Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 14 d’abril del 2012

Club Gimnàstic de Tarragona A - C.E. Santes Creus C

Grandíssim partit el disputat avui al camp del Nàstic.
Resultat molt injust per 5-1 a favor dels locals després de veure l'esforç i la manera de jugar d'uns i altres sobre el terreny de joc. No cal dir que com ja és costum aquesta temporada, nosaltres posem el "jogo bonito" i els rivals s'emporten els 3 punts per la superioritat física.
Partit molt disputat i igualat durant les dues primeres parts. En la primera hem tingut la sort de cara en una doble rematada al pal dels jugadors del Nàstic. Podriem dir que ha estat la única ocasió clara de perill generada per ells jugant la pilota.
El segon quart ha estat de clar domini visitant, és a dir, nostre. Ha estat en aquest quart on ens hem adelantat al marcador en una molt bona jugada de l'Arnau, que després de pressionar al defensa i prendre-li la pilota ha superat al porter.
Vist el joc visitant durant els dos primers quarts, els del Nàstic han tret les torres per disputar el tercer quart i d'aquesta manera intentar remuntar l'encontre. En una jugada claríssima de jora de joc ens han fet l'empat a 1. En dos jugades a la contra ens han fet dos gols més, posant el 3-1 al marcador.
Tot i resultat invers, no hem baixat els braços i hem continuat lluitant i jugant el nostre futbol, cosa que ens ha permès gaudir d'alguna ocasió, però aquesta vegada la sort i el pal ha estat del seu costat i la pilota no ha entrat. En dues contres més ens han fet els altres 2 gols per posar el 5-1 definitiu.
Com sempre, gran treball de tot el grup, jugadors i entrenadors.

 Tot l'equip fent la "pinya"

 L'alegria del gol.
 El Juan ha quedat descol·locat.
 El Geri gravant la gran actuació dels nostres nens.

 Una de les ocasions fallades.
 Salutació final, sempre fair play.




 Tots han volgut passar pel "photo cool" del Nàstic. Son uns autentics professionals.

En roda de premsa ha quedat clar que el primer gol del Nàstic era en fora de joc.

11 comentaris:

  1. Hola a tothom,avui no he pogut venir a veure un altre gran partit,però ja m'han informat del bon joc que han fet els nostres menuts.I quines fotos més xules,la veritat és que semblen uns professionals del futbol,tan els nens com els pares.El Joan ha vingut a casa molt emocionat,no semblava que haguessin perdut,només parlava que anaven guanyant i que han vist el camp del Nàstic,per allà on passen els jugadors.
    Que gran és ser petit!!!

    ResponElimina
  2. Hola companys, com bé diu la crònica gran partit el d'avui!! quin joc que tenen aquests petits!! hem disfrutat moltíssim i per un moment em somiat que guanyaven a un nàstic que per mi, no ha estat a l'alçada de joc dels nostres en cap moment, encara que si a l'alçada física que es la que enguany ens pren els punts que tant ens mereixem!! Però bé, com sempre diem....l'any que bé serà el nostre!!
    Felicitats a tot l'equip (nens i místers) per plantejar aquests partits que tant disfrutem!!
    Força Pre-benjamí "C" Santes Creus!!! sou únics!!

    ResponElimina
  3. Ostres Natàlia, avui que no has vingut ha hagut roda de premsa!!! je je je

    ResponElimina
  4. Bones campions!!!
    Natalia quina llàstima, pero no pateixis que gràcies a Gerard i en Joan ho podras veure amb tranquilitat.Segur que la Clàudia també ho ha fet molt bé oi?.
    Jo em quedo amb el lloc del nostre equip, ADMIRABLE!!!.Ens han guanyat només pel físic , las dos primeres parts fabuloses i nostres, ha estat en la tercera que han començat ells a marcar i en la última part els nostres ja estaven cansats i ells han guanyat nomes pels golitos perque nomes ha sigut dels 5 un que ha sigut un "gol" amb totes les lletres , la resta ha sigut mala sort nostra. Com també mala sort en les ocasions que hem tingut.
    Jo personalment HE DISFRUTAT MOLT D´aquest partit. Felicitats equip Nens i Misters !!.

    ResponElimina
  5. Anna i Moni vosaltres també haureu d´esperar al video del nostre Rerporter ja veureu com us agradara.
    Ja queda poquet per acabar la temporada , QUINA LLÀSTIMA!!. Menos mal que l´estiu és més curt!.
    Fins Dimartas familia!

    ResponElimina
  6. Holaaaaaaaaaaaaaa xatons i xatones per fi ja puc escriure el meu comentari. Ahir vam tenir festa aniversari del meu cunyat i el barça i vam arribar tard!
    Bueno, bueno, bueno que passa aqui quan jo no vinc fan uns partidassos tot i que el resultat no acompanyi, hi ha roda de premsa, fotos en llocs especials, pero, pero, pero que es aixo? Sempre em perdo el millor no hi ha dret! Ja, ja,ja.
    Anna i Moni menys mal que veurem el video!!!
    Felicitats a tots i seguiu aixi!
    Ostres el Barça m'ha fet patir!!!
    Perdoneu no he posat accents perque no se que em passa a l'ordinador pero els fa doblats!Ok

    ResponElimina
  7. Ostres Natàlia aquest barça m'ha fet patir a mi i tot!! i ja saps que a mi em costa patir.....!! je je je, però bé finalment ho han aconseguit!!
    Fins dimarts!

    ResponElimina
  8. Nuria que guapa amb aquest collaret! No us en perdeu ni una ehhhhhhh! Avui tots al Reus, que per cert ha guanyat al lider. Fantastic, tot molt be, tot positiu, tot i que els nostres peques no han guanyat pero di que han jugat molt be, ha estat un bon cap de setmana, ll``astima que el Madrit l'esguerra una mica peque si hagues perduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut encara estaria mes contenta. Be, be us esperem el cap de setmana, espero i desitjo de tot cor, per guanyar-vos al camp nou!Us imagineuuuuuuuuuuuuuuuuu ooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhh! Per cert el fan a TV3? Al gol?....

    ResponElimina
  9. hola a todos, soy el potavoz del santes creus , como ya dije en rueda de premsa hemos echo un gran partido,un partido muy serio lastima el primer gol de l nastic en (clarisimo fuera de juego) que nos hizo salir del partido unos minutos y ellos adelantarse en el marcador,aunque el resultado es engañoso los nuestros siguieron con nuestro futbol que es plantar cara a cualquier equipo sea el que sea,LA PROXIMA RUEDA DE PREMSA SERA EL SABADO DIA 21 A LAS 15:OO GRACIAS JEJEJEJE

    ResponElimina
  10. Natàlia... dissabte... Sant paganini!!! però bueno.... veure al Barça guanyar al madrit... es millor que la mastercard.... no te preu!!! i volien que els hi féssim el "pasillo", el "paseillo" que els hi fotrem!!! ja estic nerviosa... ai ai ai, pero tinc clar que guanyarem, que ens posarem a un puntet, que s'escagarrinaran i guanyarem la lliga!!!!! ja ja ja ep!! pero abans encara xalarem veient com el bayer el hi fot una pallissa dimarts!! alerta!!! i dimecres a disfrutar del Barça-Chelsea!!!
    Ens veiem dimarts, guapus!!!

    ResponElimina