostres entrenadors que corregint els fallos dels nostres i animant-los van guiant molt bé al nostre equip.
    De la derrota d'ahir del Barça dir que llàstima,però crec que el Barça no va tenir un bon joc i d'això ho va saber aprofitar el Madrid.Espero que aquest dimarts es posin les piles i tornin a fer el seu gran joc i així poder guanyar i arribar a la final.
    Força Prebenjamí C del Santes Creus!!!
    I que tingueu demà un gran dia de Sant Jordi,que es preparin les roses i els llibres.

    ResponElimina
  8. Perdoneu però no he comentat el gran partit dels nostres peques. Ens vau fer gaudir d'un bon partit, d'un gran joc tant a nivell defensiu com ofensiu. De veritat si seguiu progressant i jugant així tindrem moltes jornades de bon futbol d'aquí a final de temporada i la temporada vinent. Gràcies a tots vosaltres feu possible que cada cap de setmana tinguem una alegria i ens sentim sempre, sempre orgullosos de vosaltres. Guapos!Estic molt contenta pels nens que vau marcar ahir i els que encara no ho heu fet tranquils segur que ho fareu!
    Felicitats merengues avui ja estic més tranquila així que us felicito per la victòria de nou.

    ResponElimina
  9. Que mensajes mas largos que os pasa cules necesitais un psicologo o algo asi, que vonito es ganar la liga en el campo del barça, jejejeje TRANQUILOS QUE AQUI ESTOY YO,

    ResponElimina