Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 9 d’octubre del 2012

C.E.F. La Pastoreta A - C.E. Santes Creus A

2 comentaris:

  1. Bon día! Quin regal de bon de matí!Moltíssimes gràcies tan al que l´ha gravat com al que l´ha publicat, moltes moltes gràcies!.
    Vam patir una mica sobre tot al principi del partit, les dues primeres parts , després poc a poc els nostres es van despertar i la cosa va canviar .Si que és veritat que en la primera part i quasi que també en la segona no vam recuperar molt bé, pero al video podem veure com despres va arrivar aquests pases i jugades tan boniques que els caracteritza. Hem començat molt bé continueu aixins!!.També falta un gol que no el van donar com a bó i video es veu perfectament com va entrar , mala sort!, pero igualment vam guanyar. Felicitar també als Misters que fan una feina molt important. FELICITATS!.
    Que tingueu bon día tots!.
    Per cert Paula que et milloris i de seguida ja estiguis recuperada! Molts petons!!.
    Avui també serà un día especial al Santescreus "A" Ja tindrem a tot l´equip complet. Ànim Joan A. et dessitjem moltissima sort desde aquesta casa!.

    ResponElimina
  2. Ninus i que bé que jugueu! Si quan desperteu sou la bomba! Felcitats de veritat! Al video es veuen coses molt maques que a vegades, personalment, el dia del partit em passen per alt.Gerard i Joan gràcies per fer-ho possible. Per fer possible el gaudir d'aquests detalls tan macos i de les jugades que arriben a fer aquests brivalls!
    Gràcies Lucía!Per fi avui hi erem tots!!!El Joan molt content de tornar a trepitjar el terreny de joc com vosaltres i amb vosaltres! Segur que aquest fet li dóna força per recuperar el que li falta i tornar a jugar amb vosaltres altre cop. Gràcies Ricard i Marc per la vostra dedicació!
    Gràcies papis i mamis per la benvinguda. La veritat és que jo també tenia ganes de tornar!JA ja ja

    ResponElimina