Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 15 d’octubre del 2012

C.E. Santes Creus A - C.F. La Selva del Camp B

8 comentaris:

  1. Tal com es va comentant, el rival no va estar a l'alçada, però nosaltres tampoc, fins que no comencem a jugar més en equip i deixem les individualitats a casa, només serem uns nens que a estones toquen bé la pilota i no pas un equip que toca, remena, passa i juga col·lectivament.
    Perdoneu però, algú ho havia de dir.

    ResponElimina
  2. Bona nit a tots!!
    Acabo de veure el video grácies als companys que fan possible que amb tranquilitat el poguem veure a casa.
    En primer lloc felicitar al rival que va lluitar fins al final, sobre tot el porter que inclus va fer bones parades, FELICITATS I ÀNIMS ALS DE LA SELVA!!.
    Dels nostres comentar que van ser molts gols i poques jugades d´aquelles amb les que tant hem xalat altres partits.Suposo que ho van veure fàcil i es van oblidar del Joc en equip,i els hi va poder més les ganes de marcar gols.
    Si és veritat que alguns van també poguer gaudir d´aquesta oportunitat i van marcar i com no també ens va fer il.lusió.
    Per cert Joan no has de demanar perdò és tracta de fer crítiques constructives , són els nostres fills i volem el millor per ells ho fem sense cap mala intenció. És un pensament en veu alta que hem tingut jo diria que tots.
    Ja está bé el resultat que ens ha fet ser primers a la classificació però no oblideu el bon joc que haurem de recordar quan ens trobem davant d´un equip més fort!.
    ÁNIMS EQUIP QUE POGUEM GAUDIR SER ELS PRIMERS MOLT DE TEMPS!!.
    fINS DEMÀ A TOTS!
    BONA NIT!

    ResponElimina
  3. Buenas equipo, ya hacía tiempo que no dejaba mi opinión en el blog, aunque como no, lo sigo a diario.
    De este último partido, decir que no me lleve muy buen sabor de boca, SI muchos goles y alguna muestra de la calidad que tienen nuestros hijos. Nunca me ha gustado el futbol, precisamente lo que me ha enganchado a este deporte ha sido el juego asociativo, que he podido disfrutar por suerte de los equipos del Barça formación y como no de la mano de nuestro entrenador que lo trabaja en todos los entrenamientos. Pero sinceramente y como opinión personal tengo que decir que últimamente estoy viendo un exceso de juego individual y poco asociativo, y que algunos de nuestros peques no participan lo que deberían en el juego del equipo, porque en muchas ocasiones “ni la huelen”, y parece que a veces la pelota solo tiene una dirección y un destino que es la portería.
    Pero bueno, tan solo es mi opinión, ya sabéis que la ignorancia te hace ser muy atrevido y si tengo algo de razón, estoy seguro que lo irán corrigiendo en los entrenamientos y no es así seguro que me disculpareis. Supongo que el hecho de verte superior a tu contrincante hace que intentes hacer las cosas por ti solo y olvidas que en un equipo juegan todos, los centrales, los medios, laterales y el delantero, y eso no beneficia, porque llegará el partido en el cual tu defensor estará a tu nivel y entonces te verás desbordado y tus compañeros ya no esperaran el pase, que tanto les gusta recibir.
    Y ya no me enrollo más, que me diréis que soy un plasta.
    Por cierto, no se si llegará este blog al equipo de la Selva, pero por si acaso, mi enhorabuena a su portero, que nos dejo una muy buena actuación a pesar de lo abultado del resultado.
    Nos vemos el próximo sábado que esta semana estoy castigado en el curro.

    ResponElimina
  4. Ei,família aquest dissabte,si el temps ens ho permet,tenim un altre partit dels nostres peques.El nostre rival sembla que pot ser fàcil de guanyar,però tot i així no podem sortir confiats, s'ha d'anar a per totes i a fer el vostre joc, que tant bé ho sabeu fer.
    Ens veiem aquesta tarda a l'entrenament.

    ResponElimina
  5. Hola Mònica, doncs si, aquest cap de setmana tornem a jugar i, a priori, contra un altra rival feble, per això els nostres no han de baixar la guàrdia i anar per totes, això si, practicant el seu joc que tant ens agrada.

    ResponElimina
  6. Biel!!! L'equip de dissabte, els Massos, encara no han marcat cap gol a la lliga, estigues concentrat i no et confiïs, hem de començar a deixar la porteria a zero. Tu pots campió.

    ResponElimina
  7. Holaaaaaaaaaaaa! Ja ho heu sentit oi. A jugar com vosaltres sabeu i no només tirant a barraca! Vinga vosaltres podeu tornar-nos a enamorar amb el vostre joc! Som-hi campions!
    Esperem que la pluja no ens acompanyi!

    ResponElimina
  8. El joc en equip crec que es molt imortant, en partits com el de avui crec que es moment de poder ficar en practica el que l´entrenador s´esforça en ensenyar " control i passe" i toca i toca encomptes de agafar la pilota i a barraca. I recordeu als vostres fills que hi ha un jugador que defensa la seva porteria i tindria que poder tocar alguna pilota no?

    ResponElimina