Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 28 d’octubre del 2012

C.E. Santes Creus A - C.D. Hospitalet de l'Infant B

7 comentaris:

  1. Ei Joan,quina eficàcia i quina rapidesa! Moltes gràcies.També he de felicitar al meu home perquè cada dia grava millor.M'encanta veure aquestes imatges,perquè em deixen veure les grans jugades que fan i el seu gran joc.Destacar l'esforç i les ganes que hi posen tots els nens. M'encanta el porter,els defenses,els mitjos i els delanters.En fi,m'agrada aquest equip.Em sap greu que l'Alvaro no pogues jugar aquest partit,espero que es recuperi ben aviat.
    Amb el canvi d'hora,aquest matí, i despertar-me i sentir aquesta música m'ha fet posar ràpid les piles,quina marxa!!! Molt ben triat Joan.
    Ens veiem.

    ResponElimina
  2. Per cert,Joan Anaya,l'altre dia a l'entrenament et vaig veure més bé.Jo crec que aviat estaràs participant i jugant amb els teus companys.Ja ho veuràs, Un petonet.

    Gran victòria ahir també del barça,ho havia de dir.

    ResponElimina
  3. Molt Bon día a tots!!
    Joan moltes grácies per correr tant i ho poguem veure tan ràpid , gràcies Gerard pel regalet que ens fas sempre.Ràpid i com diu la Monica ben desperts quin video més maquinero jajajaj... ja esn ha anat bé!.
    Quin equipàs en Ricard deu estar content,veien les imatges i les jugades amb més calma ho veus diferent. També m´agradat molt el múmero 8 de l´altre equip un crack ho ha fet molt molt bé felicitats!.
    El nostre porteràs ahir va xalar més , oi Biel ? Molt bones parades felicitats!
    Álvaro que et recuperis aviat!.
    Tati no faltes mai sempres estas patin al nostre costat moltes gràcies, ara ja et queda poquet ,que com diu la Mónica al Joan A. no li falta res.
    Per cert Joan has tapat a la Núria , no m´extranya fa molt de fred!!.
    Que acabeu de gaudir del cap de setmana i ens veiem Dimarts!

    ResponElimina
  4. Mònica, m'ha estranyat molt fer tanta via, comenta-li al Gerard que es miri la configuració de la càmera, no sigui que tingui posada una resolució més baixa.

    ResponElimina
  5. Bon dia Joan,doncs sí, el Gerard quan ha vist el video també ha vist que la qualitat de les imatges no són tan bones.Ja li comentaré i que s'ho miri.Potser a la màquina hi té una altra opció posada.
    Nois,quin fred que fa avui!!!

    ResponElimina
  6. Gracies per aquesta rapidessa, ara he pogut gaudir del partit del Biel que no vaig poder veure. I si el Biel estava super mega content pel partit que havien fet tots junts.

    ResponElimina
  7. Holaaaaa ja sóc aquí acabem d'arribar de fer la 41 trobada de la Salle, carai quina fresqueta que hem passat tot i que feia solet!!!
    Bé què us puc dir, que m'enamoreu cada dia! Felicitats! Us he de confessar que el cap de setmana espero el vostre partit amb molta il.lusió! També us he de dir que també tinc moltes ganes, moltíssimes de veure el Joan jugant amb vosaltres però mentres no pugui ser nosaltres vindrem a fer-vos costat i a gaudir del vostre futbol!
    Gràcies Moni jo també el vaig veure més bé, ja no va tan coix!!! Lucía gràcies a vosaltres i als peques per poder passar aquestes estones de patiment i d'orgull junts.
    Ens repetim molt però entrenadors, jugadors ,tots, de nou gràcies per fer-nos aixecar d'hora amb moltíssimes ganes de veure el que sou capaços de fer.
    Alvaro cuidate muchoooooo el equipo te necesita!
    Biel no tinc paraules! Un porteràs!
    Visca el Barça, Moni jo també ho havia de dir!!
    Gerard i Joan què faríem sense vosaltres!!! Merci!
    Joan la música genial! El Joan hauries de veure com la balla!!!Ja ja ja!

    ResponElimina